Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φόβος για τον Μάριν και την οικογένειά του

Τελειωμό δεν έχουν τα κρούσματα κλοπών με στόχο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Superleague και ειδικά του Ολυμπιακού. Η σπείρα που έχει «τσακίσει» τα νότια προάστια και ειδικά την περιοχής της Γλυφάδας και της Βούλας, προκαλεί τον φόβο και τον τρόμο των ξένων ποδοσφαιριστών και αποτελεί καθημερινό θέμα σχολιασμού μεταξύ τους.

Τελευταίο κρούσμα που καταγράφηκε, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα και το αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ» είναι αυτό με τον Μάρκο Μάριν. Πριν από λίγες μέρες, άγνωστοι εισέβαλαν στην πολυτελή πολυκατοικία όπου διαμένει ο γερμανός επιθετικός του Ολυμπιακού. Για καλή του τύχη όμως, οι ληστές σταμάτησαν έναν όροφο πιο κάτω από εκεί που διαμένει ο Μάριν. Τα συστήματα συναγερμού γείτονα του Μάρκο και ιδιοκτήτη της Toi Moi στην Ελλάδα ενεργοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα οι διαρρήκτες να τραπούν σε φυγή και να μην ολοκληρώσουν το έργο τους.

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστους τον Μάριν και την οικογένειά του, οι οποίοι έσπευσαν να προστατευθούν, θωρακίζοντας κατάλληλα το σπίτι όπου διαμένουν, στην περιοχή της Γλυφάδας. Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα, μεταξύ άλλων, έχουν πέσει θύματα κλοπής οι Αραούχο, Οφόε, Καρσελά, Ομάρ, Εμενίκε, Ντέμης Νικολαϊδης.

Το θέμα δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ