Ακολουθήστε μας

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ακάθεκτοι οι άνδρες στο πινγκ πονγκ

Η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή της 9ης και 10ης αγωνιστικής στη Θεσσαλονίκη για τις Γυναίκες και της 13ης και 14ης αγωνιστικής για τους Άνδρες στα Χανιά. Από τις αναμετρήσεις της ημέρας ξεχώρισε η σπουδαία νίκη των Γυναικών με 4-3 στο ντέρμπι με το Δ.Α.Ο. Ταύρου που διατηρεί ζωνταντές τις «ερυθρόλευκες» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

«Ζωντανός» στο κυνήγι του τίτλου!

Ο Ολυμπιακός έπιασε στην κορυφή τον πρωτοπόρο Δ.Α.Ο. Ταύρου, υστερεί στην ισοβαθμία λόγω της ήττας με 4-1 στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, αλλά διατηρεί τις ελπίδες του μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Στο τελευταίο αγωνιστικό διήμερο του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Σάρισες Φλώρινας-Δ.Α.Ο. Ταύρου και σε περίπτωση ήττας των πρωτοπόρων, ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία για την κατάληψη της πρώτης θέσης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφόσον στα δικά του ματς έχει κάνει το απόλυτο των νικών.

«Ψυχάρα» η Χριστοφοράκη, «ματσάρα» με Δ.Α.Ο. Ταύρου!

Από κει και πέρα ο Θρύλος επικράτησε με 4-3 του Δ.Α.Ο. Ταύρου ύστερα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς που ξεκίνησε στις 11:00 και ολοκληρώθηκε στις 15:45! Στις 4,5 ώρες που διήρκησε η Μαρία Χριστοφοράκη επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, αγωνίστηκε με γύψο (σπασμένο χέρι) και νίκησε με 3-2 σετ, τη Ρουμάνα Αντρέα Τεοντόρα Κλάπα. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-1 της ΧΑΝΘ και την Κυριακή (10:00) ολοκληρώνει της υποχρεώσεις του για το προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο κόντρα στον Α.Σ.Πέρα.

Περισσoτερα για ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ