Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Απάντηση Καραπαπά στη Livesport για Λάζαρο

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Livesport:

“Για να μην μπερδεύεται ο κόσμος το ξαναλέμε για να είναι ξεκάθαρο. Η εφημερίδα LiveSport ανήκει πλέον στον όμιλο Φιλιππάκη («Δημοκρατία», “Espresso”) δηλαδή στον Μελισσανίδη! Είναι σα να διαβάζετε «Ώρα για Σπαρ». Δεν έχει καμμιά διαφορά! Γι αυτο και οι «κίνδυνοι» που βλέπει για Λάζαρο και το κλάμα αυτών των ημερών! Και επειδη έπεσαν και απο τα σύννεφα για τις… απειλές να τους στείλουμε μια λίστα με όσους έχουν απειληθεί απο το αφεντικό τους και τους «συνεργάτες» του! Αλλά δε θα μπορούν να τη δημοσιεύσουν γιατί δεν θα είναι αρκετό το χαρτί απο τις ρυπαρές φυλλάδες τους για να χωρέσουν όσοι έχουν απειληθεί….

Ο Νίκος Λαγαριάς, ο «πρώην αθλητικός δικαστής στην επιτροπή Επίλυσης οικονομικών διαφορών επι 7 χρόνια» που τον πηγαίνουν με λουράκι απο χθες απο το documento μέχρι τη LiveSport και στα ραδιόφωνα, στις εκπομπές του διευθυντή της LiveSport για να λέει πόσο πρόβλημα θα έχουμε και εμείς και ο Λάζαρος είναι αυτός που νομίζω; Είναι ο γραφικός δικηγόρος που έκανε όλο φασαρίες στην επιτροπή και τον έδιωξαν με τις κλωτσιές για τις ασυναρτησίες που έλεγε; Είναι αυτός που όλως τυχαίως όταν έφυγε, έκλαιγε (πάλι) η εφημερίδα LiveSport που ένα τόσο… άξιο τέκνο (της) το πέταξαν έξω;;; Ρε ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πια; Εντάξει. Πήραμε τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος. Καταλαβαίνω. Πόνεσε. Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε”.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ