Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS WOMEN

Αυτό που γίνεται με την Σταμολάμπρου είναι απαράδεκτο

Αυτό που γίνεται με την Σταμολάμπρου είναι απαράδεκτο

Ανέβηκε πριν 6 μήνες

Το προφανές έγινε στην υπόθεση της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου. Το ΑΣΕΑΔ έκανε αυτό που ορίζει ο νόμος και έδωσε την εντολή να βγει κανονικά το δελτίο της στον Ολυμπιακό. Το μόνο που κατάφερε η ο ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια η ΕΟΚ ήταν να καθυστερήσουν τη μεταγραφή και να χάσει μία από τις μεγάλες ελπίδες του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ δύο μήνες μέσα στη σεζόν.

Να χάσει με άλλα λόγια, δύο αγώνες για τα προκριματικά της EuroLeague, τρία ματς για την φάση των ομίλων της EuroLeague, τρία πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου. Ειδικά τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι τέτοια που κάθε αθλήτρια ονειρεύεται και η 23χρονη γκαρντ αναγκάστηκε να τα παρακολουθεί από τον πάγκο, απλά για λόγους… εκδίκησης.

Και εντάξει ο ΠΑΟΚ ήθελε να τιμωρήσει την πρώην αθλήτριά του. Η Ομοσπονδία για ποιο λόγο να μην κάνει το προφανές και να βγάλει το δελτίο σε μια εν ενεργεία παίκτρια της Εθνικής; Κάπως έτσι και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε εν όψει των προκριματικών και η ίδια η Σταμολάμπρου αισθάνθηκε ότι το ελληνικό μπάσκετ την τιμωρεί.

Όπως και να έχει, χάθηκε πολύτιμος χρόνος δίχως κανέναν απολύτως λόγος. Για έναν λόγο που δεν στέκει πουθενά και έπεσε στο ΑΣΕΑΔ. Διότι η Σταμολάμπρου έπαιζε πριν από 5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, πήγε στο Κολέγιο, γύρισε και αγωνίστηκε στην Ευρώπη, η ελευθέρας της έφυγε από την Ελλάδα και μετά από τόσο καιρό, γύρισε πίσω και δεν ήταν ελεύθερη! Μάλιστα είχε βρει και δουλειά στην Αθήνα, άρα με αυτόν τον τρόπο, μία από τις παίκτριες με μέλλον στην χώρα μας, θα ήταν υποχρεωμένη τα σταματήσει το μπάσκετ.

Τελικά η λύση δόθηκε από το ΑΣΕΑΔ μέσα Νοέμβρη, αν και όλα θα μπορούσαν να τελειώσουν αμέσως από την αρχή της σεζόν, αν έβγαινε κανονικά το δελτίο.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS WOMEN

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση avance.gr

Follow Us

Διαφήμιση