Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αγγελόπουλος: «Περήφανοι για τον Ολυμπιακό μας» (vid)

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το «διπλό» από την Μαδρίτη, απέναντι στην «Βασίλισσα» Ρεάλ, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με δηλώσεις του, να μην κρύβει την περηφάνια του για την ομάδα του Πειραιά.

Ο εκ των ισχυρών ανδρών των «ερυθρόλευκων», τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε την αξία του, στάθηκε στην πίστη της ομάδας για την νίκη, ακόμα και όταν βρέθηκε στο -6, ενώ, αστειευόμενος για το γεγονός πως με την παρουσία του, βοήθησε την ομάδα να… αλώσει ακόμα μία έδρα, τόνισε πως ο ίδιος μπορεί να επιλέγει παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Πολύ μεγάλη νίκη. Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Ολική επαναφορά για την ομάδα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Πάμε δυνατά για την συνέχεια».

« Ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί κανέναν, απέναντι σε αυτές τις πολύ μεγάλες ομάδες, με τα πολύ μεγάλα μπάτζετ και εμπειρία. Τους σεβόμαστε, δεν τους φοβόμαστε και πάμε δυνατά. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, δεν έχει κριθεί τίποτα».

«Όλη η ομάδα πίστευε για την νίκη. Ακόμα και όταν μείναμε πίσω 6 πόντους και δείχναμε να το χάνουμε, έβλεπα σε όλους την πίστη για την νίκη. Σημασία δεν έχει η νίκη, αλλά το πώς ήρθε».

«Υπήρξε ψυχραιμία και ηρεμία. Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά, δεν είναι πρωτοφανή. Έγινε μια κοιλιά στην ομάδα, αναλύθηκαν οι λόγοι, ξεπεράστηκε. Πάμε πολύ καλά με μεγάλες νίκες και επί της Φενέρ και σήμερα. Παίζουμε και πολύ καλό μπάσκετ, με πολλούς πρωταγωνιστές και να σχήματα και συστήματα. Νομίζω αυτό είναι το πιο καλό. Είμαστε περήφανοι για αυτό που έχουμε φτιάξει τα τελευταία 10 χρόνια. Ας το απολαύσουμε όλοι, ας το ζήσουμε και ας μην ασχολούμαστε με το τι λέει ο καθένας στο Facebook ή δεξιά και αριστερά, που έχουν γίνει όλοι ειδήμονες. Ξέρουμε τι κάνουμε».

«Είχαμε πάει και στην Βαρκελώνη, όταν ακόμα δεν είχαμε κερδίσει ποτέ, ήρθαμε και εδώ. Εμείς επιλέγουμε τα παιχνίδια».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC