Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ σε… σύγχυση. Τους έβαλε στην θέση τους ο Λάζαρος

Σχεδόν τέσσερις ώρες κράτησε η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Τα συμπεράσματα που βγήκαν από την αποψινή συνεδρίαση ήταν ξεκάθαρα, καθώς από την μία είχαμε την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία αρνούνταν να απαντήσει ξεκάθαρα στις ερωτήσεις της έδρας, όπως γιατί τα συμβόλαια του παίκτη είχαν διαφορετικές ημερομηνίες. Χαρακτηριστική η απάντηση «Εγώ δεν ξέρω οικονομικά για να σου απαντήσω» του Βασίλη Δημητριάδη, στην ερώτηση γιατί δεν κατατέθηκε το συμβόλαιο που ισχυρίζεται πως έχει η ΑΕΚ, ενώ και ο Λυσάνδρου με τα όσα… περίεργα έλεγε, ανάγκασε τον πρόεδρο της επιτροπής να του πει πως λέει… άλλα αντ’ άλλων!

Χαρακτηριστικό της… σύγχυσης των ανθρώπων της «Ένωσης» το γεγονός πως από την μία ο Δημητριάδης έλεγε πως από την στιγμή που ο Χριστοδουλόπουλος αγωνίστηκε στον τελικό της 12ης Μαΐου, υπολογιζόταν κανονικά για την νέα περίοδο και από την άλλη, ο Λυσάνδρου, σε ερώτηση γιατί η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον παίκτη στις 15 του μήνα, απάντησε πως η ΑΕΚ δεν ήθελε τον Λάζαρο!

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, ξεκαθάρισε πως όταν υπέγραφε τα έγγραφα που του είχε δώσει η ΑΕΚ είχε τις αμφιβολίες του.

Αναλυτικά:

«Όταν υπέγραψα αυτό το έγγραφο είχα αμφιβολίες. Ρώτησαν τον εκπρόσωπο μου ήθελαν από μένα μία δήλωση, αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας για τρίτο χρόνο ένας οδηγός για να μην ζητήσουν τρελά χρήματα στο μέλλον.

Ο Λυσάνδρου μου είπε: “Είναι άκυρο αυτό το συμβόλαιο, έχει ημερομηνία δύο χρόνια μετά. Δεν έχει την υπογραφή της ΑΕΚ, δεν έχει ισχύ και δεν θα πάρεις αντίγραφο. Υπέγραψε για να μη χαλάσει η συμφωνία”, μου είπε.

Το μόνο που μου είπαν είναι, να πάω να βρω τον Μελισσανίδη σε ένα εστιατόριο που ήταν. Όταν πήγα στο εστιατόριο, ο Μελισσανίδης μου είπε: “Θέλω να βάλεις υπογραφή σε αυτό που συμφωνήσαμε πριν δύο χρόνια”. Αρνήθηκα! Μου έκανε υποτιμητικά σχόλια ο Μελισσανίδης και έφυγα.

Όταν κατάλαβαν ότι με θέλει ο Ολυμπιακός, στις 14 Μάη την τελευταία μέρα, επικοινώνησαν με εμένα και τον εκπρόσωπο μου και μου έκαναν εν μέσω απειλών να πάω να υπογράψω για δύο χρόνια με 500.000 το χρόνο. Αρνήθηκα κι εγώ και ο εκπρόσωπος μου».

Πλέον οι δύο ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 3 Αυγούστου για να καταθέσουν υπομνήματα, ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ