Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μπέσα

Πιστεύαμε ότι όσα τους είπε ο Γενικός Διεθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος ήταν βαριά. Λίγα τους είπε. Πιστέψτε μας. Οι άνθρωποι δεν έχουν όρια και καμία τσίπα.

Ανακοίνωσαν στην κλήρωση ότι οι Έλληνες διαιτητές που σφυρίζουν στην Ευρωλίγκα θα επιστρέψουν την επόμενη αγωνιστική αφού πρώτα κάνουν μια συνάντηση μαζί τους την ερχόμενη Τετάρτη γιατί όπως είπαν δεν τους λένε ούτε καλημέρα. Αν δεν γίνει δηλαδή η συνάντηση δεν θα επιστρέψουν οι διαιτητές.

Μπορεί να γίνει αυτή η συνάντηση; Όχι. Την Τετάρτη οι τέσσερις διαιτητές είτε έχουν παιχνίδια για το Eurocup, είτε ταξιδεύουν για παιχνίδια της Ευρωλίγκας. Άσε που δεν τους έχει πάρει και κανείς τηλέφωνο από την ΚΕΔ.

Τι σημαίνει όλο αυτό; Δεν θα τους βάλουν ούτε την επόμενη εβδομάδα να σφυρίξουν και μετά ακολουθεί ο τελικός του κυπέλλου όπου θα πουν πως από τη στιγμή που δεν τους έχουμε δει να σφυρίζουν στην Ελλάδα δεν μπορούμε να τους βάλουμε υποψήφιους να σφυρίξουν τον τελικό του κυπέλλου. Εμείς δεν βλέπουμε τους αγώνες της Ευρωλίγκας και του Eurocup.

Θυμηθείτε μόνο που το διαβάσατε πως έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν μπέσα. Δεν έχουν όρια. Για όλους αυτούς η Πολιτεία θα μας πει; Θα πάρει θέση; Ο κ. Βασιλειάδης θα μιλήσει ή θα συνεχίσει να καπνίζει το τσιγαράκι του αμέριμνος;

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC