Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ακούει κανείς;;;

Η νομική σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου, είπε πως η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και πως η Ευρωλίγκα μεροληπτεί. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΓΚΕΛΑ στην οποία υπέπεσε η Μαργαρίτα Θάνου. Όχι, μην περιμένετε να το διαβάσετε από τους «αντικειμενικούς». Ούτε από τους «αγαπητικούς», αυτούς τους αποκαλούν… σφυριχτούληδες και κάνουν ότι δεν ακούν και δεν βλέπουν, σιγά μην ασκήσουν και κριτική.

Διαβάστε λοιπόν και φρίξτε. «Εντός Ευρωλίγκας ευτυχώς δεν υπάρχει. Είναι σαν να βάζετε εμένα να δικάσω τον κ. Γιαννακόπουλο. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι ο εφέτης να είναι ανεξάρτητος και αμερόληπτος. Είμαι αισιόδοξη. Έκρινα ότι η πρωτοβάθμια απόφαση δεν έχει την αντικειμενικότητα που θα περίμενα ή θα ήλπιζα. Ελπίζω ο εφέτης να με διαψεύσει. Σε τρίτο βαθμό υπάρχει το CAS».

Τάδε έφη Μαργαρίτα Θάνου. Δηλαδή, η κα. Θάνου ισχυρίζεται πως οι δικαστές και οι εφέτες δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, άραγε ακούει κανείς;;;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ