Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Αφήστε τους εμφυλίους και γεμίστε τα γήπεδα

Δυστυχώς ζούμε στην εποχή των social media και ο θύμος, η στενοχώρια, η γκρίνια μετά από κάποια άσχημα βράδια παίρνει άλλες διαστάσεις. Φίλαθλοι τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος ξέρει καλύτερα, ποιος είναι καλύτερος προπονητής, ποιος είναι καλύτερος γιατρός, ποιος είναι καλύτερος οπαδός.

Με αφορμή την τελευταία ήττα της ομάδας μπάσκετ, έχει ξεσπάσει ένας ακόμα εμφύλιος. Είναι οι μπασκετικοί και οι ποδοσφαιρικοί. Οι Σφαιροπουλικοί και οι αντί. Οι Σπανουλικοί και οι αντί. Τα ίδια γίνονταν πριν λίγες εβδομάδες με την ομάδα ποδοσφαίρου.

Η δουλειά του οπαδού είναι να βρίσκεται στο γήπεδο. Να φωνάζει για την ομάδα του και να βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί για να έρθουν οι νίκες. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει κριτική για όλους και για όλα. Κριτική όμως και όχι ισοπέδωση. Και η κριτική να συνοδεύεται με την παρουσία μας στις εξέδρες.

Γιατί δεν γίνεται αδέρφια να δίνει η ομάδα ποδοσφαίρου μεγάλη μάχη απέναντι σ’ όλους και όλα για το πρωτάθλημα και να μην είναι γεμάτο το Καραϊσκάη.

Γιατί δεν γίνεται αδέρφια η ομάδα μπάσκετ να είναι στη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα και να παίζει μπροστά σε 7000 κόσμο απέναντι στη Μακάμπι. Στη Μακάμπι που έφαγε 30 στο ΣΕΦ αλλά δυο μέρες μετά έπαιξε σε γεμάτο γήπεδο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Γιατί δεν γίνεται αδέρφια οι ομάδες βόλεϊ να κάνουν φοβερή ευρωπαϊκή πορεία και να παίζουν μπροστά σε 100 νοματαίους.

Πρέπει όλοι να το πάρουμε αλλιώς. Και πρώτα απ’ όλα εμείς οι οπαδοί.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ