Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αυτά γιατί δεν τα βλέπει κανείς (vid)

Επειδή έχουν βγει διάφοροι εχθροί αλλά κυρίως «φίλοι» και λένε διάφορα για τους Αγγελόπουλους, για το πώς συμπεριφέρονται, αν είναι σκληροί ή όχι και διάφορα άλλα, παραθέτουμε το βίντεο από τη διακοπή το οποίο βέβαια δεν έχει σχολιάσει ή παρατηρήσει κανένας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την πέφτει στα ίσα σε Κορομηλά και Αναστόπουλο, τους σπρώχνει και μιλάει πολύ έντονα. Μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό για κάποιους. Θα έπρεπε να βγάλει το πιστόλι και να τους απειλήσει. Όπως μια ψυχή στα βόρεια, την κίνηση του οποίου όμως στηλίτευσαν άπαντες.

Στο δε τέλος του αγώνα, 300 άτομα κινούνται απειλητικά προς το μέρος τους κι αυτοί δεν τρέχουν προς τη φυσούνα όπως έκανε ο Γιαννακόπουλος πέρσι στο ΣΕΦ εν ώρα αγώνα (με την ουρά στα σκέλια έφυγε στη διάρκεια του τέταρτου δεκάλεπτου κι ενώ παιζόταν παιχνίδι).

Περπατάνε μέσα στον κόσμο. Ούτε τρέχουν, ούτε κρύβονται. Κοιτάνε τους κουκουλοφόρους στα μάτια κι απ’ ότι μάθαμε έριξαν και αρκετές ψιλές σε κάποιους θρασύδειλους. Κι αυτό για κάποιους δεν είναι αρκετό. Σωστά θα έπρεπε να έχουν πέντε μπράβους στον πάγκο όπως είχε πέρσι μια ψυχή στο ΣΕΦ και να κρυφτούν.

Το ερώτημα είναι γιατί δεν τα βλέπει κανείς όλα αυτά; Και πολλά άλλα γιατί, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ