Μόνο αν «πέσει» η Βόλφσμπουργκ…

Δεν έχουν περάσει παρά μερικοί μήνες από τότε που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ στην Βόλσφμπουργκ, ωστόσο δεν φαίνεται να… στεριώνει στην Γερμανική ομάδα. Ο Μάγκατ «στράβωσε»...
vieirinha-wolfsburg

Δεν έχουν περάσει παρά μερικοί μήνες από τότε που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετακόμισε από τον ΠΑΟΚ στην Βόλσφμπουργκ, ωστόσο δεν φαίνεται να… στεριώνει στην Γερμανική ομάδα.

Ο Μάγκατ «στράβωσε» νωρίς, καθώς διαπίστωσε ότι έχει παραπάνω κιλά και τον άφηνε εκτός αποστολής μέχρι να τα χάσει. Κι όταν πάντως ο Πορτογάλος ήρθε στη φυσική κατάσταση που επιθυμούσε ο προπονητής του, πάλι δεν βρήκε σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα.

Είναι φανερό ότι ο παίκτης που πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δεν έχει βρει την… Ιθάκη του στους «Λύκους» της Μπουντεσλίγκα. Ο ίδιος δεν βγάζει προς τα έξω το παραμικρό. Κρατάει κλειστό το στόμα του και δουλεύει επιζώντας σε δικαίωση.

Στον Ολυμπιακό λένε τα καλύτερα για την αξία του, αλλά μέχρι εκεί. Για την ώρα τηρούν στάση αναμονής, καθώς προέχει το θέμα του προπονητή. Από κει και πέρα δεν ξεχνούν τον Βιεϊρίνια και αν ανοίξει η… πόρτα της εξόδου από την Βόλφσμπουργκ θα ασχοληθούν. Υπό την προϋπόθεση να μην υπάρχουν και τρελές απαιτήσεις από τον Γερμανικό σύλλογο.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σχετικά Άρθρα


RedVote