Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Απίστευτο ρεκόρ παραγωγικότητας στην Ευρώπη

Απίστευτο ρεκόρ παραγωγικότητας στην Ευρώπη

Ανέβηκε πριν 6 μήνες

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ (13/12) πέτυχε ίσως την πιο σπουδαία νίκη στην Ευρωπαϊκή του ιστορία, όχι γιατί ήρθε απέναντι στο «μεγαθήριο» Μίλαν, την ομάδα με τα επτά πρωταθλητριών Ευρώπης, την πιο επιτυχημένη Ιταλική ομάδα εκτός των συνόρων της, αλλά γιατί συνδιάστηκε με πρόκρισή επί μιας αντιπάλου που είχε τον ίδιο στόχο. Που δεν κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με τα… δεύτερα της και αδιάφορη και που για να έμενε εκτός Ευρώπης έπρεπε να ηττηθεί με δυο γκολ διαφορά από μια ομάδα που φέτος έχει μεγάλο πρόβλημα στο εύκολο γκολ.

Εκτός από τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές τους που πίστεψαν στο ΘΑΥΜΑ ή καλύτερα στις ικανότητες τους, όποιος υποστήριζε πριν το ματς ότι περίμενε πως ο Ολυμπιακός θα επικρατούσε της Μίλαν με 3-1 και θα άφηνε εκτός τους Ιταλούς του Ιγκουαίν θα τον έλεγαν ονειροπόλο ή φαντασμένο.

Κι όμως ο Ολυμπιακός το πέτυχε και μαζί με αυτό πέτυχε και ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΚΟΡ. Έφτασε φέτος  στην Ευρώπη τα 22 γκολ. Ναι καλά διαβάσατε. Η ομάδα που δεν έχει Killer επιθετικό, που κάνει τελικές αλλά δεν βρίσκει εύκολα στόχο, κατάφερε να πετύχει φέτος τα περισσότερα τέρματα του στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Τα περισσότερα τέρματα στην Ευρώπη σε μισή χρονιά από οποιαδήποτε άλλη Ελληνική ομάδα  σε ολόκληρη σεζόν τα τελευταία 20 χρόνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέτος σκόραραν 22 φορές στην Ευρώπη. Μετράμε… 4 στη Μίλαν, 7 στη Ντούντελανζ, 4 στη Μπέρνλι και 7 στη Λουκέρνη. Σύνολο 22 γκολ σε προκριματικά και ομίλους πριν τα Χριστούγεννα. Που να είχε και ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ για το εύκολο γκολ δηλαδή.  Την ίδια ώρα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός έχει μόλις 18 γκολ στη Super League. Αυτό και αν είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ή μήπως όχι;

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη και μετά τις γιορτές. Η Ελλάδα θα έχει έστω μια ομάδα να την εκπροσωπεί εκτός ποδοσφαιρικών συνόρων και να τι χαρίζει ΒΑΘΜΟΥΣ. Πολύτιμους για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τους αντιπάλους του που θα καρπωθούν στο μέλλον την επιτυχία των Πειραιωτών και ας τους ενοχλεί τώρα αυτή η ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Και η ΙΣΤΟΡΙΑ συνεχίζεται να γράφεται με «ερυθρόλευκα»…

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση avance.gr

Follow Us

Διαφήμιση