Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ακούει κανείς;;;

Μας ζαλίσανε τα… φρύδια με την κλάψα τους μια εβδομάδα τώρα. Και μετά το χθεσινό ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, έχουν εξαφανιστεί όλοι, αντικειμενικοί και μη. Τώρα, ακούει κανείς;

Το «χειρουργείο» που έγινε χθες στο ΟΑΚΑ, ναι, στον τόπο που έχουν «χειρουργηθεί» σχεδόν όλες οι ομάδες της Ευρώπης, ήρθε να προστεθεί στη μακροσκελέστατη λίστα των ομάδων που έχουν περαστεί από… πριονοκορδέλα. Με τους παίκτες της Ζαλγκίρις Κάουνας να βράζουν μετά το ματς και να δηλώνουν αηδιασμένοι με όσα έγιναν. Διαβάστε τις δηλώσεις του Αρτούρας Μιλάκνις και του Αντάνας Καβαλιάουσκας και θα καταλάβετε.

ΑΡΤΟΥΡΑΣ ΜΙΛΑΚΝΙΣ: «Δεν ξέρω, ήμουν μακριά από τη φάση, αλλά μου φάνηκε φάουλ. Οι διαιτητές δεν σφύριξαν κάτι. Είναι δύσκολο να σχολιάσεις. Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε στους διαιτητές. Θα δούμε το βίντεο και θα αναλύσουμε τι έφταιξε. Ελπίζω να αναλύσουν τη φάση και οι διαιτητές. Δεν με εκπλήσσει κάτι. Ακούστηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό για τη διαιτησία από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Είναι φυσικό να θέλουν τη νίκη και να κάνουν ό,τι μπορούν, πιέζοντας και τους διαιτητές».

ΑΝΤΑΝΑΣ ΚΑΒΑΛΙΑΟΥΣΚΑΣ: «Πιστεύω πως έγινε φάουλ στην τελευταία φάση πάνω στον Πάνγκος. Ρώτησα τον Γκιστ και μου το είπε ευθέως. Δεν μπορώ πάντως να κρίνω τους διαιτητές, δεν είναι αυτή η δουλειά μου».

Τους ακούει κανείς;;;

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ