Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αφήστε τις θεωρείες και γράψτε την πραγματικότητα

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος εξέδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας μιας ξεκάθαρη και άκρως κατατοπιστική ανακοίνωση. Είπαν όσα πιστεύουν και νιώθουν. Και οι «αντικειμενικοί» άρχισαν αμέσως τα σενάρια. Από κοντά και οι «δικαστές» στα social media. Μάγκες, ηρεμία, σιγά μην σας ρωτήσουν κιόλας.

Αναλύσεις επί αναλύσεων και χιλιάδες λέξεις έχουν γίνει και έχουν γραφτεί από τη στιγμή που οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξέδωσαν την ανακοίνωση με την οποία ήθελαν να τονίσουν αυτό που κανένας «αντικειμενικός» δημοσιογράφος δεν λέει. Ποιο είναι αυτό; Ότι και επίσημα ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρώπη.

Ναι κύριοι, από τότε που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την ομάδα τα αδέλφια, ο Ολυμπιακός έχει εμφανιστεί σε έξι Final Four, έχει πάει σε πέντε τελικούς και έχει κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές. Είναι λοιπόν η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας βάσει αποτελεσμάτων και πρότζεκτ, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι.

Με τον δικό τους τρόπο, με το δικό τους μοντέλο διαχείρισης και με τη δική τους οπτική, ανάγκασαν άπαντες να ακολουθήσουν. Πήραν παίκτες και προπονητές από το πουθενά και τους έκαναν υπέρλαμπρα αστέρια, έκαναν όλη τη μπασκετική Ευρώπη να μιλά για το δικό τους πρότζεκτ και με την ηθική τους και τον δικό τους τρόπο, μάγκικα, κρυστάλλινα, πειραιώτικα, έφτασαν τον Θρύλο να είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας στην Ευρώπη. Και αυτό δεν αλλάζει, είναι γεγονός.

Οπότε, μην ψάχνετε κρυμμένες θεωρίες, σκευωρίες, δεύτερα και τρίτα νοήματα. Ήθελαν να πουν ορισμένα πράγματα και τα είπαν. Σιγά μην σας ρωτήσουν κιόλας…

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ