Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απέρριψε πρόταση η Σλάβια Σόφιας του Ολυμπιακου για τον Στεργιάκη

Στη χειμερινή περίοδο, ο Ολυμπιακός επεδίωξε να αποκτήσει τον 18χρονο διεθνή με την Εθνική Νέων γκολκίπερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Σλάβια Σόφιας, Αντώνη Στεργιάκη. Παρ’ όλα αυτά, η βουλγαρική ομάδα, δεν έμεινε ικανοποιημένη με την πρόταση του Ολυμπιακου, με αποτέλεσμα να μη δώσει το “πράσινο φώς” για την απόκτησή του.

Ο πρόεδρος της Σλάβιας Σόφιας, παραχώρησε και επίσημες δηλώσεις επι του θέματος, αναφέροντας: “Ο παίκτης έχει ποιότητα. Ο Ολυμπιακός έστειλε μια πρόταση, η οποία όμως δεν ήταν ικανοποιητική. Αν μας έρθει μια πρόταση που θα μας ικανοποιήσει, θα τη συζητήσουμε”.  Να σημειωθεί, ότι η ρήτρα του νεαρού πορτιέρο, ανέρχεται στα 2εκ. ευρώ.

Ο Στεργιάκης είναι από τα 17 του βασικός στη Σλάβια, έχοντας καταγράψει εφέτος 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, το οποίο έχει ακόμη ένα γύρο για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, προ μηνών το όνομά του νεαρού τερματοφύλακα είχε ακουστεί και για τη βελγική, Σταντάρ Λιέγης. Το συμβόλαιό του στην ομάδα της Βουλγαρίας λήγει τον Ιούνιο του 2020.

Ο Γιώργος Κολοβός, εκπρόσωπος του Στεργιάκη, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις και δήλωσε για το θέμα τα εξής: “Είναι μεγάλη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, και για τον Αντώνη, να υπάρχει ενδιαφέρον από ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Το οικονομικό θέμα αφορά τον Ολυμπιακό και τη Σλάβια. Είναι και άλλες ομάδες της Ευρώπης που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή”.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ