Πίνο και τέλος…

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας κάνοντας ένα mini απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας δίνοντας έμφαση στους νέους Έλληνες παίκτες...
proedros

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας κάνοντας ένα mini απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας δίνοντας έμφαση στους νέους Έλληνες παίκτες αλλά και στον πόλεμο που δέχονται οι ερυθρόλευκοι… «Θέλω πρώτα απ’ όλα να τονίσω είναι καλό για όλους μας να ελαττώσουμε την γκρίνια. Είμαστε πάντα αυστηροί με την ομάδα μας και πάντα θέλουμε το καλύτερο. Όλοι. Αλλά από την άλλη, πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και ποια είναι η πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά, τελείωσε τον πρώτο γύρο αήττητη και συνεχίζει στο Κύπελλο, αλλά και στην Ευρώπη. Και πάει να σπάσει ρεκόρ! Κάποιοι επιχειρούν να απαξιώσουν τα πάντα και να μας πουν ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα για πλάκα. Καθόλου έτσι δεν είναι! Μάχες θα δώσουμε. Είδατε τι έγινε όπου και αν παίξαμε. Έπεφταν κορμιά. Όλοι έχουν κάνει τα καλύτερα τους παιχνίδια απέναντι μας και δεν είναι τυχαίο ότι οι αντίπαλοι τελειώνουν τα παιχνίδια με 1-3 θλάσεις από την υπερπροσπάθεια που κάνουν. Παρόλα αυτά εμείς προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα στην Ελλάδα και μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχουμε πολύ περισσότερες τελικές, ευκαιρίες, γκολ. Άρα είναι καλύτερο το θέαμα».

Για το αήττητο: «Το ότι είμαστε αήττητοι μέχρι τώρα είναι μεγάλο επίτευγμα και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Σε ένα πρωτάθλημα που κανείς δεν αμφιβάλλει ότι έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε τα ίδια γκολ με πέρσι και καλύτερη άμυνα…».

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΟ: «Μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα ισοπεδώσει όλα».

Για το ρόστερ και τους νέους παίκτες: «Η μέχρι τώρα πορεία μας και η πορεία στο Champions League αποδεικνύει πόσο δίκιο είχαμε το καλοκαίρι όταν λέγαμε ότι έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας. Αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που δεν ανανεώσαμε τον Μέλμπεργκ, επενδύσαμε στην εμπειρία του Κοντρέρας και βάλαμε στην άμυνα δύο νέα παιδιά. Τον Μανωλά και τον Σιόβα. Ουσιαστικά “βγάλαμε” δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την παρουσιά τους – κυρίως στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα – μας δικαίωσαν και είναι ήδη κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Όπως και το καλοκαίρι, έτσι και τώρα, σας λέω ότι έχω τεράστια εμπιστοσύνη στο υλικό του Ολυμπιακού. Πιστεύω μάλιστα ότι με την εξέλιξη που έχει το πρωτάθλημα, όλο και περισσότεροι νέοι παίκτες θα παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά για τους νέους ποδοσφαιριστές: «Στέκομαι ιδιαίτερα στους νέους παίκτες γιατί με την παρουσία τους δίνουμε σάρκα και οστά στο όραμα που υπήρχε από την αρχή να γεμίσουμε την ομάδα με νέους παίκτες και μεγάλο ταλέντο. Προσέξτε: Εμείς δεν το κάνουμε από… ανάγκη, όπως άλλοι. το κάνουμε γιατί πιστεύουμε στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και γιατί η εποχή μας δίνει τη δυνατότητα να κτίσουμε μια ομάδα γεμάτη με τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, μια ομάδα ελληνική, που θα την καμαρώνουμε στην Ευρώπη. Βλέπετε τι προσπάθεια γίνεται στις ακαδημίες μας. Ηδη έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. είναι για εμάς τεραστία χαρά να είναι η ομάδα κ-20 στην ελίτ των ευρωπαϊκών συλλόγων, στους 16 καλυτέρους του nextGen, του Champions League των Νέων. Ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά τα παιδιά θα στελεχώσουν με επιτυχία και την πρώτη ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουμε τον Κολομβιανό Πίνο ο όποιος προπονείται ,όπως ξέρετε, εδώ και καιρό στο Ρέντη και ο όποιος είναι υψηλών προδιαγραφών. Σίγουρα (και αυτό το έχω συζητήσει με τον προπονητή) θα μικρύνει το ρόστερ με απομακρύνσεις και τον δανεισμό κάποιων παικτών σε άλλες ομάδες ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Είδατε ποσό καλό έκανε στον Μήτρογλου αυτή η επιλογή. Το πιθανότερο είναι να μη γίνουν άλλες κινήσεις πέρα από τον Πίνο. Ευτυχώς με το νέο χρόνο επιστρέφει και ο Αβραάμ, οπότε δυναμώνει ακόμα περισσότερο η ομάδα. Και περιμένω και τον Μασάντο, τον όποιο όλοι στην ομάδα τον πιστεύουμε πολύ. Ολοι θέλουν χρόνο προσαρμογής. Θυμηθείτε τον Αμπντούν…

Για τις ανανεώσεις: «Νομίζω ότι ο Τζιμπούρ θα συνεχίσει μαζί μας. Για τον Τοροσίδη δεν θέλω να μιλήσω τώρα»…

Για το βρώμικο πόλεμο: «Βλέπετε κι εσείς τι πόλεμος γίνεται, ύπουλος και βρώμικος. Δεν μπορούν να μας χτυπήσουν αγωνιστικά, ούτε έχουν τις δίκες μας δυνατότητες και έτσι προσπαθούν να καταστρέψουν το ποδόσφαιρο για να μην φαίνεται η δική τους ανυπαρξία. Κάνουν τους υπερασπιστές της νομιμότητας και της ηθικής, άνθρωποι με πολλά χιλιόμετρα στις δικαστικές αίθουσες, άνθρωποι καταδικασμένοι, άνθρωποι που εμπλέκονται με λαθρεμπόριο, με σκάνδαλα που συγκλόνισαν χώρες ολόκληρες, άνθρωποι που ζούσαν στο εξωτερικό για χρόνια για να μην πληρώσουν το ελληνικό δημόσιο. Και τώρα το παίζουν οσίες και κάνουν και τους τιμητές».

Για τον Αλαφούζο: «Να σας πω κάτι; ειδικά για τον κ. Αλαφούζο, που παριστάνει τον πρόεδρο του ΠΑΟ χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο του Παναθηναϊκού, θα ήθελα να μείνει 100 χρόνια στον ΠΑΟ. Από την άλλη όμως σκάφτομαι ότι κάνουν τόσο κακό στους νέους, στους φιλάθλους… δηλητηριάζουν τόσο πολύ τον οργανισμό του ποδόσφαιρου που στο τέλος θα τους αποβάλλει από μόνο του…

Για τους οπαδούς: «Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας στο γήπεδο τη χρόνια που πέρασε. Ξέρετε και ξέρω ότι το εύκολο είναι να κάνετε ζημίες στο γήπεδο. Εσείς όμως είστε μάγκες πραγματικοί και προστατεύετε αυτό που αγαπάτε. Έχετε φιλότιμο, είστε πραγματικοί μάγκες… Ακόμα και χθες που προκληθήκατε με χιλίους τρόπους δώσατε αγώνα να μην ξεφύγει η κατάσταση. Θέλω να είστε πάντα εκεί, κοντά στην ομάδα και να συνεχίσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη με τα καλυτέρα δυνατά αποτελέσματα».

Για την κλήρωση: «Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με την Λεβάντε, να καταφέρουμε να περάσουμε μια ισπανική και ποιοτική ομάδα και μετά να δώσουμε τα πάντα για την υπέρβαση σε έναν αγώνα γιορτή, κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου, αφού αν περάσουμε η λογική λέει ότι θα βρούμε μπροστά μας την Ατλέτικο».

Σχετικά Άρθρα

 • silverio7

  καρυ μου φενεται πρεπει να ασχοληθεις και λιγο με την μπαλιτσα γτ εχουν ξεφυγει εδω μεσα οι ολυμπιακαρες και τα κρυφοβαζελια και δεν λενε να βαλουν γλωσσα μεσα τους..μερικοι δινουν ρεσιταλ εμπαθειας προς την ομαδα και τον προεδρο..πεταξτε επιτελους τα σκουπιδια απο εδω μεσα ποσο ρομπα ειναι ρε γαμωτο καπιος να το παιζει ολυμπιακος για να λεει τα δικα του ξεφτυλα μεγαλη

 • anti-upallhlos

  oses pithanothtes exeis na deis kosmo th nea xronia alles toses exei kai o diogo na paixei vasikos sth barcelona!!!!

 • Νικολαος

  Ο προεδρος μου φαινεται πως αντιγραφει τον Αλαφουζο,καθως αντι να διορθωσει αυτη την ανορθογραφεια που παρουσιαζει η ομαδα,χωρις συστημα,χωρις θεαμα χωρις προγραμματισμο ριχνει ατακες για να αγγιξει το αντιπαναθηναικισμο μας,αφηνει στη κριση του καθε ανεγκεφαλου με υποννοουμενα το θεμα Τορο (μας αρεσει δεν μας αρεσει ειναι επαγγελματιας) και δειχνει πως τον μονο που τον ικανοποιει το οτι η ομαδα ειναι αητητη,και οχι οτι αμυνομαστε ακομα και με την Παναχαικη και παρολα αυτα τρωμε και γκολ.

 • babis

  μιλουσα με τον κουμπαρο χθες και μου ελεγε ,θα φερει ο προεδρος μπαρμποσα και κουαρεσμα που ειναι ελευθερος,ισως και νενε που θελει να φυγει…..γεια σου ρε μαρινακη κουβαρντα

 • Joplin

  Δυστυχώς αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι και δε καλύψουμε τα κενά μας με μεταγραφές, θα είναι το μοναδικο πρωτάθλημα που θα έχουμε πάρει με αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης.

 • babis gavrps

  Oust re xodre!thes kai ton alafouzo gia 100xronia?giati?gia na min vazeis frago??

 • ΑΛΙΜΟΣ7

  ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ.
  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  “ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ”
  ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.
  ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙΣ.

 • GIALLOROSSO

  Κα-τα-πλη-κτι-κή φωτογραφία !! Καλύτερη δε γινόταν !! Αν είχε κι ένα κοπάδι προβάτων από κάτω, θα ήταν ακόμη καλύτερη !! Με ένα φωτομοντάζ όλα γίνονται…
  Πάμε και στα… “σοβαρά” τώρα : δεν πέρασαν 24 ώρες από τις “ζωγραφιές” στην Πάτρα, και ο “στρατάρχης – πρόεδρας” απευθύνθηκε στον “ιδιωτικό στρατό” του !! Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε, είναι μια τρανή απόδειξη για ορισμένους που αναρωτιούνται “ποιοι άνθρωποι ΄χαϊδεύουν΄ τα αυτιά των οπαδών – μισθοφόρων”…
  Τι είπε (εν ολίγοις) ο “μέγιστος” : πάνω – κάτω, αυτά που λέγαμε εδώ και πολύ καιρό, αλλά μας κατηγορούσαν για… “εγκάθετους” !! Μεταγραφές γιοκ !! Μία και “καλή” : αυτή του Έλληνα…. Pino (που τώρα αυτός – και καλά – δεν “τρώει” τη θέση του Φετφατζίδη, Βλαχοδήμου, κλπ.κλπ.).
  Κατά τα λοιπά, το ξέρουμε το… “παραμύθι” :
  Live your myth in Greece… “Στήριξε, το 4ο αστέρι”… “ελληνοποίηση”… κλπ.κλπ.
  Άντε, και καλό καλοκαίρι, μάγκες !!

 • Joplin

  Αλήθεια πόσο σίγουροι είμαστε για το πρωτάθλημα, όταν ο βασικός μας ανταγωνιστής (ΠΑΟΚ) ενισχύεται κι εμείς από αγώνα σε αγώνα παρουσιαζόμαστε χειρότεροι???

 • thryloss

  o ιδιος ο μαρινακης παραδεχτηκε τα λαθη του καλοκαιριου οπως ελεγε πριν κανα μηνα και οτι θα τα διορθωσει και τωρα λεει οτι δικαιωθηκε?απλα ας μην κανει τιποτα παραπονα η παε αν τη νεα χρονια ολο και θα μειωνεται η προσελευση του κοσμου.τουλαχιστον μαρινακη μην μας κοροιδευεις μεσα στα μουτρα λεγοντας αρλουμπες(για καλυτερο θεαμα φετος,την ελληνοποιηση και οσο αφορα στο θεμα μελμπεργκ)εκτιθεσαι ασχημα.

 • Takis

  Re magkes, iremia! Den exei ta fraga o Marinakis na ektoksefsei ton Olympiako, mia kali diaxeirisi ton esodon tis omadas kanei o anthropos! Se afti ti dskoli oikonomika epoxi, kala imaste! Exoume paixnidaki me Ispaniki omada (Levante), as to xaroume kai as min griniazoume!

 • Crete7

  Γιατί ζήτησε κανένας εκτόξευση? Λογικές κινήσεις και ενίσχυση στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων και φυσικά και με βοήθεια του προέδρου όταν τα έσοδα δεν επαρκούν!
  Το πρόβλημα του πάντως δεν είναι τόσο το οικονομικό όσο το ότι είναι ανίκανος να διοικήσει σωστά την ομάδα. Όλο το βάρος το έχει ρίξει στην επικοινωνιακή πολιτική και η ομάδα διοικείται με ερασιτεχνικό τρόπο.
  Βλέπουμε λέει καλύτερο θέαμα από πέρυσι! Και από κάτω τον χειροκροτούν!! Μιλάμε για άρρωστες καταστάσεις που δείχνουν και το μέλλον μας δυστυχώς.

 • PUNISHER

  Η αισθητική του καθενός φίλε Νίκο φαίνεται από τις πράξεις του και τα λεγόμενα-γραφτά του.Να είσαι καλά και καλές γιορτές. Επί της ουσίας και επειδή έχω μάθει να μην ακολουθώ κανέναν: Εγώ ήθελα να τονίσω ότι όλοι οι πρόεδροι θέλουν να τα έχουν καλά με τους οργανωμένους. Αυτό το ξέρουμε όλοι. Επιχειρήματα έχω εκφράσει χίλιάδες. Με μορφή ερωτημάτων, τιμώντας τον διάλογο, προσπαθώ να μάθω και τις δικές σας γνώμεις και να δω που πραγματικά διαφωνούμε. Απαντήσεις δεν έχω λάβει ποτέ. Copy-Paste κάνω όταν ένα γραφτό νομίζω πως μένει αναπάντητο αλλά και καλύπτει την τρέχουσα επικαιρότητα, όπως θα κάνω και με τα δυο προηγούμενα από τα οποία περιμένω απαντήσεις από τον κ.Μπαλάφα. Εγώ δεν βλέπω φαντάσματα, ούτε δημιουργώ εχθρούς και μυθικά τέρατα που μου έχει δοθεί η αποστολή στη γη να τα ξεσκεπάσω αρχικά και να τπολεμήσω στη συνέχεια. Εδώ όλοι γράφουμε τις απόψεις μας, δεν νομίζω ότι κανένας νιώθει ικανοποίηση αν διαβάζει ευμενή σχόλια σε ένα site, δεν νομίζω κανένας βάζελος ξεχνάει την κατάντια τη δική τους, ξεχνάει την πρωτοφανή κοροιδία που έχουν υποστεί από Βγενόπουλο-αλαφούζο που στην πλάτη τους έγιναν επιχειρηματίες, και κάθεται και γράφει εδώ. Εμένα με ενοχλεί να γράφεις πράγματα που ξέρεις ότι δεν ισχύουν για να παραπλανείς ή δημιουργείς λάθος εικόνα στον κόσμο και να συμμετέχεις σε μια δυζήτηση χωρίς να απαιτείς να ακούγεται και η δική σου γνώμη, κουβαλώντας ένα τίτλο που δεν σου έχει αποδώσει κανένας -εκπρόσωπος του κόσμου του Ολυμπιακού- ο οποίος τίτλος δίνει αξία σε αυτά που θέλει να περάσει ο συνομιλητής σου.

 • PUNISHER

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ¨Ο Μέλμπεργκ είχε εξαιρετική προσφορά από τον Ολυμπιακό. Δεν δέχθηκε γιατί θεώρησε ότι θα έβρισκε καλύτερη, δεν έγινε κάτι τέτοιο και πήγε στην Β΄Ισπανίας με λιγότερα
  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ¨Αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που δεν ανανεώσαμε τον Μέλμπεργκ
  Ας συννενοηθούν τουλάχιστον να λε΄νε τα ίδια

 • PUNISHER

  ΚΑΙ για να μην ξεχνιομαστε Λοιπόν η διοίκηση σύμφωνα με τα λεγόμενα των Καραπαπά και σία έκανε τιτάνιες προσπάθειες να αποκτήσει τον αντικαταστάτη του Μιραλλάς, θα έκανε οικονομικές υπερβάσεις (περίπτωση Νενέ), αλλά είτε λόγω άρνησης παικτών και κυρίως λόγω περιορισμένου χρόνου δεν κατέδστη αυτό εφικτό. Έτσι με την βοήθεια του χρόνου καθώς όλο αυτό το διάστημα θα ψάχναμε για παίκτες θα βρίσκονταν ο ιδανικός ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και θα αποκτούνταν με τα διαθέσιμα χρήματα από το καλοκαιρινό μπάτζετ. Επιπροσθέτως οι Καραπαπάδες και οι ¨δημοσιογράφοι¨ οπαδικών site και εφημερίδων μας έλεγαν ότι λάθη έγιναν, αλλά στηρίξτε την ομάδα τώρα και ο πρόεδρος θα καλύψει τα κενά άμεσα. Τώρα βέβαια : “θα πάρουμε τον Πίνο και τέλος” . Ας μου πει κάποιος από τους Ολυμπιακάρες που επιτίθενται σε όσους κάνουν κριτική στον Μαρινάκη. Είναι αυτό κοροϊδία; Σας αρέσει κύριοι να σας εμπαίζουν και να θεωρούν ότι μπορούν να σας αποπροσανατολίζουν τόσο εύκολα; Πως νιώθετε κ. Μπαλάφα που γράφετε άρθρα που αποπρασανατολίζουν τον κόσμο; Έτσι απλά και ωμά. Το ίδιο ακριβώς σενάριο έγινε και με την πάληση Ριέρα, όπου τον Γενάρη πέρυσι περίμεναν να μείνει ελεύθερος ο Λεονάρντο της ΑΕΚ και μετά πήραν δανεικό τον Τούρκο την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος. ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ…. Υ.Γ κ Μπαλάφα από εσάς δεν περιμένω να έχετε την ευθιξία να απαντήσετε. Εδώ έχετε προαναγγείλει τα οικονομικά στοιχεία του καλοκαιριού και ακόμα κάτι ψάχνετε για να ……ολοκληρώσετε. Αν σας το απαγόρευσαν να τα δημοσιεύσετε είναι πιο τίμιο να το πείτε.

 • Johnny

  Δυστυχώς ή ευτυχώς το εγχείρημα του Χοντρού πέτυχε φέτος οπότε είναι βέβαιο οτι θα το επαναλάβει και του χρόνου.
  Τα λεφτά απο την Ευρώπη τα τσέπωσε μια χαρά με τα παιχτάκια που έχει.
  Ο βάζελος θα είναι ακόμη,χειρότερος, η κούλα στη Β εθνικούλα και μόνο ο μπάοκ θα έχει κάποια ελπίδα να μας κοντράρει.

  Οπότε αν δεν υπάρξει εγχώριος ανταγωνισμός μην περιμένετε τίποτα.
  Το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να κρατήσουμε τορο,τζιμπούρ ώστε τουλάχιστον αν μην αποδυναμωθούμε.

 • MIMIS

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΛΛΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Π ΙΕ Σ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΙ

 • rafdjib

  labro o olaitan ekleise ston paok telika

 • yannis ΘΡΥΛΟΣ

  συνεχιστε εδω μεσα καποιοι να στηριζετε αυτο το λαμογιο. το κολλητο του πατερα, το συναιτερο του αλαφουζου, τον θαυμαστη του ψωμιαδη, το υποχειριο του μπεου, που παρομοιος του επενδυτης ειναι μονο ο τζιγγερ. ο Κοκκαλης ηταν μαγκας ρε εσυ εισαι εισαι γτπ. ο ολυμπιακος μας ομως δεν φταιει να τον ξεφτυλιζεις ετσι κ να παιζεις με την ιστορια του. οσο για τους πουλημενους της 7… θα ρθει κ η ωρα σας μουνακια… η 7 ειναι μεγαλη κ εχει χιλιαδες κοσμο που καποτε θα ξεσηκωθει να στε σιγουροι.

 • αναν

  Δεν διαφωνώ,στο (πρωτάθλημα) πάει καλά η ομάδα(αλίμονο αν δεν ήταν έτσι).Αλλά στην Ευρώπη που το επίπεδο είναι λίγο μεγαλύτερο δεν παίζουν ούτε για πλάκα!Και όταν θέλουν μπορούν.Συμπέρασμα;Δεν θέλουν.Αντί λοιπόν να παραπονιόμαστε για μεταγραφές θα πρότεινα να διαμαρτυρόμαστε για την εικόνα της ομάδας και μόνο.Όλα τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου γιατί ο Μαρινάκης είναι ένας απλός επενδυτής όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς.

 • ΣΤΑΜΑΤΗΣ

  κάποιος μας δουλεύει ψιλό γαζί… και δυστυχώς ενώ μας δίνεται η δυνατότητα (αφού έχουμε πάρει ήδη το πρωτάθλημα) δεν θα γίνει ούτε φέτος η υπέρβαση……!!!! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ….. εσείς κόβετε λεφτά από το ρόστερ… αλλά δεν βλέπω την τιμή στα εισητήρια να πέφτει καθόλου !!!!! ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!

 • rafdjib

  labro ton lorentho gia poion logo ton ferane ston olympiako

 • karditsa

  ευτυχώς που υπάρχει ο Μαρινάκης γιατί φανταστείτε να ήμασταν σαν τον βάζελο με τον αλαφούζο?? ωστόσο βλέπω και ακούω για τις επικείμενες μεταγραφές που θα κάνει ο ΜΠΑΟΚ και πραγματικά αν πάρει βιερίνια κ πακέτο μπλανκο-μακο τότε θα ανέβει αρκετά επίπεδο κ φοβάμαι ότι ναι μεν είναι αργά για να πάρει το πρωταθλήμα αλλά θα δούμε στιγμές απείρου κάλλους σε ελλάδα και ευρώπη του μήνες που έρχονται!

 • Β α γ γ ε λ η ς

  Σταματη, το δουλεμα δεν ειναι κατι καινουριο δυστυχως. οσο για το ξενερωμα που λες, κι εγω πιστευω οτι ισχυει για την πλειοψηφια των οπαδων και δεν το βρισκω καθολου τυχαιο. υπαρχει λογος που γινεται αυτο και θα φανει πολυ συντομα.

 • Legend7

  Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια σταση απο το προεδρο…απο το καλοκαιρι κανει τσιγγουνιες…εναν παικτη αγορασε κανονικα τον μασαντο και αυτος βγηκε παρταλος…ναι ναι μην μου πειτε υπομονη και θα δεις τον μασαντο,θυμησου τον ζετεμπεργκ…. δεν ειναι ετσι…ο παικτης αυτο μπορει….δεν θα γινει μεσσι του χρονου….Γιατι ρε βαγγελα τετοια απαθεια??
  Τουλαχιστον αλλαξε στρατηγικη..δεν γινεται να μας παιζει 90-10 ακομα και με την παναχαικη…ξεκολα προεδρε!! περισσοτερο κακο κανεις παρα καλο….

 • Β α γ γ ε λ η ς

  ρε παιδια, δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας. αλλα πραματα παιζονται που συντομα θα τα δουμε μπροστα μας.

 • Β α γ γ ε λ η ς

  ….. και ειναι κατι χειροτερο απο τσιγκουνια.

 • rafdjib

  vaggelis ti ennoeis

 • Στελιος

  “Παρόλα αυτά εμείς προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα στην Ελλάδα και μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχουμε πολύ περισσότερες τελικές, ευκαιρίες, γκολ. Άρα είναι καλύτερο το θέαμα”

  χαχαχαχα!!!

  ουδεν σχολιον, το αφηνω σε εσας τους υπερμαχους..!
  ραντεβου στο ΣΕΦ μαγκες..

 • Β α γ γ ε λ η ς

  θα δουμε συντομα ρε παιδια. πιστεψε με δεν ειμαι συνομωσιολογος αλλα τα δειγματα εδω και 3 χρονια ειναι πολυ ασχημα.
  ζουμε το τελος μιας εποχης και ποδοσφαιρικα δυστυχως. παντως να εισαι βεβαιος οτι δεν ειναι θεμα τσιγκουνιας. ολος αυτος ο χαμος που ζουμε σαν κοινωνια, δεν γινεται για να θιχτει το κεφαλαιο, το εχω ξαναπει. οτι χανουμε εμεις πηγαινει σε δαυτους. τα κερδη τους τα τελευταια 3 χρονια εχουν τουλαχιστον τετραπλασιαστει. τουλαχιστον.

 • Β α γ γ ε λ η ς

  εξαλλου, ποιος δεν καταλαβε το ”φιλι της ζωης” στον αιωνιο. μονο οι αφελεις φυσικα.

 • Χανια 7

  Μπραβο ρε προεδρε κουβαρντα!Ενισχυθηκαμε οσο δεν παει παλι αυτην την μεταγραφικη περιοδο(κατα τα λεγομενα σου)…

 • ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

  ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΙΩ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΖΩΗ

 • ΚΑΤΕΡΙΝΗ 7

  “καναπεδακηδες” και σια των και καλα ξυπνιων(αραγε αφου ειμαστε γεματοι “τσακαλια” σ’ αυτην την χωρα, πως καταστραφηκαμε?? αλλα συγνωμη, ξεχασα οτι παντα οι αλλοι φταινε..), αμα σας χαλαει η ομαδα μας, αραξτε σπιτακι σας(τωρα δεν εχει CL για να τρεξετε ολο καμαρι και “Ολυμπιακοφροσυνη”) και αλλαξτε και καναλι για να δειτε κανα “πρωϊναδικο” που σας ταιριαζει! Και μην μας ζαλιζετε τα @@ με τις παπαρολογιες σας και τις γκρινιες σας! Αντε στην πανηλιθιακη, γιατι μονο για εκει ειστε οπου βασιλευει η γκρινια, η μιρλα, η κακομοιρια, η κακεντρεχεια, η μετατοπιση ευθυνων και η μισαλλοδοξια!

 • Β α γ γ ε λ η ς

  μπραβο λεξιλογιο ο μικρος !!! ταληρο στο ταληρο μια χαρα Χριστουγεννα θα κανει.

 • rafdjib

  katerinh 7 soy arese dhladh poy den mporesame na kerdizoyme thn panaxaikh pou epaize me 10 kai poy anti na enisxythoyme apodynamonetai h omada den eipame na ferei ton messi dyo kales metagrafes na kanei

 • γιαννης ολυμπιακος

  προκλητικες οι δηλωσεις του μαρινακη….εχει χασει την εμπιστοσυνη του κοσμου…παιζει με την νοημοσυνη μας….νομιζει οτι απευθυνεται σε προβατα….ευχεται να ειναι οι αλλοι ανυπαρκτοι για να τσεπωνει τα φραγκα…..λεει ψεμματα…..αντε γεια κυριε μαρινακη!

 • THAN7

  ΚΑΤΕΡΙΝΗ 7 ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΑΜΠΑΛΕ….

 • Crete7

  Επειδή γράφτηκαν πολλές παπαριές παραπάνω, ο πραγματικός Ολυμπιακός έχει απαιτήσεις από την ομάδα του και θέλει να την βλέπει να προοδεύει. Ούτε γκρίνια , ούτε απαξίωση ούτε κακομοιριά λέγεται αυτό! Αγάπη για την ομάδα λέγεται! Βελτίωση ζητάμε και όχι μεταγραφές δεκάδων εκατομμυρίων. Σωστό προγραμματισμό, λίγες και μελετημένες κινήσεις και κυρίως ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ στον κόσμο και όχι κοροιδία και προσπάθεια επιβολής γνώμης μέσω βαλτών δημοσιογράφων και επαγγελματιών οπαδών.
  Αυτοί που το παίζουν γνήσιοι Ολυμπιακοί και γλύφουν τον σωτήρα Μαρινάκη, αγαπάνε την ποδοσφαιρική ομάδα? Αν ναι γιατί τα σχόλια τους δεν είναι ΠΟΤΕ ποδοσφαιρικά αλλά πάντοτε υπερασπιστικά προς την κριτική για τον πρόεδρο-ντροπή?
  Ρητορικό ερώτημα αλλά σίγουρα κάποιοι θα ξεβρακωθούν απαντώντας. Προσοχή όμως εξυπνάκια με τα 4 (τουλάχιστον) ψευδώνυμα γιατί μπορεί να έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμαι μαζί σου αλλά δεν το έχω σε τίποτα να σε ξεφτιλίσω πάλι.

 • εκει στη β΄εθνικη

  mellberg, δεν μας ειπες.. ειναι καλυτερα εκει που πηγες …???

 • THAN7

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ….. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ….ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΛΕΟΝ.ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ….ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ!!!!

 • THAN7

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ crete7.

 • Β α γ γ ε λ η ς

  στην Κατερινη, για να καταλαβουν ΚΑΠΟΙΟΙ οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, μηπως χρειαζονται επιδοτηση ?

 • THAN7

  στην κατερινη φιλε βαγγελη και με επιδοτηση αμπαλοι θα παραμεινουν!!!!ανιατη η αρρωστια τους!!!!με την ευκαιρια θα απαντησει κανενας απο το site sto PUNISHER kai στα ερωτηματα που θετει εδω και μερες????μαλλον οχι γιατι καιει η πατατα!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ….ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ!!!!

 • ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΓΑΒΡΟΣ

  Kala sas ta leei o adelfos apo tin Katerini!! mathate kai bala apo tin tileorasi!
  paparadikes toy pliktrologiou kai tis nova!
  kai ton Kokkali etsi ton krazate malakismena!ade vlamena polla mas ta pate edo mesa.

 • THAN7

  κοζανιτη το καραισκακη ξερεις πως ειναι και που βρισκεται….αιντε κανε μας την χαρη….που την μπαλιτσα αν την δεις θα την πας στο τμημα για βομβα που θα μας βρισεις κιολας μην ακουσεις και τιποτα χειροτερο!!!

 • ΚATERINH 7

  ΒΑΓΓΕΛΟΘΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, για ελα εδω πανω να σου δωσουμε εμεις μια “επιδοτηση” μπας και ανοιξει το μυαλο σου λιγο.
  μπαλα κατεχουμε πολυ καλυτερα απο φλωρια σαν εσενα πιτσιρικα και απο λεφτα ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ εχουμε για να αγορασουμε κι εσενα και το pc σου μαζι. Αντε τωρα να ταισεις τις θαλασσοψυχουλες σου.

 • ολοι οι κολλημενοι εδω μεσα

  δυστυχως η επαρχια ξερει πολυ καλυτερα το Καραϊσκακη παιδια και το επισκεπτεται πολυ συχνοτερα απο τους γκαγκαρους εμας στην Αθηνα…

 • ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΓΑΒΡΟΣ

  ohi re si than-than! min mou to kanis auto! tromaxa para poli apo to pliktrologio sou! brrrrrrrrr

 • Β α γ γ ε λ η ς

  κρατα τα λεφτα σου κοπανε γιατι θα τα χρειαστεις για τα διοδια.

 • CrimsonRed

  Crete7 ,
  Ναί , είναι … απάτη να περιμένουμε ακόμα ένα αριστερό χαφ . Ναί την πάτησε ο πρόεδρος με τις δηλώσεις του ειδικά το καλοκαίρι και ειδικά με τον Καραπαππά όταν αναφερόταν στα έσοδα-έξοδα της ομάδας . Και να σου πώ και κάτι άλλο ; Στο φινάλε , τώρα τον Ιανουάριο , ακόμα και άν πιστεύει ότι θα του βγεί ο Πίνο ( παιχταράς αλλά … στοίχημα ) ή θα ανεβεί ο Μασάντο , θα έπρεπε να χτυπήσει έστω ένα αμυντικό χαφ , έστω δανεικό με οψιόν γιατί η ομάδα είναι φως-φανάρι ότι πάσχει και εκεί …
  Πάμε όμως παρακάτω …
  Εσύ και πολλοί άλλοι , είχατε ή δεν είχατε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια επιχειρήματα με πέρυσι ; Και ο .. .Βαλβίδας μας είχε γεμίσει Ισπανούς και “έτρωγε” τα … ελληνόπουλα , και εκείνος στα εκτός έπαιζε παθητικά , η ομάδα έσκαγε στο 60 , δεν αποδίδουμε για 90 λεπτά , πάντα σπαταλάμε το πρώτο ημίχρονο και πολλά άλλα …
  Καθαρά ποδοσφαιρικά όπως το θέλεις εσύ … Με ρόστερ τουλάχιστον 2 σκαλιά κάτω απο πέρυσι , πήρες 3 νίκες Ευρώπη ; Και καλά το … κ@λοπρωτάθλημα εδώ , μήπως και οι ξένοι έχουν κ@λοπρωταθλήματα ; Είσαι ήδη αήττητος Ελλάδα με τα ίδια γκολ με πέρυσι και καλύτερη άμυνα ; Με την Παναχαϊκή έκανες 15 τελικές έναντι 2 του αντιπάλου πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ότι δεν αποδίδεις ποδόσφαιρο αλλά ότι είσαι άστοχος ; Άν πάρεις τις τελικές του Ολυμπιακού γενικότερα , τί φαίνεται ; Ότι παίζουμε με αντεπιθέσεις ; Άλλο φρούτο και αυτό ! Πώς μπορείς να περιμένεις τον αντίπαλο και να τον έχεις κλείσει στα καρέ του ; Τί μπάλα περιμένεις να δεις εσύ με αυτό το ρόστερ και καταδικάζεις τον προπονητή ; Με ποιά λογική ;
  Ο πραγματικός Ολυμπιακός θέλει το καλύτερο , αλλά ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !! Να φύγουν όλοι για να πάει ποιός ; Εσύ ; Εγώ ; ΠΟΙΟΣ ;; Μόδα έχετε καταντήσει όλοι σας , παρ’το χαμπάρι ! Μόδα που και καλά βρίζει για να δείξει ότι είναι μάγκας και δεν είναι πρόβατο !! Να μην πηγαίνει κανένας στο γήπεδο για να πάρει χαμπάρι ο … βούβαλος όπως τον αποκαλείτε ! Και η ομάδα ! YOU NEVER WALK ALONE ! Αυτό είναι αρρώστεια και οπαδός , όχι ένας που ζητάει χωρίς να δίνει ΠΟΤΕ του και άν δεν του δώσουν την … καραμέλα προβαίνει σε εμετικούς χαρακτηρισμούς χωρίς όριο , μίζερος που θέλει να φέρει την καταστροφή για να κερδίσει ! Να κερδίσει τί ;;;
  Και για να τελειώνει το παραμύθι ! Όταν θα βγεί ένας απο εσάς να μας προτείνει και εμάς τους .. υποστηρικτές , έναν πρόεδρο .. Αμπράμοβιτς που θα μας κάνει Μπάρτσα και Ρεάλ μαζί , εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα βγώ στον δρόμο και θα πάρω τους κορνέδες για να δώ τον Ολυμπιακό μας μεγαλύτερο ! Μέχρι τότε όμως , με λόγια του αέρα , ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!! Όσο ο Μαρινάκης θα είναι ο μόνος που θα έχει τα φράγκα να βοηθήσει την ομάδα ( όπως αυτός ήταν που έσκασε 50 για να αγοράσει και ανέλαβε και 90 χρέη ) , εγώ αυτόν θα υποστηρίζω ! Το να βγαίνω και να φέρνω την καταστροφή και να με χαλάνε οι κούπες , να διώξω τον Μαρινάκη και να ρισκάρω να μείνω ακέφαλος και να γίνω σαν τον βάζελο , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ … ΧΑΖΟΜΑΡΑ !!!
  Έχω βαρεθεί να γράφω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια !! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ! Άν ήταν σαν και εσάς οι οπαδοί στα πέτρινα χρόνια , ακόμα … πρωτάθλημα θα ονειρευόμασταν …

 • THAN7

  αστε ρε μαγκες του πληκτρολογιου και αμπαλα φλωρακια….κατερινη 7 ελα στην αθηνα να σου δειξουμε ποιοι ειναι οι φλωροι!!!

 • giolyro

  Δεν είπε κανένας ότι καταστράφηκε ο ολυμπιακός. Αλλά ας μην μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας! Ο Μαρινακης αφού παρουσίασε ως μεταγραφή τον (κλεισμένο) πινο, με τον Αβραάμ και τον αλλο(!) μασαδο έφτασε τις τρεις μεταγραφές. ΟΚ στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη( ως ένα βαθμό) τα καταφέραμε. Αλλά δεν παίξαμε καλή μπάλα και αυτό δε γίνεται να προσπεράσουμε.

 • THAN7

  φιλε crimsonRed.. ειναι πολυ διαφορετικο να λες να φυγει καποιος….και πολυ διαφορετικο να αναφερεσαι στα λαθη και στην κοροιδια…..κανενας εδω μεσα δεν μιλησε για μεταγραφες εκ ευρω….αλλα θελω να σε ρωτησω αν εισαι ευχαριστημενος εσυ απο αυτα που λεγονται….απο αυτα που γινονται τελικα εδω και 2,5 χρονια και να μου βρεις ενα κομματι σωστου προγραμματισμου μιας σοβαρης επαγγελματικης ομαδας οπως ειναι ο ολυμπιακος!!γιατι απο ερασιτεχνισμους μην σου απαριθμησω ποσοι εχουν γινει!!!

 • PUNISHER

  CRETE7 ακριβώς αυτά που είπες φίλε. Όσοι εκφράζουμε αντιρήσεις, σωστές ή λάθος, κανένας δεν διεκδικεί το αλάθητο, θέτουμε κάποια ερωτήματα, εκφράζουμε κάποιες απόψεις. Και επειδή πολλοί μιλούν για copy πραγματικά αυτό το άρθρο σου πρέπει να είναι πρώτο σχόλιο σε κάθε άρθρο. 100% επίκαιρο και στοχευμένο

 • Β α γ γ ε λ η ς

  crimsonred, δεν μιλαει κανεις για υπερβολες. για τα αυτονοητα μιλαμε. η ομαδα ηταν σχεδον πληρης περυσι. δυο κινησουλες ηθελε μονο και οχι ακριβες. απλα οι σκαουτερς μας να εκαναν υποτυπωδως τη δουλεια τους. ΑΠΛΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΩΣ.

 • CrimsonRed

  Και σας είπε κανείς ότι ΔΕΝ είναι έτσι ; Και εγώ παραπάνω αυτό λέω ότι θα ήθελα ! Περιμένει τον Πίνο ; Καλώς . Θα μπορούσε όμως να φέρει ένα αμυντικό χαφ τουλάχιστον … Αλοίμονο άν αυτό θα ήταν υπερβολή .
  Καλά ναί , η μεγαλύτερη φόλα της διοίκησης Μαρινάκη είναι η επικοινωνιακή πολιτική . Τα έχει κάνει Σ@ΑΤΑ !!
  Ποιοί σκάτουτερς ρε Βαγγέλη ; Μόνο τον Μαθία είχαμε που δεν τα βρήκε με τον Βαλβέρδε και τώρα τον Λορένθο που μάλλον είναι .. .απενεργοποιημένος . Γιατί ο Μπαρμπαλιάς και ο Νινιάδης ή ο Ντάρκο , μόνο σκάουτερς δεν είναι …

 • xa

  παιδιά, όσο οι αντίπαλοί μας είναι για διάλυση και πτώχευση , μην περιμένετε πολλά πράγματα.
  Το μόνο πράγμα που αντιμετωπίζουμε είναι ο εμετός τους και τα τσιράκια τους σε κάθε ΜΜΕ, Ερα σπορ , σκαι , ομιλος γκαζετα και λοιποί λακέδες.

 • CrimsonRed

  THAN7 ,
  Ευχαριστημένος ΔΕΝ είμαι , ΚΑΘΟΛΟΥ μάλιστα ! Μαζί σου για πολλά θέματα που φαντάζουν απλά για επίπεδο Ολυμπιακού και έχουν γίνει … σαν τον Κυπριακό …
  Και το ξαναλέω όπως το είχα ξαναγράψει . Μακάρι να είμασταν σαν την Ρεάλ που οι πρόεδροι εκλέγονται σύμφωνα με αυτά που υπόσχονται ότι θα κάνουν για την ομάδα σε μεταγραφικό επίπεδο αλλά και γενικότερα . Μέχρι τότε όμως , θα λέω πάλι καλά που βρέθηκε και αυτός να αναλάβει γιατί ποιός ξέρει πού θα είμασταν τώρα ; Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι με τον καιρό θα … μάθει απο τα λάθη του … Προς το παρόν ας μου φέρνει εμένα το πρωτάθλημα και έστω τιμητική παρουσία στην Ευρώπη και τα υπόλοιπα έρχονται .. λογικά . Την κούπα να μην χάνουμε και απο εκεί και πέρα ελπίζουμε για το καλύτερο …

 • Β α γ γ ε λ η ς

  συγγνωμη xa, αλλα δινουμε κι εμεις δικαιωματα.
  ΒΟΥΛΩΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ με 3-4 μπαλακια και θα δεις για ποτε θα καταπιουν τη γλωσσα τους.

 • THAN7

  βγαινει ο καραπαππας και λεει…στο μελμπεργκ καναμε μια πολυ καλη προσφορα!!!!!βγαινει ο μαρινακης και λεει οτι καλα καναμε που δεν ανανεωσαμε τον μελμπεργκ!!!!!….τουλαχιστον να υπαρχει συννενοηση το τι θα λενε γιατι εκτιθωνται!!!

 • CrimsonRed

  Ναί Βαγγέλη είδα και τα χανούμια ! 4 έφαγαν και έλεγαν ότι τους έσφαξε ο διαιτητής και δεν τους έδωσε 2-3 πέναλτυ ! Είναι τέτοια η νοοτροπία τους που για όλα πάντα θα φταίει κάτι άλλο και όχι η κατάντια τους ! Για αυτό και το πρωτάθλημα έχει αυτά τα χάλια …

 • THAN7

  φιλε crimsonRed….το να κανεις τα αυτονοητα σε μια ομαδα και απλα πραγματα και σωστο προγραμματισμο δεν ειναι και το τρομερο!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  THAN7….εισαι ο PUNISHER???!!!

 • THAN7

  ΖΗΤΗΣΕ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΤΟΝ ΚΟΥΣΤΟΔΙΟ ΤΗΣ ΜΠΡΑΓΚΑ….ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ Η ΜΠΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!!!! Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ??? ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ….ΑΣ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

 • Β α γ γ ε λ η ς

  η πλακα ειναι οτι η κατασταση χειροτερεψε τα τελευταια χρονια που καθαριζαμε τον τιτλο απο τα Χριστουγεννα (φαντασου φετος) και λεγανε οτι τωρα εχουμε την πολυτελεια χρονου για να κανουμε τον σωστοτερο προγραμματισμο για την επομενη χρονια και ολες τις απαιτουμενες ενεργειες.
  ρε μηπως να τα κανουμε ολα ντερμπυ και ο τιτλος να κρινεται στην τελευταια αγωνιστικη ???

 • THAN7

  ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο PUNISHER!! O ΘΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ….ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ crete7…. και με τον νικο απο χαλανδρι και με τον crimsonRed… και με τον βαγγελη….τι παει να πει αυτο???

 • PUNISHER

  Ρε παιδιά αν λέμε το αυτονόητο και συμφωνούμε δεν σημαίνει ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο. Kαι εγώ απορώ με φίλους σας που μιλάτε ποια είναι η γνώμη τους για τον Μαρινάκη; Εγώ λαμβάνω μια απογοήτευση, που φθάνει στα όρια να μην αχολούνται. Έχω άδικο ή είναι τυχαίο το δείγμα; Υ.Γ Εγώ δεν έχω γράψει με άλλο όνομα

 • THAN7

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

 • JIMDAIS 7

  και του χρονου στην υγεια των κοροιδων…

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Σε ρωτησα επειδη αυτο που εγραψες για τον Μελμπεργκ, τον Καραπαπα και τον Μαρινακη το πρωτοδιαβασα απο τον PUNISHER.

  Και επειδη το βρισκω εξαιρετικα βλακωδες, μου περασε απο το μυαλο οτι ειστε το ιδιο προσωπο!
  Το θεωρουσα αδιανοητο να υπαρχει και δευτερος ανθρωπος που να πιστευει το ιδιο πραγμα!!!

 • THAN7

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ???….ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?????

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Ο Καραπαπας ειπε οτι του εκαναν προσφορα για ανανεωση.
  Ο Μελμπεργκ δεν την δεχτηκε και ηθελε περισσοτερα για να ανανεωσει.
  Αποφασισανε να μην του δωσουν περισσοτερα για να ανανεωσει…..

  …..Δηλαδη????
  …..Με αλλα λογια????
  …..αποφασισανε να μην του ανανεωσουν το συμβολαιο !!!!!

  Δεν ξερω….θελει πολυσυνθετη σκεψη για να το καταλαβει κανεις??!!!!!!!!
  Γι αυτο μου φαινεται βλακωδες!

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  …εξαιρετικα βλακωδες!!!!

 • Xristoforos7

  ΙΔΕΑ ΜΟΥ Ή Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ? ΑΛΟΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΗΣΕ !!
  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΕΝΟΟΥΣΕ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ 4-5 ΕΛΛΗΝΕΣ? ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΦΕΤΟΣ???

 • THAN7

  Ο ΚΑΡΑΠΑΠΠΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ….Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΟΠΟΤΕ Η ΛΙΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ….ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΝΤΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  ΟΚ….οτι πεις….εγω πλεον σηκωνω τα χερια ψηλα (μαζι με τους επιστημονες)

  Οσο για το αλλο (ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ) που λες δεν ξερω!!
  …μπορει να ειχε ξεχασει τον θερμοσιφωνα ανοιχτο!
  …μπορει να τον ειχε πιασει κοψιμο!
  Ησουνα μπροστα και τον ειδες να μην μιλαει και να μην χαιρεταει κανεναν?
  Και τις αλλες φορες τι εκανε? Τους εβαζε ολους στη σειρα και τους χαιρεταγε πριν φυγει???

 • THAN7

  ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ….ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ!!!!ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ???

 • THAN7

  ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ……

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Για να επιμενεις μαλλον ησουν μπροστα!!
  Για πες τωρα….γιατι εγω δεν καταλαβαινω….γιατι το εκανε αυτο ο Μελμπεργκ???

 • PUNISHER

  Εγώ παρέθεσα ακριβώς τα λόγια τους για να μην΄υπάρχει περίπτωση παρερμηνείας. Ελληνικά ξέρω αρκετά καλά ευτυχώς και καταλαβαίνω τη διαφορά στην έννοια τόυ κάθε ρήματος. Μερικοί άλλοι χαρακτηρίζουν μόνο βλακώδες κτλ . Εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν αντιδικώ με κανένα ούτε ακολουθώ κανέναν στο είδος της κουβέντας που επιλέγει .Προσθέτω όμως ότι σύμφωνα με τις απόψεις του φίλου ¨Ολυμπιακάρα” αν δεν υπήρχε διαφορά στις δηλώσεις το μήνυμα Μαρινάκη θα ήταν ” Αποδείχτηκε ότι κάναμε καλά που κάναμε προσφορά στον Μέλμπεργκ και αυτός δεν δέχτηκε” Δεν είναι και πολύ πιθανό

 • THAN7

  ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο PUNISHER… ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Ενταξει PUNISHER….αφου σε βολευει παιξε με τα λογια !!!!

 • THAN7

  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ…..ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ???

 • ΘΡΥΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

  παλι καλα που πηρε ο κοκαλης το θρυλο το 93 και βγηκαμε απο τα ΠΕΤΡΙΝΑ.
  αν μας ειχε παρει ο βουβαλος τωρα θα μιλαγαμε για ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ!!!!!!!
  φυγε γιε του λιπους.
  καλυτερα μονοι μας.
  οτι βγαζουμε θα τρωμε.
  οσο για τα χρεη που υπρχαν δεν τα καναμε εμεις.
  ας τα πληρωσει ο σωκος.
  ολο και κατι θα του περισεψει απο την αγορα του ΟΠΑΠ.
  γιατι ειπαμε πουλησε ο σωκρατης??
  γιατι τον βριζανε ετσι????
  τη δοξα πολλοι εμισησαν το χρημα ουδεις.

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  THAN7…δεν μου ειπες γιατι εφυγε ο Μελμπεργκ και δεν χαιρετησε!!

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Και δεν μου λες….
  …μετα το 0-2 με τον Ατρομητο τελευταια αγωνιστικη, εφυγε και δεν χαιρετησε????!!!!!!
  …μετα τον τελικο παλι με τον Ατρομητο, εφυγε και δεν χαιρετησε????!!!!!

 • THAN7

  ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ… ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ…. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Οχι βεβαια, τυχαιο δεν ηταν!

  Απο ποιους ομως “βγηκε” προς τα εξω?????
  Για ψαξε καλυτερα απο ποιους “βγηκε” προς τα εξω και γιατι “βγηκε” προς τα εξω….για να σε βοηθησω, θυμησου τι αποτελεσμα φεραμε με την Κερκυρα σε εκεινο το παιχνιδι….ψαξε λοιπον απο ποιους “βγηκε” προς τα εξω και θα καταλαβεις πολλα!!!!!

 • THAN7

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΝΟΕΙΣ ΕΣΥ ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ….ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΥΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΠΕΡΙ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ….ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΤΕ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ…

 • stress

  ΡΕ ολθμπιακαρα????
  Τι την πας την κουβεντα στον Μελμπεργκ???
  Τιποτα αλλο θα μας πεις απο οσα λενε τα παιδια?
  Σαρεσει ο Μαριδας???
  Λεγε ρε?ΚΟΤΑ!!!

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Εγω δεν υπονοω τιποτα!!!

  Αλλοι υπονοουν και γραφουν οτι ο Μελμπεργκ εφυγε και δεν χαιρετησε κανενα (δεν εννοω εσενα)
  Εσυ ομως το πηρες αλλιως…οτι και καλα δυσαρεστηθηκε απο τo θεμα της ανανεωσης!
  Μπερδευτηκες απο αυτους που πετανε λασπη στην ομαδα!!!

 • Νίκος Ραφήνα

  Το ότι είμαστε πρώτοι γιατί δεν υπάρχει 2ος σου έχει περάσει από το μυαλό ρε Βάγγο;

 • Dimi7

  Mia aporia re magkes:an eixate ti monadiki eykairia na deite ton marinaki k na ton rwtisete gia tin omada,k an sas elege ayta pou eipe,den tha ton rwtousate pou pigan oi yposxeseis tou septemvri oti i omada tha anaplirwsei ta kena k ta lathi tou kalokairiou ton genari?me poia logiki teleytaies meres tou kalokairiou kinigouse nene k kouaresma k twra den pairnei kanena,se mia thesi pou apodedeigmena poname?toses anakolouthies exei i dioikisi den tha rwtousate tpt?mOno se mena moiazei stimeno olo ayto?imoun proxthes patra sti skepasti k to mono pou tha pw einai oti ontws yparxoun epagkelmaties opadoi anamesa mas k opoios asxoleitai fantazetai gia poiou lew.an milousan aytoi me tin proedrara mas tote einai fysiologiko na min ton rwtise kanenas tipota.na xame na legame einai i oli istoria,i omada tha paei kalutera ston 2o gyro eidika molis teleiwsoun ta eyrwpaika paixnidia,k mexri to kalokairi tha exoume kleisei ena karo paixtakia tis seiras anti 2-3 kalous pou theloume k tou xronou ftou k ap tin arxi.ygieia magkes,kala xristougenna k leyteria sti thyra 7.

 • THAN7

  ΦΙΛΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ 25 ΜΥΡΙΑ….Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟ ΜΕ ΟΨΙΟΝ Η ΧΩΡΙΣ ΟΨΙΟΝ.ΕΦΕΡΕ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΜΕΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ ΠΑΙΧΤΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 3-4 ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΤΟ ΠΑΙΧΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ…..ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ[ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣΑΔΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΔΕΞΙ ΧΑΦ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ] ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΡΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΚΑΟΥΤΙΓΚ ΠΟΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΝΤΑΡΚΟ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΣΤΑ 5 ΠΟΥ ΕΧΕΙ[ΚΟΣΤΑΝΤΖΟ-ΓΚΡΙΜΠΙΤΣ-ΚΑΤΑΙ-ΦΕΙΣΑ-ΝΤΙΕΛΝΑ!!!!!!!!!] ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!ΟΤΑΝ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΗ!!!!!!!!ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο 34 ΑΡΗΣ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ! ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΚΤΑ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

 • Νικος Χαλανδρι

  PUNISHER ….ασχοληθηκα μαζι σου , γιατι κατ αρχας εκανες απαξιωτικα σχολια για την αποψη μου ως προς τον Φετφατζιδη σε σχεση με τον Μασαντο και την απαθεια , ασχετοσυνη αλλα κι εμπαθεια των οπαδων μας εναντιον ταλαντουχων ποδ/των οπως οι Φετφα και Μητρογλου , αλλα και την ελλειψη συμπαραστασης !
  Εσυ σχολιασες οτι αυτο το σημειωμα μου γραφτηκε για την …χειραγωγηση των οπαδων εκ μερους του σαιτ η της διοικησης κλπ και μιλησες για …αισθητικη κι ευγενεια που σε διακατεχει , ενω συγχρονως ….με συκοφαντουσες !
  Σου απαντησα ηπια και … ευγενικα γιατι σκεφτηκα οτι μαλλον δεν με γνωριζεις , τεσσερα χρονια που λεω την γνωμη μου εδω μεσα και δεν εδωσα συνεχεια !
  Εχθες ομως σε νεο σου σχολιο παλι αναφερθηκες σε μενα επειδη εγραψα για την θυρα 7 ( εννοωντας την ηγεσια τους ) σε σχεση με τον Κοκκαλη παλαιοτερα και απορουσες επισης πως , μαζι με αλλους δεν γραφουμε τιποτα αφου αργησαμε απο την …συναντηση με τον Μαρινακη !
  Σου απαντησα καταλληλως λοιπον και με τροπο που αναιρει τον ισχυρισμο σου περι …αισθητικης , ευγενειας κλπ !
  Αυτο δε που εκανες και τις δυο φορες ηταν ακρως συκοφαντικο εναντιον μου και εντελως αντιθετο με αυτα που ισχυριζεσαι οτι θεωρεις σαν …δικαιωμα στην εκφραση !
  Οσο λοιπον εχεις εσυ , αλλο τοσο εχουν και οι αλλοι !
  Το δε τελικο σημειωμα σου , με τα υποκριτικα …χρονια πολλα , ειναι εντελως ακατανοητο , εκτος θεματος και γεματο αντιφασεις και αμηχανια !
  …παλαιοτερα στα σχολια σου εναντιον της διοικησης γενικα σε ειχα επαινεσει , αφου αυτος ηταν και ο μοναδικος σου στοχος και τον εξεφραζες αξιοπρεπως !
  Η αλλαγη σου ομως μετα την ΄΄ ΑΠΟΨΗ ΄΄ μου για τους δυο παικτες μας , για καποιο λογο σε ….μεταλλαξε και κανεις αυτα για τα οποια κατηγορεις τους αλλους !
  …αυτα και τελος με σενα !

 • THAN7

  ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ!!!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ 4 ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!!!!!ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣΑΜΠΝΤΟΥΝ…..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ 7 ΟΚΤΑΡΟΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΘΑΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ!!!!ΜΑΝΙΑΤΗΣ.

 • THAN7

  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΙ Η ΚΑΡΕΜΠΕ….ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 13-14 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΡΙΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!

 • Νικος Χαλανδρι

  CRIMSON RED ….δικιο εχεις να αγανακτεις , αλλα να ξερεις οτι δεν αναφερομαι στην ..καρδια της θυρας 7 , που ειναι κοσμος με αγαπη και αυταπαρνηση για την ομαδα , αλλα για καποιες ηγεσιες , στρατους σε αποστολη με ανταλλαγματα ….γενικως και τελευταια αυτο που μ ενοχλει γιατι νροπιαζει την ομαδα μας και θεωρω ανεντιμο , οι βρισιες εναντιον μαναδων !
  Αυτο δε που εχω προσεξει φετος που πολλοι …απεχουν , μονο η 7 ανταποκρινεται και δινει παντα το παρον !
  Ελπιζω να εγινα κατανοητος …..για παντα και να μην χρειαζεται να εξηγω τα ιδια καθε φορα !

 • THAN7

  ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ!!!!ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η¨”ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ???Ο ΤΑΤΟΣ???Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ???Ο ΦΕΤΦΑ???Ο ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ????Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ???ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ… ΤΟΝ ΣΙΟΒΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΒΡΑΑΜ….

 • THAN7

  ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ…. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…ΜΟΝΧΕ!!!!ΧΑΒΙΤΟ!!!!!ΓΚΡΙΜΠΙΤΣ!!!!ΚΑΤΑΙ!!!!!ΦΕΙΣΑ!!!!ΚΟΣΤΑΝΤΖΟ!!!!ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ!!!ΝΤΙΕΛΝΑ!!! ΝΤΙΑΚΙΤΕ!!!!ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΗΡΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 3 ΜΥΡΙΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΔΩΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ???

 • THAN7

  ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΑΖΙΜ-ΚΑΖΙΜ!!!!

 • Νικος Χαλανδρι

  ΤΗΑΝ7 …καποια στιγμη να μιλησουμε …ποδοσφαιρικα και για τον προπονητη μας καθως και για την αξιοποιηση ολων των παικτων που εχει στην διαθεση του εε ?
  Μηπως αυτος ειναι η χειροτερη επιλογη του Μαρινακη εκτος απ το οτι δεν μας εφερε και δυο καλα χαφ που μας λειπουν χρονια τωρα ?

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Εχεις δικιο ρε ΤΗΑΝ7….αυτα τα 2 τελευταια χρονια, χαλια μαυρα η ομαδα!!!!!!

 • fabio-7-

  ελα παιδια παμε να υποκλιθουμε στον προεδραρα μας
  εκανε την μαγκια κ ευτυχως εφυγε ο μελμπργκ κ εφερε την παιχταρα κοντρερας που ειναι το ιδιο κ καλυτερος μην πω
  η ομαδα μας δεν εχει κανενα κενο
  κ καταφεραμε κ πηραμε ενα χ με το μεγαθυριο παναχαικη
  κ παιζουμε απιστευτη μπαλα κ αυτο οφειλετε μαλλον στα καλα εχτρεμ που εχουμε ναι με τουσ παιχταραδες που εφερε ο βαγγελας που ειναι καλυτεροι του μιραλλας οπως μας ελεγαν
  αλλα τωρα σκαει βομβα πινο
  απλα γελαει ο κοσμος
  δηλαδη για να παρουμε δυο παιχτες επιπεδου πρεπει να παρουμε το τσου λου;;;;;;;;
  αλλιως ονειρευο,αστε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

 • patron

  βαγγελη, δεν υπαρχει σκαουτινγκ στον Ολυμπιακο.
  Μονο deals… που δεν μας κανουν.

 • THAN7

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ…..ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ…..ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ…..ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ

 • THAN7

  ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ….ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΣΑΔΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ…..

 • Νικος Χαλανδρι

  Το πρωτο παιχνιδι με την Σαλκε , χαθηκε εξαιτιας του !
  Ειναι καλος με ισχυροτερους αντιπαλους αφου επαιξε πολυ καλα τις αντεπιθεσεις με Μονπελιε και Αρσεναλ στο πρωτο παιχνιδι , αλλα αυτο το κανει και στο Ελληνικο πρωταθλημα χωρις να χρειαζεται , γιατι αυτο ξερει μονο !
  Και η ανοχη μας φετος ως προς την ελλειψη μετα/φων στηριζοταν στην ελπιδα χρησιμοποιησης νεων παικτων ….που δεν ειδαμε ομως !
  Ελπιζω να αρχισει , στο Ελληνικο πρωταθλημα , να χρησιμοποιει τους πιο τεχνιτες παικτες , που εχουμε αρκετους , παρα αυτους που ξερουν μονο αμυντικο και …φοβισμενο ποδοσφαιρο !
  Υπαρχουν τουλαχιστον δυο παικτες που αποφευγουν την μπαλλα … ονοματα δεν λεμε !

 • THAN7

  ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΣΤΙΣ ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ!!!!!!!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝ ΜΠΑΛΑ!

 • Νικος Χαλανδρι

  Νομιζω οτι με τον Ντιογκο , η διοικηση μαλλον το ηθελε γιατι ηλπιζαν να παιξει κανα παιχνιδι στην Ευρωπη και τον …λιμπιστει καποια ομαδα !
  Αδικος ο κοπος , αφου αποδειχτηκε τελικα …χαραμοφαης !

 • THAN7

  ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ….ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ!ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ….ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ…ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ!

 • THAN7

  ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΙΣΑ 2,7!!!!! ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ 14 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ…. ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ 3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΕ ΛΙΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΛΥΩΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!

 • PUNISHER

  Φίλε Νίκο Χαλάνδρι καταρχήν να ξέρεις όσο και έχουμε σε αρκετά θέματα διαφορετικές απόψεις σε σέβομαι όπως σέβομαι οποιονδήποτε συνομιλητή μου. Σε εκείνο το σχόλιο για τον Φετφατζίδη με πείραξε το ότι έκανες υποδείξεις προς τον κόσμο του Ολυμπιακού να αντιδράσει και να επέμβει στο έργο του προπονητή, ενώ κατακρίνεις τους οπαδούς που κάνουν κριτική στο έργο της διοίκησης. Το θεώρησα και το λέω και τώρα κάπως άστοχο. Και περισσότερο με πείραξε που αυτό το άρθρο το site το ανέδειξε σε βασικό θέμα, για όπως πιστεύω ιδιοτελείς -του site- σκοπούς. Για τις ευχές μου σε καμία μα καμία περίπτωση δεν ήταν υποκριτικές. Παρά τις αντίθετες απόψεις που εκφράζονται, εύχομαι και σε εσένα και σε όλα τα παιδιά στο site- δημοσιογράφους και αναγνώστες- χρόνια πολλά, καλή χρονιά, καθώς όλοι μας μαστιζόμαστε από την κρίση σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε από όσο διαβάζω τα σχόλια σου πιστεύω ότι και εσύ δεν θα διαφωνείς με ορισμένες απόψεις μου. . Όπως για παράδειγμα σε αυτά που έγραψα το πρωί “Εμένα με ενοχλεί να γράφεις πράγματα που ξέρεις ότι δεν ισχύουν για να παραπλανείς ή δημιουργείς λάθος εικόνα στον κόσμο και να συμμετέχεις σε μια δυζήτηση χωρίς να απαιτείς να ακούγεται και η δική σου γνώμη, κουβαλώντας ένα τίτλο που δεν σου έχει αποδώσει κανένας -εκπρόσωπος του κόσμου του Ολυμπιακού- ο οποίος τίτλος δίνει αξία σε αυτά που θέλει να περάσει ο συνομιλητής σου.” Ή ακόμα ότι ο Μαρινάκης με τον Καραπαπά θα πρέπει να συννενοούνται και να λένε τουλάχιστον τα ίδια. Ή τέλος ότι ένας δημοσιογράφος έχει υποχρέωση να αναφέρει στοιχεία που έχει προαναγγείλει καθώς αν δεν το κάνει τίθεται θέμα αξιοπιστίας και ελευθερίας του τύπου. Υ.Γ Και να ξέρεις δεν έχω κανένα σύνδρομο εμπαιγμού ή ότι με κοροιδεύουν αλλά η προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου του Ολυμπιακού από την παρούσα διοίκηση είναι πρωτοφανής, αλλά ταυτόχρονα και πλήρως ερασιτεχνική

 • THAN7

  O KOYARESMA ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΩΡΑ…. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ.ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ?? 29 ΧΡΟΝΩΝ…. Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ…. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ….ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ?

 • THAN7

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ…. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ SITE ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 • PUNISHER

  THAN 7 συμφωνώ απολύτως. Όσο για τον προπονητή που έθεσε ο Νίκος η άποψη μου είναι ότι ο Ζαρντίμ έχει κάποια καλά στοιχεία -διαβάζει καλά τα περισσότερα παιχνίδια, εκτός αυτού με τον βάζελο που ο Ρότσα τον εξέθεσε- αλλά πράγματι έχει τις φοβίες του. Πρέπει να του δώσουμε όμως τα ελαφρυντικά που του αξίζουν, καθώς ανέλαβε μια ομάδα το καλοκαίρι ‘οπου μάλλον δοκίμαζε παίκτες παρά έκανε τα αυτονόητα για προετοιμασία, να ετοιμάσει και να γυμνάσεςι σωστά την ομάδα. Επίσης μην έχοντας το ειδικό βάρος του Ερνέστο δεν μπόρεσε το καλοκαίρι να εκφράσει την γνώμη του για το ρόστερ και έτσι του ¨φορτώθηκαν¨ παίκτες που δεν ήθελε ουσιαστικά. Ακόμη έχω την αίσθηση ότι ο Μαρινάλης του πέρασε με άκομψο τρόπο όλα τα απωθημένα του, πρωτάθλημα για τα λεφτά, αήττητο για να κλείσουμε το στόμα στον κάθε Αλαφούζο κτλ, ενώ θυμάστε πως τον άδειασε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα. Κατά την γνώμη μου επίσης είναι καλός προπονητής για το ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς ένα ρόστερ χαμηλής ποιότητας πρέπει να είναι στα χέρια ενός προπονητή που δεν παίρνει ρίσκα και εκεί οφείλονται σε μεγάλο βαθμό οι αξιοπρεπείς εμφανίσεις στην Ευρώπη.Το έλεγα από το καλοκαίρι, ότι ποτέ δεν θα μάθουμε πόσο καλός προπονητής είναι ο Ζαρντίμ καθώς ανέλαβε δυσανάλογο δύσκολο έργο. Παραδέχομαι όμως ότι και εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι για πολύ καλός προπονητής

 • Β α γ γ ε λ η ς

  αρχισανε και ομορφαινουνε επιτελους τα πραματα εδω μεσα.
  ξεχωρισαν στην πλειοψηφια τους οι εγκαθετοι αλλα και εκεινοι που αγαπανε πραγματικα την ομαδα εστω κι αν το εκφραζουν με διαφορετικο τροπο. μια παροιμια λεει οτι ο κλεφτης και ο ψευτης, τον πρωτο χρονο χαιρονται. και ειναι αληθεια.

 • ΤΗΑΝ7 στο ξαναείπα φίλε, επαναλαμβάνεις όσα έλεγες πριν λίγους μήνες για τον μπασκετικό Ολυμπιακό και μετά άντε να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα… Και πάλι λες άχρηστος πρόεδρος, ανίκανος προπονητής, λίγοι οι παίχτες. Σόρρυ αλλά βάζω στοίχημα ότι πάλι θα εκτεθείς. Και μετά πάλι θα λες ότι χάρις σε εσύ και τους άλλους που γκρινιάζανε ήρθε η μεταμόρφωση των πάντων, έγινε δηλαδή ο πρόεδρος μάγκας, ο προπονητής κατάλαβε τα λάθη του και τα διόρθωσε και οι παίκτες ανεγεννήθηκαν… Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση… Οπότε κάνε λίγο κράτει… Όσο εκτέθηκες μέχρι τώρα εκτέθηκες… Φιλική συμβουλή…

 • Crete7

  CrimsonRed
  1) Δεν αναφέρομαι σε σένα, εσύ συνήθως μιλάς για ποδόσφαιρο και δεν σε θυμάμαι να έγλυφες ποτέ τον Μαρινάκη.
  2) Εγώ δεν έγραφα εδώ πέρυσι οπότε κακώς αναφέρεις το όνομά μου και ότι είχα τις συγκεκριμένες απόψεις. Θεωρώ την ομάδα του Βαλβέρδε μία από τις κορυφαίες που έχουμε δει ποτέ και επίσης θεωρώ ότι αν έμενε το καλοκαίρι και είχε στηριχτεί με σωστές κινήσεις αυτό το 60λεπτο εξαιρετικού ποδοσφαίρου θα γινόταν 80λεπτο φέτος . Με πιο απλά λόγια ο Ολυμπιακός θα ήταν ομαδάρα που θα τρίβαμε τα μάτια μας.
  3) Από την πρώτη παράγραφο αλλά και από αυτά που γράφεις κατά καιρούς συμπεραίνω ότι σίγουρα εκνευρίζεσαι με την τραγική διαχείριση της ομάδας από τον Μαρινάκη αλλά δεν το εκφράζεις . Από την μία είσαι σωστός γιατί θεωρείς ότι η “γκρίνια” θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, από την άλλη όμως θεωρώ ότι η σιωπή είναι συνενοχή. Ούτε φυσικά η απειλή της φυγής Μαρινάκη είναι λόγος να το βουλώνουμε μπροστά στα καραγκιοζιλίκια που βλέπουμε από τον Μάη μέχρι σήμερα.
  Αν ο Μαρινάκης δεν αντέχει την κριτική και τις απαιτήσεις του κόσμου τότε πολύ απλά δεν κάνει για πρόεδρος.
  Και ένα ερώτημα και για σένα και για όποιον θέλει να απαντήσει. Αν φέτος για κάποιον λόγο χάναμε την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, πιστεύετε ότι ο Μαρινάκης θα έβαζε λεφτά από την τσέπη του για να κρατήσει την ομάδα έστω στο φετινό επίπεδο ή θα ακολουθούσε τακτικές Αλαφούζου? Απαντήστε ειλικρινά! Θα έβαζε ο Μαρινάκης λεφτά από την τσέπη του για να γλιτώσουμε τα ξεφτιλίκια των απέναντι ή θα έδιωχνε όλους τους ακριβούς και καλούς και θα παίζαμε με τους αντίστοιχους Αρκούδες και Μαυρίες?

 • THAN7

  ΦΙΛΕ ΤΗΑΝΟ777 ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΒΡΙΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ….ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ 3 ΕΚ….ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ 4,5 ΕΚ…ΚΤΛ.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ Η”ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΡΟΛΟΥΣ….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ….ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΤΕΙΘΩΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΩ Η ΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

 • Και όσον αφορά τον Μέλμπεργκ που γράφετε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Μεγάλος παίκτης, τεράστια η προσφορά του στον Ολυμπιακό, αλλά θεωρώ ότι από μακριά έκανε μπαμ ότι σαν άνθρωπος είναι του στιλ ¨βάζω το κεφάλι κάτω και κάνω ότι μου πει το ξεροκέφαλό μου¨. Οπότε απ´ ότι φαίνεται του έγινε μία πρόταση από εμάς με μειωμένες αποδοχές, δεν θα του πολυάρεσε, από ξεροκεφαλιά θα είπε ότι μπορεί να βρει καλύτερη, έψαξε, δεν βρήκε τελικά κάτι καλύτερο και πήγε Ισπανία β´ εθνική με λιγότερα χρήματα για να περάσει το δικό του λειτουργώντας ξεροκέφαλα. Αυτό για μένα μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο.

 • THAN7

  ΑΝ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΤΗΑΝΟ777 TA ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΟΔΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ….

 • Εχουν ξεφύγει τα βαζέλια

  Τα πράγματα είναι πολύ απλά
  Τα βαζέλια υπο τις οδηγίες του καραφλοκόρακα έχουν ξεφύγει
  Μπείτε στο βαζελέτα και ρίξτε μια ματιά στο άρθρο ¨”Ο Ολυμπιακός πρέπει να ανησυχεί”
  Πέρα απο τις μλκιες που γράφει ο Σαμπράκος υπάρχει ένα παλικάρι ο τασος 7 που απαντάει σε κάποιον καραγκιοζάκο και του λέει οτι από το 97 έως σήμερα είχαμε παιχταράδες.
  Πετάγετε κάποιος με το όνομα Monoi mas kai oloi sas που παριστάνει τον γαύρο και έχει φωτογραφία τον Μήτρογλου με τα πιστόλια και γράφει στον τασος 7:

  “ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑχαχαχαχαχχαχα…ΟΟΟουυυυυυχα χααααα….Τασος7 εισαι θεος παλικαρι μου….Κανεις σαν κατι βλαχους που κατεβενουν πρωτη φορα απο το βουνο και δεν εχουν ξανα δει αμαξι!!! Ενα μονο θα σου πω και μετα ρωτα να σου πουν και οι αλλοι για το τι εγινε μετα το 96-97…Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΟ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ……………”

  Μετά από λίγο αφού καταλαβαίνει την μλκία του γράφει και καλά:
  “Και αυτο ειναι κατι που το γουσταρω φιλε Τασο…Στα δικα μας τα πετρινα δεν ενδιαφεροταν κανεις…Τωρα τους επιασε ο πονος!!!”

  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ παντού έχουμε γεμίσει βαζέλια που παριστάνουν τους αγανακτισμένους γαύρους και όλα αυτά με εντολή του καραφλοκόρακα
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΜΣΤΕ ΤΟΥΣ

 • Ctete7
  Στο ερώτημα που θέτεις αν δεν έχεις αντίρρηση να δώσω εγώ μία απάντηση: υπάρχει μία σημαντική διαφορά μεταξύ Μαρινάκη και Αλαφούζου. Ο Μαρινάκης έχει υγιείς επιχειρήσεις, σημαντικά κερδοφόρες, έχει πολλά λεφτά, είναι καλοπληρωτής, ενώ ο Αλαφούζος έχει επιχειρήσεις που ζουν χάρις στον υπερβολικό τραπεζικό δανεισμό και την διαπλοκή με την εξουσία, όλες είναι μεταξύ ζωής και θανάτου, δεν έχει λεφτά, είναι κακοπληρωτής και χρωστάει παντού. Αρα οι δύο αυτοί επιχειρηματίες ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία, με βάση τα παραπάνω δεδομένα, είναι αυτονόητο που θα κατέληγε ο ένας και που ο άλλος. Και εκφράζοντας και μία προσωπική άποψη πιστεύω ότι στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης έδωσε το φιλί της ζωής στον Αλαφούζο με το Χ, γιατί αυτό τον έπεισαν να κάνει οι κυβερνώντες μας για να μην δημιουργηθεί χάος στους απέναντι και γκρεμιστεί ο Αλαφούζος και τα πάντα γύρω του… Προσωπική μου άποψη.

 • THAN7
  Οχι φίλε δεν είναι όλα ρόδινα και γω συμφωνώ ότι δεν παίζουμε τη μπαλάρα που μ´ αρέσει να βλέπω. Και γω συμφωνώ ότι φέτος έχουμε κάνει παιχνίδια που ήμασταν αδιάφοροι (και άλλες χρονιές όμως συνέβαινε αυτό), ότι χρειαζόμαστε ένα καλό εξτρέμ και ένα καλό χαφ που και να μπορεί να κόβει και να φτιάχνει και παιχνίδι. Αλλά δίνω πίστωση χρόνου (για φέτος μόνο) στο Ζαρντίμ, αφού θεωρώ ότι 1) και ο Βαλβέρδε και ο Μπάγεβιτς το δεύτερο χρόνο φτιάξαμε ομάδες που έκαναν τη διαφορά, 2) εξτρέμ πήραμε τον Πίνο που άμα δεν τον δούμε στο γήπεδο δεν μπορούμε να τον κρίνουμε και μακάρι να βγει παιχτάρα (και θα ήταν κουτό να πάρουμε και άλλους 2-3 εξτρέμ για δοκιμή, δηλαδή να ζεσταίνουν πάγκο;) 3) όσο για τον χαφ εμένα η αίσθησή μου είναι ότι τον ψάχνουμε, δεν καιγόμαστε κιόλας για άμεση λύση αφού ο γεροΜοδέστο κανένα εξάμηνο αντέχει ακόμα.

  Και το να βρίσκουμε καλούς παίχτες χωρίς να ξηλωνόμαστε, μάλλον μαγκιά είναι παρά ντροπή. Δηλαδή μας κακόπεσε ο δανεικός με οψιόν αγοράς Μιραλάς, ή οι ελεύθεροι Τζιμπούρ, Μανωλάς και Αμπντούν; Πρέπει δηλαδή ο Μαρινάκης να σκάει πάνω από 2,5 ή 3 ή δεν ξέρω και γω πόσα μύρια και πάνω για κάθε μεταγραφή για να είναι κατάλληλη για τον Ολυμπιακό; Δηλαδή ο Φέισα και ο Μασάντο που ήταν μεταγραφές αυτών των οικονομικών επιπέδων έχουν αποσβέσει τα λεφτά που ξοδεύτηκαν; Οχι δα…

  Και αν το γυρίσουμε το πράγμα και στο προσωπικό επίπεδο, εσύ τί θα προτιμούσες, να αγόραζες μια Mercedes με 5.000 ευρώ από μια χρεωκοπημένη αντιπροσωπεία που θα την πούλαγε για ένα κομμάτι ψωμί για να γλιτώσει τη χρεοκοπία ή να πάρεις ένα πρώτης τάξης Golf από την επίσημη αντιπροσωπεία και να δώσεις υπό κανονικές συνθήκες 15-20.000 ευρώ;

  Αν θέλεις στο τελευταίο ερώτημα που θεωρώ ότι μπορεί να σε βάλει σε ένα καλό τρόπο σκέψης, αν θέλεις πάντα, απάντησέ μου ή καλύτερα απάντησε στον εαυτό σου…

 • CrimsonRed

  Crete7,
  Πρίν λίγο είδα το μήνυμά σου και σου απαντώ αμέσως …
  Κανένας δεν είπε να μην μιλάμε , να μην εκφράζουμε την άποψή μας , να μην υποδεικνύουμε τα αρνητικά με κοινό γνώμονα το να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα . Σωστό και αξιέπαινο όταν μάλιστα εκφράζεται με επιχειρήματα και με κόσμιο τρόπο … Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του λαού του και αυτό δεν αλλάζει …
  Αυτό που γίνεται όμως εδώ μέσα και γενικά σε όλα σχεδόν τα sites του Ολυμπιακού είναι η ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ! Άλλο να λες τα λάθη και άλλο να περιμένεις καρτερικά την παραμικρή στραβή σαν αποτέλεσμα ή σαν απόδοση και σαν … Hobbit να βγάζεις χολή και μίσος κατά πάντων !! Στο ίδιο site γράφουμε , μην μου πείς ότι δεν βλέπεις ότι αυτό γίνεται !! Όλο βελάσματα και μπινελίκια διαβάζουμε και σχεδόν ΠΟΤΕ ένα μήνυμα στήριξης ! ΜΟΔΑ έχει γίνει πλέον να τους βρίζουμε ΟΛΟΥΣ και να τα ξέρουμε ΟΛΑ εμείς καλύτερα ! Να είμαστε προπονητές , πρόεδροι , σκάουτερς , γυμναστές , κριτές κ.ο.κ. …
  Ο Ζαρντίμ απο πού και ως πού είναι … άμπαλος ρε μάγκες ; Βάση αποτελέσματος , είναι ή όχι καλύτερος του Βαλβέρδε ; Βάση ευκαιριών ανα παιχνίδι , δείχνει δημιουργικό ποδόσφαιρο ( π.χ. με Παναχαϊκη είχει 15 τελικές ) ή δείχνει Κετσπάγια που έβγαζε 2-3 ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ με μικρές ομάδες και μόνο με αντεπιθέσεις ; Δηλαδή ΔΕΝ κλείνουμε ΠΟΤΕ τους αντιπάλους στα καρέ τους ; Στην Ευρώπη ΠΩΣ αλλιώς να παίξουμε ; Με το ρόστερ που έχει ο άνθρωπος άν ανοιχτεί θα ξαναζήσουμε εποχές που τρώγαμε 5 απο την Ρόζενμποργκ ! Αλλαγές παιχνιδιού ΔΕΝ βλέπεις , στημμένα , κυκλοφορία της μπάλας ; ΔΕΝ τα έχουμε ; Δηλαδή μιλάμε για αυτονόητα πράγματα που φαίνονται τα .. σκασμένα ! …
  Για την απάντηση στο ερώτημά σου . Απο ότι θυμάμαι ο Μαρινάκης μετά τον αποκλεισμό απο την Ευρώπη επί Λίνεν , έσκασε την αποζημίωση στον προπονητή ( 1 εκ . ) , πήρε τον Βαλβέρδε με 2 εκ μαζί με το προπονητικο τιμ και έφερε και ένα σωρό παίχτες που αργότερα αποδείχτηκε ότι έκαναν την διαφορά . ΜΗΝ τα ξεχνάς κάτι τέτοια , έχουν και αυτά την σημασία τους . Αυτό λοιπόν πιστεύω ότι θα έκανε και φέτος άν είχε γίνει στραβή …
  Και στο φινάλε θα σου πώ και κάτι άλλο . Το πρωτάθλημα λογικά θα το πάρει . Εφόσον οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι , ειδικά τώρα γιατί να κάνει μεταγραφές ; Πόσους παίχτες θα έπρεπε να πάρουμε για να χτυπήσουμε στα ίσια την Ατλέτκο για παράδειγμα ; Ή δες το και αλλιώς . Εσύ πιστεύεις ότι εν μέσω κρίσης , άν είχαμε μεταγραφές Ριβάλντο και Τζιοβάνι , ο κόσμος θα … έβρισκε τα χρήματα για να πάρει τα διαρκείας ; Γιατί ας μήν γελιόμαστε . Οι άρρωστοι είναι αυτοί που παίρνουν κάθε χρόνο εισητήριο . Οι υπόλοιποι που κράζουν , ΔΕΝ έχουν δώσει ΦΡΑΓΚΟ για την ομάδα !!…
  Φιλικά

 • CrimsonRed

  Thanos7777,
  Ωραίος ο φίλος . …

 • Νικος Χαλανδρι

  …ζψγραφιζεις CRIMSON !

 • Νικος Χαλανδρι

  PUNISHER ….κατ αρχας δεν γνωριζεις μαλλον κατι πολυ βασικο !
  Το σαιτ δεν επελεξε το δικο μου σχολιο , επειδη τους βολευει , αλλα γιατι στις ΄΄ΑΠΟΨΕΙΣ ΄΄ υπαρχει ειδικος χωρος απ οπου μπορουμε ολοι να στειλουμε ενα σχολιο σαν …μικρο αρθρο και δημοσιευεται συνηθως με ευθυνη του Κουρακου και ….υπογραφεται ως admin , εκτος κι αν στο τελος του σχολιου σου , παραθεσεις και το ονομα σου !
  Μπορεις επισης να σημειωσεις και τον τιτλο που προτιμας και σχεδον παντα , ετσι δημοσιευεται !
  Η διαφορα με τα συνηθισμενα σχολια ειναι οτι στελνεις και το mail σου !
  Πηγαινε λοιπον στις ΑΠΟΨΕΙΣ , και κανε κι εσυ το ιδιο !
  Η μονη λογοκρισια , εκ πειρας , ειναι μονο οταν γραψεις συκοφαντικους χαρακτηρισμους για καποιον η βρισεις !
  Αυτα δε τα αρθρα των αναγνωστων μενουν στην μνημη και αν θες πατα στην θεση πανω δεξια , το ονομα μου , για να δεις οσα εχω γραψει εδω και δυο χρονια περιπου !
  Περιμενω λοιπον σημερα να διαβασω απο σενα ενα ωραιο αρθρο με την αποψη σου με τον τροπο που σου εξηγησα , ωστε να αποδειχτει και σε σενα οτι ολοι εχουμε αυτη την δυνατοτητα , που μαλλον λιγοι το γνωριζουν !
  Επιφυλασσομαι λοιπον για την συνεχεια !

 • Νικος Χαλανδρι

  Οσο δε για τις ….υποδειξεις προς τους οπαδους μας , που να δεις τι εχω γραψει εδω και τουλαχιστον τρια χρονια για ολους αυτους που βριζαν τους Κοκκαλη , Παντο , Τζολε , Βαλβερδε , Μητρογλου , Φετφα , Φουστερ , Μαρκανο , Ορμπαιθ , Μανωλα κλπ !
  …κι ετσι θα συνεχισω ….εις τον αιωνα των αιωνων …

 • MANOLIS

  θα δουμε τι αξιζει και αυτος ο ΠΙΝΟ.εαν ειναι παικτης καλος η χαλασμενο γιαουρτι…..!!!!!

  πρεπει να μαθουν μπαλα πρωτα οι παικτες για να παιξουν CL.
  πρεπει να φυγει ο προπονητης και ο γυμναστης.

  Και μετα βλεπουμε για λεβαντε.

  Εαν δεν γινουνε αυτα θα ειμαστε ο ιδιος ολυμπιακος που ξερουμε και θα κλαιγομαστε

 • fabio-7-

  ρε παιδια μια απορεια εχω μπορει να μου την λυσει καποιος;;;;;
  υπαρχει ενα διαστημα που κ καλα θελουμε εναν παιχτη παρα πολυ κ καλα προσπαθουμε μεχρι τελουσ αλλα δεν γινετε
  μετα απο μηνες ο παιχτης μενει ελευθερος γιατι δεν τον χτυπαμε τοτε;;;;;
  για παραδειγμα ο σαντσες κ τωρα ο κουαρεσμα
  αρα μαλλον μας δουλευουν

 • Β α γ γ ε λ η ς

  εχουν λυσσαξει σημερα τα ”ημετερα” πρωτοσελιδα για τον Πινο. διθυραμβοι, παιανες κλπ.
  ισως και ναναι κι ετσι, μακαρι. μηπως ομως ειναι η αντεπιθεση εκ των εσω για να ρεφαρει ο προεδρος την οποια χασουρα και γκρινια μετα απο τις χθεσινες δηλωσεις ?
  οπως και ναχει, καλημερα σε ολους τους πρωινους και πολλες ευχες για καλες γιορτες.
  και μια παρακληση, οχι γκρινιες και κακιες μεταξυ μας. εχουμε πολυ σοβαροτερα προβληματα να αντιμετωπισουμε πια, απο το να προσπαθουμε να αναιρουμε ο ενας τον αλλο και να προσπαθουμε να αποδειξουμε εδω μεσα ποιος ειναι πιο ολυμπιακαρας και ποιος ο εξυπνοτερος.
  καλημερα …

 • Πρεπει να ντρεπεστε που τον ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…..ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ?….ΤΙ ΝΑ ΠΩ…Αντε και του χρονου με υγεια…(απλα απαραδεκτοι)..

 • Β α γ γ ε λ η ς

  χαλαρωσε λιγο μεγαλε. μην γενικευεις και μη χαλιεσαι. οτι και να νιωθουμε, δεν παυει να ειναι προεδρος της ομαδας μας. αυτο δεν σημαινει ουτε αποδοχη στις οποιες αστοχιες αλλα ουτε και μηδενισμο για εξυπηρετηση οποιωνδηποτε αλλων συμφεροντων.

 • Β α γ γ ε λ η ς

  δηλαδη αν πρεπει να ντρεπεται καποιος που αποκαλει προεδρο τον προεδρο του Ολυμπιακου, τι ντροπη πρεπει να νιωθει η πλειοψηφια των συμπατριωτων μας που επελεξε και συνεχιζει να στηριζει το μνημονιο ?

 • Νικος Χαλανδρι

  …αυτος ο Πινο , απ οτι εχω ακουσει , ειναι καλος ποδοσφαιριστης !
  Απο μυαλο δεν ξερω , αφου αν ειχε μαλλον σε καποια μεγαλη ομαδα θα επαιζε τοσο νεος που ειναι !
  Ας τον δουμε κι αυτον λοιπον και μες τον Φλεβαρη …θα ξερουμε !
  …εκτος αν ειναι κατι σαν τον Μασαντο , που θα μας δειξει σε κανα δυο χρονακια !!

  !

 • Crete7

  CrimsonRed και πάλι κακώς αναφέρεσαι σε μένα για τον Ζαρντίμ, αν δεις μηνύματά μου γράφω από την αρχή ότι τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή αλλά δεν έχει το υλικό που ήθελε για να δουλέψει. Προπονητής που βασίζει την ανάπτυξη του παιχνιδιού στα άκρα και δεν έχει ακραία χαφ!
  Θα διαφωνήσω και για το τέλος του μηνύματός σου. Το τι έχει δώσει ο καθένας μας για τον Ολυμπιακό το ξέρει ο ίδιος και δεν μπορεί να τον κρίνει κανένας άλλος. Εγώ ξέρω τι έχω στερηθεί τα χρόνια που ακολουθούσα πιστά την ομάδα και σίγουρα έχω στερηθεί πολλά περισσότερα από αυτά που στερείται ο Μαρινάκης για να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ο κάθε Ολυμπιακός λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει γιατί αναλογικά έχει δώσει πολλά περισσότερα από τον κάθε Μαρινάκη .
  Όσο για τις μεταγραφές, έγραψα και σε άλλο θέμα ότι είναι λάθος να τις κάνεις με κριτήριο το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς. Καμία σοβαρή ομάδα στον κόσμο δεν το κάνει αυτό. Έχεις κενά? Με την πρώτη ευκαιρία τα συμπληρώνεις. Η πρώτη ευκαιρία είναι η μεταγραφική περιοδος του Γενάρη και παίρνοντας τώρα έναν δύο παίκτες διευκολύνεις πολύ το έργο σου για το καλοκαίρι. Αν δεν τα καταφέρεις ή δεν βρεις κάτι της προκοπής αποδεκτό, αλλά η διάθεση φαίνεται. Και ναι, θεωρώ ότι αν το καλοκαίρι είχες τους αντίστοιχους Ριβάλντο και Ζιοβάνι θα είχε γίνει sold out στα διαρκείας και θα έπαιζες με τον διπλάσιο κόσμο στο Καραισκάκη.

 • Γιγαντας

  Crete7
  Σε διαβαζω και η λογικη σου ειναι σωστη με επιχειρηματα!!
  Το ιδιο και του Βαγγελη πιο πανω!
  Απορω γιατι 2-3 ατομα εδω μεσα (μαζι και ο crimsonred) γιατι δεν αποδεχονται τον ρολο τους σαν υπερασπιστων της διοικησης και ολοι μαζι με λογικη χωρις βρισιες και αφορισμους να κανουμε μια δημιουργικη συζητηση για την ομαδα μας. Ναι ο Μαρινακης ειναι προεδρος μας και δεν ειναι κακο καποιοι να τον υπερασπιζονται και καποιοι αλλοι να διαφωνουν.
  Αν αποδεχτουμε ολοι τους ρολους μας θα ηταν ολα ποιο δημιουργικα και ποιο πολιτισμενα εδω μεσα!!
  Δεν λεει κανενας να φυγει ο προεδρος περιμενουμε υπομονετικα να κανει το σωστο και εμεις θα τον κανουμε Θεο!!!
  Απο την αλλη το επιχειρημα που λενε ορισμενοι η Μαρινακης η καταστροφη ειναι τουλαχιστον αστειο!!

 • aleksisfairos

  Παντως μαθαμε και νεα παρατσουκλια, μαριδας, γιος του λιπους… Μπραβο οσο πατε ανεβαζετε και πιο ψηλα τον πηχη. Και απλα να ρωτησω τον φιλο punisher, φιλε ολα αυτα περι κοροιδιας ειναι απο ενστικτο η ξερεις κατι? Το να αρνηθηκε ο μελμπεργκ την προταση και ο ολυμπιακος να μην του εκανε καινουργια το εχεις για πιθανο? Εντελει καλα εκανε η ομαδα η οχι? Καλα εκανε και πονταρε σε μανωλα σιοβα παρα τα λαθη τους η οχι?
  ξερεις λογους που δεν εγινε η που εγινε μια μεταγγραφη? Γνωριζεις η απλα απο ενστικτο?
  Αλλο το εγιναν λαθη η καποιος παικτης δεν κολλησε με την ομαδα και αλλο η ισοπεδωση και η απαξιωση που γινεται…
  καλα για τον blacki απλα να του πω να βαλει αυτος τα φραγκα του και θα τον φωναζουμε οχι προεδρο αλλα ΠΑΠΑ,ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ,ΚΑΙΣΑΡΑ.
  και παρε και μερικους απο εδω μεσα για συμβουλους σου για να ζησουμε μεγαλεια που ουτε τα φανταζομαστε. Βλεπεις ξερουν τα παντα.απο μεταγγραφες και στυλ προπονησης μεχρι λογιστικα και παντα πεφτουν μεσα στις προβλεψεις τους. Μαλλον κληρονομικο χαρισμα θα ειναι.

  καλες γιορτες με υγεια σε ολους ανεξαρτητως ομαδας
  απο εναν -ολυμπιακαρα- υπαλληλο χειροκροτητη

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Εγω Γιγαντα, θα σε παρακαλεσω να επιστρεψεις στο αρχικο σου νικ, το “ο Γιγαντας διελυσε τον Θρυλο” ή καπως ετσι τελος παντων….ωστε εκτος απο μια δημιουργικη συζητηση να κανουμε και μια σουρεαλιστικη συζητηση!!!

 • PUNISHER

  Νίκο είμαι σχετικά νέος στο site, από το καλοκαίρι ή λίγο πριν συγκεκριμένα, και στο να γράφω σχόλια. Άρα πραγματικά δεν γνωρίζω αυτό που μου λες και ίσως στο μέλλον δοκιμάσω και εγώ. Επίσης, φυσιολογικά δεν ξέρω και τις απόψεις σου από παλιότερα άρθρα, επειδή τότε δεν διάβαζα σχόλια από το site αλλά μόνο επικεφαλίδες και επιλεγμένα άρθρα.

 • Γιγαντας

  Αγαπητε Ολυμπιακαρα
  Γνωριζεις οτι εκτιμω την ευφυια σου . Το να χρησιμοποιησω το προαναφερομενο νικ δεν αποτελει βρισια για κανενα αλλα εκφραση υπερτατης απογοητευσης μιας συγκεκριμενης στιγμης,, ισως το ξαναχρησιμοποιησω στο μελλον. Γνωριζεις οτι διαφωνω πληρως με την ROI φιλοσοφια της διοικησης και η αγαπη μου για την ομαδα ειναι ανιδιοτελης.
  Δεν ειναι κακο ομως και εσυ να δηλωσεις ρητα και σαφεστατα οτι θα στηριξεις την διοικηση…δεν ειναι κακο εκτος αν εχεις τυψεις!!
  Ειναι αληθεια οτι η ευφυια εκφραζεται και με το πηγαιο χιουμορ αλλα και με την ειρωνια!! Εσυ ποιο απο τα 2 διαλεγεις;;
  Οι βρισιες ειναι χαρακτηριστικο μογγολων!
  Εγω προσωπικα ειχα παει εξω απο το σπιτι του προεδρου οταν ανελαβε και τον συνεχαρει προσωπικα! Τωρα δυστυχως δεν αισθανομαι ετσι!!
  Αποδειξτε μου οτι κανω λαθος και δεν εχω κανενα προβλημα να το ξανακανω!!!
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

 • Θέλω να γίνω “Ολυμπιακάρας”

  Γιατι δεν το χρησιμοποιεις τωρα αυτο το νικ??
  Δεν εισαι πλεον υπερτατα απογοητευμενος??

  Δωσε μου μισο λεπτο να κατεβασω ενα εντυπο Υπευθυνης Δηλωσης του Ν.1599/1986 και θα σου κανω μια ρητη δηλωση ποιον στηριζω…..!!!!!!!!!!

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 • Νικος Χαλανδρι

  Οποιος επενδυει σε χαρες ….χαρισμενες
  απογοητευεται φρικτα απο την ….πραγματικοτητα !

 • CrimsonRed

  Crete7 ,
  Για τον Ζαρντίμ ρωτάω καθαρά παραπάνω : ” … απο πού και ως πού είναι άμπαλος ρε μάγκες ; ” , οπότε αναφέρομαι γενικότερα . Πάει αυτό …
  Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω τί έχει δώσει ο καθένας ή όχι . Και ούτε σε ξέρω προσωπικά για να αναφερθώ σε εσένα . Παρ’όλα αυτά , γράφεις ότι έχεις στερηθεί και μαγκιά σου . Να σε ρωτήσω όμως . Έχεις την εντύπωση ότι το κάνουν … όλοι αυτό ; Πόσα μέλη έχει ο ερασιτέχνης ρε φίλε και πόσα θα είχε άν ΔΕΝ ήταν ένα και το αυτό με τα διαρκείας ;
  Δεν μου λες , επί Κόκκαλη με τους τόσους παιχταράδες , ΔΕΝ είχαμε κενά ; Δεν συγκρίνω τις δύο ομάδες ( άν και πιό σωστό θα ήταν μαζί με το μπάτζετ να συγκρίναμε και τα έσοδα , άλλο να παίζεις Καραϊσκάκης και άλλο ΟΑΚΑ , άλλο οι φίλαθλοι κάποτε που γέμιζαν το ΟΑΚΑ με την Παναχαϊκή και άλλο πέρυσι που όταν ο καιρός δεν ήταν καλός το γήπεδο ήταν μισογεμάτο και ειδικά με μικρές ομάδες ) , αλλά μία ομάδα , ΠΟΤΕ δεν θα είναι πλήρης .
  Στην επικοινωνιακή πολιτική αλλά και στον σχεδιασμό , τα είπαμε . Θα έπρεπε τα πράγματα να ήταν καλύτερα . Γενικά ο Μαρινάκης έχει κάνει πολλά λάθη με πρώτα τα παραπάνω . Επίσης το χειρότερο είναι ότι η ομάδα κάθε χρόνο αλλάζει αρκετούς παίχτες με συνέπεια κάθε χρόνο να ξεκινάμε πάλι απο την αρχή .
  Πάντως , αποτυχημένος ΔΕΝ είναι . Επίσης θέλω να πιστεύω ότι … κόβει το μυαλό και και δεν θα μπορεί κάθε χρόνο να … την βγάζει στα εύκολα . Εκεί ποντάρω εγώ ! Θέλει δεν θέλει το καλοκαίρι θα χρειαστεί να φέρει παίχτη στο κέντρο όπως και να καλύψει κάποια κενά .
  Για το sold out μην είσαι τόσο σίγουρος . Πάλι στην Ευρώπη θα πήγαιναν και στα άλλα . Εδώ όταν μπήκαμε στο γήπεδο με Ριβάλντο , Τζιοβάνι , Καστίγιο , Τζόλε , Γεωργάτο και πάλι δεν γινόταν αυτό . Άλλες εποχές φίλε μου . Τί νομίζεις ; Χθεσινός ήταν ο Κόκκαλης και το έφτιαξε το γήπεδο … μικρό ;
  Υ.Γ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ! ΗΜΑΡΤΟΝ !! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ !! … Στο λέω γιατί συνέχεια αναφέρεσαι ότι έχεις δικαίωμα να μιλήσεις . Το έχω πεί τουλάχιστον 2-3 φορές μέχρι τώρα και μακάρι όλοι να είχαν την λογική και τα επιχειρήματα για να γίνεται διάλογος …
  Να είσαι καλά φίλε μου …

 • CrimsonRed

  Γιγαντας,
  Καλά ρε φίλε μιλάς σοβαρά ; Υπερασπιστής της διοίκησης λέει ο άλλος ; Βγείτε επιτέλους απο το τρυπάκι των … προπαγανδιστών που όταν κάποιος έχει να παραθέσει θετικά πράγματα και δεν τα χώνει είναι … βαλτός και … έμμισθος !
  Αστεία η καταστροφή ; Μιλάς σοβαρά ; Για διάβασε ρε φίλε που θέλεις και λογική , ΠΟΣΑ μηνύματα είναι καθαρά ολοκληρωτικά απαξιωτικά ; Να φύγει ο Μαρινάκης , ο προπονητής , να τα διαλύσουμε ΟΛΑ ! Ώρες ώρες είναι σαν να έχω μπεί σε site βάζελων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα , δεν έχουν αύριο ! Έχεις δεί ένα θετικό σχόλιο ; Κάτι ρε παιδί μου που να γράφει ότι θέλουμε διορθώσεις ΚΑΙ ΟΧΙ ξήλωμα και πάλι απο την αρχή ; Κάτι που να λέει ότι είμαστε στους στόχους μας και τέτοια ;
  Ό,τι και να λες εσύ ή ο οποιοσδήποτε , εγώ , άν μπορώ , θα γράφω για το καλό της ομάδας . Είμαι Ολυμπιακός και αυτό θέλω να κάνω , να είμαι υπερασπιστής του Ολυμπιακού !!

 • Νικος Χαλανδρι

  Χαιρομαι που λογω ημερων , ειμαστε …ευγενεστατοι ολοι , μ αυτους που σε δεκα μερες θα ξανατσακωνομαστε !!
  ….για να μην πληττουμε !

 • CrimsonRed

  Νίκο , χρόνια πολλά φίλε …
  Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και … θρυλικές κούπες !!

 • ΤΗΑΝ7

  φιλε THAN777 στην εξισωση των ελευθερων και δανεικων βαζεις μονο 4 ποδοσφαιριστες που επαιξαν μιραλας τζιμπουρ αμπντουν μανωλα.για να σου απαντησω λοιπον να μου πεις πρωτα ποσα καραβια δανεικοι ελευθεροι εχουν περασει και δεν ακουμπησαν να δουμε ποια ειναι η αναλογια αυτων που τελικα επαιξαν και αυτων που δεν ακουμπησαν για να δουμε τελικα αν ειναι σωστη αυτη η λογικη η οχι!θα το εχεις ακουσει φανταζομαι το οτι πληρωνεις παιρνεις….οσο για το παραδειγμα με τα αυτοκινητα που ανεφερες….μια ομαδα δεν ειναι αντιπροσωπια αυτοκινητων για να την βαζουμε στο ιδιο τροπο σκεψης και λογικης.Υ.Γ τον μιραλας μην τον βαζεις στην εξισωση γιατι τον μιραλας τον εκανε μεταγραφη μετα και εδωσε 2.5 μυρια.ειναι μια αντιστοιχη περιπτωση μακουν οπως ανεφερα παραπανω μονο που για τον μακουν δεν τα εδωσε και κακως βεβαια οπως αποδειχθηκε δεν τα εδωσε.

 • Στελιος

  “Παρόλα αυτά εμείς προσφέρουμε το καλύτερο θέαμα στην Ελλάδα και μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά έχουμε πολύ περισσότερες τελικές, ευκαιρίες, γκολ. Άρα είναι καλύτερο το θέαμα”..

  δεν ξερω γιατι αλλα αυτες οι δηλωσεις περι θεαματος με εχουν στοιχειωσει.. αναρωτιεμαι τι “θεαμα” εχει στο μυαλο της η διοικηση για το μελλον..

  “ΠΙΝΟ κ μεθω, ωχ αμαν μερα νυχτα τραγουδω..”

  χρονια πολλα μαγκες, καλες γιορτες σε ολους με υγεια, ευτυχια κ ενα καλυτερο ετος για εμας, τις οικογενειες μας κ τα αγαπημενα μας προσωπα..

  οσο για τον Ολυμπιακο, μακαρι το 2013 κ γενικα τα χρονια που ερχονται να τον βρουν εκει που του αξιζει πραγματικα να βρισκεται, χωρις να ΠΙΝΟ για να νομιζω οτι βλεπω “θεαμα”..