Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ανεξόφλητα… γραμμάτια

Συνιστά είδηση το ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε πίσω τον Βασίλη Σπανούλη; Όχι! Συνιστά το ότι το παραδέχθηκε; Φυσικά! Υπάρχει, όμως, και μια ακόμη πιο σημαντική είδηση: Η ηθική δικαίωση του αρχηγού του Ολυμπιακού!

Είναι πραγματικά όμορφο (και ορθό) να αναγνωρίζει κανείς τις αξίες, έστω και αν κάποτε επέλεξαν να αλλάξουν στρατόπεδο. “Ο Βασίλης είναι ένας τεράστιος αθλητής”, είπε στην συνέντευξή του στο SDNA o Δημήτρης Γιαννακόπουλος. “Από όσο ξέρω πρώτος μπαίνει στο γήπεδο, τελευταίος φεύγει. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η υστεροφημία του, τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η φανέλα και η ομάδα για την οποία αγωνίζεται. Και στον Παναθηναϊκό είχε πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Στον Ολυμπιακό έκανε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Από ό,τι φάνηκε του βγήκε σε καλό η απόφαση αυτή. Είναι ένα παιδί, το οποίο πάντα ήθελε να είναι έτσι, λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Ήθελε να φαίνεται, με την καλή έννοια, λίγο παραπάνω. Πήγε στον Ολυμπιακό, πέτυχε αυτά που ήθελε, άρα μπράβο του. Τώρα το αν θα τον κρατούσα; Αν δεν είχε δεθεί και τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό, ακόμα και τώρα θα τον ήθελα πίσω. Απλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν θα έκανε καλό ούτε σε εμάς, ούτε σε εκείνον”.

Στην πραγματικότητα τα συγκεκριμένα λόγια αποτελούν την απόλυτη δικαίωση για τον V-Span, ο οποίος τότε “διασύρθηκε” ως φιλοχρήματος από την εφημερίδα ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μάλιστα τον χαρακτηρισμό “Φραγκοφονούλης” του τον προσάπτουν οι “πράσινοι” μέχρι και σήμερα, αν και μετά την δημόσια παραδοχή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως αποχώρησε για την υστεροφημία του και όχι για τα χρήματα, θα πρέπει να την διαγράψουν όταν αναφέρονται στον Kill -Bill.

Για να φρεσκάρουμε μνήμες -δεδομένου ότι κάποιες τελευταίως παρουσιάζουν επιλεκτική αμνησία- παραθέτουμε ορισμένα χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Βέβαια, ο Βασίλης Σπανούλης ή βηματούλης ή γέρος ή τελειωμένος -βλέπετε υπήρχε ανάγκη να εμπλουτιστεί το λεξιλόγιο της “λόγιας” εφημερίδας- δεν δέχθηκε πυρά και εξευτελισμό μόνο τους πρώτους μήνες της αποχώρησής του, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί αγαπημένο θέμα της εν λόγω φυλλάδας.

Για όλα αυτά, αλλά και για το μίσος με το οποίο “πότισαν” με ψέματα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εναντίον του Σπανούλη δεν ζήτησε ποτέ και κανείς συγγνώμη. Και μην προτρέξει κάποιος να υποστηρίξει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να ελέγξει τα γραφόμενα των δημοσιογράφων του, γιατί άπαντες γνωρίζουν καλά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εκείνος δίνει την γραμμή και οι υπάλληλοι του ακολουθούν. Και αν ψάχνετε για αποδείξεις, αρκεί η παραδοχή του (στην ίδια συνέντευξη) πως ήταν λάθος του το πρωτοσέλιδο “Πετάξτε τις φανέλες” που πριν χρόνια κόντεψε να διαλύσει τον Παναθηναϊκό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει συγγνώμη και αυτή μέσω μηνύματος στον τηλεφωνητή από τον Βασίλη Σπανούλη ΜΟΝΟ για το περιστατικό στο ΟΑΚΑ. Τότε που εν θερμώ -όπως ο ίδιος έχει υποστηρίξει- καταράστηκε παιδιά, μανάδες κτλ… Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει πει πολλές φορές δημοσίως πως έχει μετανιώσει και δεν τον αμφισβητούμε, με την υποσημείωση όμως ότι εκκρεμεί ένα δικαστήριο. Το αναφέρουμε απλά για να ξέρετε όλα τα δεδομένα.

Η αναίτια διαπόμπευση ενός επαγγελματία είναι ακόμα πιο σοβαρή και γι’ αυτό δεν έχουμε ακούσει ή διαβάσει κάτι. Υπάρχουν, λοιπόν, ανεξόφλητα… γραμμάτια.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ