Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

“Άγιος Πριντ, ανεκτίμητη αξία”

Ο Γεώργιος Πρίντεζης πέρασε στις ευρωπαϊκές συμμετοχές τον Μίλαν Τόμιτς και έγινε ο πρώτος παίχτης διαχρονικά στην ιστορία του Ολυμπιακου, με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς αγώνες. Παίχτης-ίνδαλμα. Δε σταματάει να γράφει ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακου.

Έχει χαρίσει αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους του Ολυμπιακου. Απο το πεταχτάρι στον τελικό της Ευρωλίγκας με την Τσσκα, έως και το νικητήριο τρίποντο με την Μπαρτσελόνα.

Εάν μπορεί να θεωρηθεί κάποιος, άλλωστε, απο τους πιο πιστούς στρατιώτες στην ιστορία του Ολυμπιακου, σίγουρα αυτός είναι ο Πρίντεζης. Παίχτης, ο οποίος είναι απο τα 15 του στον Ολυμπιακο. Δούλεψε, δικαιώθηκε και ανήκει στην ελιτ.

Παίχτης, ο οποίος προτίμησε να σταθεί σε κάθε δυσκολία στην ιστορία του Ολυμπιακου, στην ομάδα, παρα να επιλέξει τον εύκολο δρόμο των χρημάτων.Καταθέτει και την ψυχή του στο γήπεδο. Ανέκαθεν, παίζει για το σήμα. Είναι αποδεδειγμένα, Ολυμπιακος. Όχι μεσω των δηλώσεων, αλλα μεσω πράξεων. Ανεκτίμητων πράξεων. Τέτοιοι παίχτες, γενικότερα στον αθλητισμό σπανίζουν.

Όλοι οι Ολυμπιακοί πρέπει να αισθανόμαστε υπερηφάνεια, όταν τέτοιοι αθλητές τιμάνε τοσο το σήμα. Εκτός απο τον κόσμο που μεγαλώνει τον σύλλογο, τον μεγαλώνουν και παίχτες-σύμβολα, σαν τον Πρίντεζη.

*Οι 215 συμμετοχές είναι ένα πολύ μικρό δείγμα σε αυτά που έχει προσφέρει ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακο. 

**Δεν είναι τυχαίο που ο κόσμος του δίνει  το πιο ζεστό χειροκρότημα απο όλους τους παίχτες.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ