Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αισχρό δημοσίευμα: “Ο Μιραλάς να πάει να παίξει στον Αγιο Κοσμά”!

Η πολεμική εναντίον του Κέβιν Μιραλάς συνεχίζεται. Μπορεί καλά καλά να μην έχει κλείσει ούτε δέκα μέρες στην Ελλάδα, ο Βέλγος επιθετικός και κάποιοι μονίμως τον στολίζουν με χαρακτηρισμούς. Τελευταίο παράδειγμα το δημοσίευμα του Γιώργου Γεωργίου στο Sportdog το οποίο αναδημοσιεύτηκε από το periodista, γνωστών κομματικών αισθημάτων…

Γράφει λοιπόν ο Γεωργίου:

“Ο Μιραλάς ήταν πάλι για τον… γάιδαρο καβάλα. Χωρίς έκρηξη, χωρίς ταχύτητα, χωρίς καλή πάσα και απουσίαζε η μεγάλη δύναμή του: Στο ένας με έναν δεν μπορούσε να φέρει βόλτα τον αντίπαλο.

Ο Γκαρσία δήλωσε ότι ο Μιραλάς είναι ανέτοιμος. Και με αυτό που είπε ξεφτίλισε και βούλωσε τα στόματα πολλών δημοσιογράφων που μετά από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά έγραφαν και έλεγαν «Πω, πω, τι έκρηξη είναι αυτή που έχει ο Κέβιν. Τι ντρίπλα είναι αυτή που έχει ο Κέβιν. Τι πάσα είναι αυτή που έχει ο Κέβιν», κι άλλες τέτοιες μ@λ@κίες.

P.S. Αλήθεια, όπως τους είδαμε χθες έχει καμιά σχέση ο Μιραλάς με τον Μάριν; Ο Γερμανός ήταν χάρμα ιδέσθαι, με ένα εκπληκτικό γκολ και με μια πάσα στον Ανσαριφάρντ που ήταν πάρε-βάλε. Ενώ ο Βέλγος, επαναλαμβάνω, ήταν σκια του παλιού καλού εαυτού του. Και φωνάζουν μετά κάποιοι επειδή έγραψα ότι μοιάζει με παλαίμαχο που είναι έτοιμος να πάει να παίξει στον… Άγιο Κοσμά μαζί με τον Αναστόπουλο και τον Βαμβακούλα”

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ