Για να τελειώνουμε με το παραμυθάκι…

Κάθε καλοκαίρι είναι η αλήθεια ότι τραβάμε τα ίδια. Ολοι διαμαρτύρονται για όλα. Γιατί δεν πήρε παίκτη δεξιά, γιατί δεν πήρε αριστερά, γιατί δεν πήρε 15 αμυντικούς, γιατί δεν...
618396

Κάθε καλοκαίρι είναι η αλήθεια ότι τραβάμε τα ίδια. Ολοι διαμαρτύρονται για όλα. Γιατί δεν πήρε παίκτη δεξιά, γιατί δεν πήρε αριστερά, γιατί δεν πήρε 15 αμυντικούς, γιατί δεν βάζει τους Ελληνες να παίξουν, γιατί βάζει τους Ελληνες να παίξουν και όχι τους ξένους παικταράδες, γιατί έχει κάνει αποικία και κλίκα με τους Ισπανούς, γιατί δεν έκανε 10 μεταγραφές, γιατί έκανε 15 μεταγραφές (πέρυσι) και δεν κράτησε κορμό, γιατί να μην πάρουμε το τσάμπιονς λιγκ και άλλα τέτοια διάφορα, ανάλογα με την όρεξη του καθενός.

Η ΠΑΕ δεν λειτουργεί έτσι και σωστά δεν λειτουργεί. ΠΑΕ σημαίνει Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, για όσους δεν γνωρίζουν. Σωστά ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, είναι η ομάδα μας, θέλουμε να μην χάνει ούτε ματς, να παίζει μπαλάρα, να παίρνει κούπες, να κάνει πορείες. Ομως για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει η ΠΑΕ να λειτουργεί ως ΠΑΕ. Δεν μπορούμε και δεν δικαιούμαστε να μπούμε στα ταμεία μίας ανώνυμης εταιρείας. Αυτοί που έχουν τις μετοχές, αυτοί που κάνουν την διαχείριση, αυτοί που είναι στην διοίκηση, έχουν τον έλεγχο, τις ευθύνες και τις συνέπειες εάν πάει κάτι στραβά. Αυτό νομίζω ότι είναι κατανοητό και δεν χωρά αμφισβήτηση. Εάν κάποιος έχει το πορτοφόλι και δεν του αρέσει η κατάσταση που επικρατεί μπορεί να πάει να αγοράσει τις μετοχές του Μαρινάκη. Τελεία.

Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά που σας έχουν ξεσηκώσει. Δεν χωρά αμφισβήτηση ότι έγιναν πάμπολλα λάθη. Αποδεικνύεται ότι δεν υπήρξε σωστός προγραμματισμός. Είναι βέβαιο ότι δεν καλύφθηκαν οι θέσεις που έπρεπε στο ρόστερ. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να τα καταλάβεις όλα αυτά και δεν πιστεύω ότι τα αμφισβητεί κανένας.

Τώρα τι να κάνουμε δηλαδή; Να κλαίμε πάνω από το χυμένο γάλα; Να ζητήσουμε την κεφαλή όλων επί πίνακι; Να φύγει ο Μαρινάκης; Να γκρεμιστεί το Καραϊσκάκη; Να διαλυθεί η ομάδα; Τι θέλετε;

Το καλό ή το κακό του Ολυμπιακού;

Το κακό είναι να συνεχίσετε την ίδια πολεμική εναντίον της ομάδας μας, όντας κρυμμένοι πίσω από την μάσκα του αγανακτισμένου.

Το καλό θα είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα όπως ξέρουμε μόνο εμείς οι Ολυμπιακοί. Και στο τέλος θα είμαστε και πάλι κερδισμένοι.

ΥΓ: Το ξαναγράφω και θα το ξαναγράφω για αρκετές φορές. Στόχος είναι το τέταρτο αστέρι. Στην Ευρώπη δεν γίνεσαι γνωστός από πορείες αλλά από τελικούς και κούπες. Μπορούμε τελικούς και κούπες; Οχι. Και μην ακούσω ότι αυτό γίνεται σταδιακά και κάνεις βήματα και τα λοιπά. Η Ανζί πέρυσι πήρε τους παιχταράδες. Μόλις έπεσε το χρήμα μπήκε στον χάρτη. Που ήταν πριν; Η Μπράγκα υπήρχε στον ευρωπαϊκό χάρτη; Αυτή την περίοδο το τσάμπιονς λίγκ είναι για να μας τροφοδοτεί με χρήμα. Στο μέλλον βλέπουμε… Αλλά με άλλον σχεδιασμό και αρκετό χρήμα…

Rednews

Σχετικά Άρθρα


RedVote