Ο Γερούν Ράουνβερτινγκ ήταν ένα από του κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, όντας MVP στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», με την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας να επιβραβεύει τον Ολλανδό ακραίο, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του, για ακόμα μία σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γερούν Ράουνβερντικ. Ο Ολλανδός ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας Γερουν Ραουνβερντικ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
«Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν! Η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά ήταν πραγματικά καλή με αξέχαστες στιγμές! Ελπίζω να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές και του χρόνου και να πάμε ακόμα καλύτερα κατακτώντας όλους τους στόχους μας!».


Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ
-
Ανανέωσε ο Καζάζης
Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Καζάζης, καθώς...
-
Παραμένει στο τεχνικό επιτελείο ο Σαραντίτης
Μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Σπύρος Σαραντίτης,...
-
Κουβανός προπονητής στην ομάδα γυναικών
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κουβανό τεχνικό Gil...
-
Αποσύρθηκε η Αρέτα Κονόμη: “Θα στηρίζω τον Ολυμπιακό”
Η Αρέτα Κονόμη αποσύρθηκε από το βόλεϊ: “Για πάντα εδώ. Ένα standing ovation για...