Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ανήξερος αναφορικά με το μέλλον του ο Λεσόρ

Το όνομα του Ματίας Λεσόρ έχει ακουστεί για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα τους και ο Ολυμπιακός, με τον Γάλλο σέντερ, όμως, να εμφανίζεται… ανήξερος για το μέλλον του, με δηλώσεις που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

«Υπάρχουν φήμες που δεν τις διαδίδω εγώ. Τι θα κάνω την επόμενη σεζόν; Δεν έχω ιδέα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ούτε τι επιλογές υπάρχουν. Ο μάνατζέρ μου ασχολείται με αυτά και είναι σε επικοινωνία με τον Ερυθρό Αστέρα και τις άλλες ομάδες. Περιμένω να με καλέσει για να μου τι επιλογές έχω. Όταν έρθει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου», τόνισε ο Λεσόρ στην ιστοσελίδα «basket-infos.com» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλω για μένα, είναι η καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορεί να μην αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα, αλλά μπορεί να μείνω και να είναι καλύτερα για μένα. Εδώ, έχω χρόνο συμμετοχής και το να πάω σε μία μεγαλύτερη ομάδα, δεν σημαίνει πως θα παίζω περισσότερο. Θέλω να είμαι σε μία καλή κατάσταση, αυτή που ταιριάζει περισσότερο σε μένα, όπου μπορώ να δείξω τον εαυτό μου και την εξέλιξή μου. Περιμένω να μάθω τι θέλουν οι Σίξερς. Θα δούμε…».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ