Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Απίστευτο: Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για επεισόδια που έγιναν σε δρόμους της Καλλιθέας!

Οι ομάδες βόλεϊ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια που έγιναν έξω από σύνδεσμο φιλάθλων των ερυθρόλευκων.

Μία απόφαση η οποία εάν δεν καταπέσει στην επιτροπή δευτεροβάθμια επιτροπή θα δημιουργήσει δεδικασμένο πήρε το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα, τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τις ομάδες βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για επεισόδια που έγιναν έξω από σύνδεσμο φιλάθλων των ερυθρόλευκων.

Για την ακρίβεια στις 21 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τον Εθνικό σε γήπεδο της Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μερίδα φιλάθλων των πρασίνων έφυγαν από το κλειστό και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού οποίος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Εκεί υπήρξαν συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και για αυτό κλήθηκαν οι εκπρόσωποι τους σε απολογία.

Η αθλητική δικαστής αποφάσισε να τιμωρήσει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό για επεισόδια που δεν έγιναν ούτε εντός αθλητικού χώρου, ούτε έξω από αυτόν κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Έτσι, δημιουργείται δεδικασμένο το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε ανάλογες ποινές στο μέλλον, αφού η ομάδα των ερυθρολεύκων δεν αγωνιζόταν καν εκείνη την ημέρα.

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσουν έφεση επί της ποινής, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για τη σχετική απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλητική δικαστής τιμώρησε και την ΑΕΚ με ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα για την Pre League των γυναικών με το Αιγάλεω.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ