Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ακόμη να παραιτηθείτε;

Διαβάσαμε στο site www.gazzetta.gr ένα άρθρο για την επιχειρηματική σχέση που έχει ο διαιτητής Στέλιος Συμεωνίδης (γιος του προέδρου της ΚΕΔ Στέλιου Συμεωνίδη) με το «αφεντικό» του Προμηθέα Πατρών Βαγγέλη Λιόλιο. Μπράβο στα παιδιά που ανέδειξαν αυτό το θέμα αλλά θα μας συγχωρέσουν και δεν θα συμφωνήσουμε μαζί τους ότι αυτό δεν είναι κάτι το μεμπτό.

ΤΡΑΓΙΚΟ είναι. Μόνο στο ελληνικό μπάσκετ του Βασιλακόπουλου θα υπήρχε μια τέτοια είδηση και δεν θα είχε γυρίσει ο κόσμο ανάποδα. Έχουν περάσει κάμποσες ώρες από τη δημοσιοποίηση της είδησης και όχι μόνο δεν έχουμε κάποια παραίτηση αλλά δεν έχουμε ούτε καν αντίδραση. Ούτε από τον Συμεωνίδη, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από τον Βασιλακόπουλο, ούτε από τον Βασιλειάδη.

Τι γίνεται κύριε Υπουργέ; Όλα καλά; Δεν πειράζουμε τον Βασιλακόπουλο γιατί σας έχει υποσχεθεί ότι θα σας βγάλει βουλευτή στην Πάτρα με τη βοήθεια του Τσαγκρώνη; Όταν καταλάβετε κι εσείς τι παραμύθι σας πουλάει θα είναι αργά. Προς το παρόν με τη δική σας ανοχή και γνώση, ο ελληνικός αθλητισμός ξευτιλίζεται και πάλι.

Φυσικά και δεν απαγορεύει κανείς στον Στέλιο Συμεωνίδη τον νεότερο να δημιουργήσει μια εταιρεία και να δουλεύει. Υπάρχει όμως και η ηθική πλευρά κύριε Συμεωνίδη παλαιότερε. Πως είναι δυνατόν να ορίζεις τον γιο σου στα παιχνίδια της ομάδας της οποίας ο πρόεδρος έχει επιχειρηματική σχέση με τον γιο σου; Θα το έκανες αυτό για άλλο διαιτητή;

Κι εσείς οι υπόλοιποι της ΚΕΔ, ο Κορομηλάς που τώρα γελάει γιατί την πέφτουν όλοι στον Συμεωνίδη και το… καμάρι της Μεσσηνίας που είναι στο πλευρό του, νομίζετε ότι δεν έχετε σχέση. Το ίδιο ένοχοι είστε.

Όπως ένοχοι είστε για όλα όσα κάνετε στο ελληνικό μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά και δεν περιμένουμε να έχετε την ευθιξία να παραιτηθείτε. Ούτε φυσικά πρόκειται ο Βασιλακόπουλος ως οφείλει να ζητήσει κάτι τέτοιο. Οφείλει όμως άμεσα ο λαλίστατος Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη να τοποθετηθεί δημόσια και να ζητήσει άμεσα εξηγήσει από τον «Φάρο» του ελληνικού αθλητισμού.

Και που είστε; Θα έχουμε και συνέχεια. Τώρα αρχίζουμε…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ