Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αυτή είναι η εξυγίανση;

Εχθές, κατα την διάρκεια του αγώνα, του ΠΑΣ Γιάννινα εναντίον του Παναθηναικου, οι οργανωμένοι -και όχι μόνο- φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατα του προέδρου του ΠΑΣ, Γιώργου Χριστοβασίλη.

Βέβαια, όλη αυτή η κατάσταση και οργή, δεν προήλθε τυχαία στους οπαδούς του ΠΑΣ. Αρχικά, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπήκαν οι κάτοχοι διαρκείας, για να εισέλθουν στο γήπεδο οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ. Ναι, μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα. Όπως καταλαβαίνετε έχει και συνέχεια ή ακόμα καλύτερα ένα “περίεργο” παρελθόν.

Συνεχίζουμε… Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ότι τα χρέη της ομάδας έπεσαν απο 8 εκατομμύρια ευρώ στα 3,9εκ.

Βέβαια και όλα αυτά δεν ήταν τυχαία. Τρίτη, 30/1/2018 ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης είχε συνάντηση στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη “Macedonia Palace”, με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση. Μην πάει ο νούς σας στο πονηρό… Όχι, τα δικά τους θέλανε να πούν. Άξιο λόγου, ότι την ίδια βδομάδα λίγες μέρες μετά, ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα με γκολ-οφσάιντ τον ΠΑΣ.

Το ακόμα πιο ύποπτο; Την ίδια χρονική περίοδο, ο άξιος πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας διέμενε στο Macedonia Palace. Αξιοσημείωτο, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ευχηθεί ολόψυχα στον Μάκη Γκαγκάτση, τον Σεπτέμβρη, να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι η εξυγίανση; 

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ