Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Απίστευτος ο λόγος που οι Delije θέλουν να μποϊκοτάρουν το ματς με τον Ολυμπιακο

Ολυμπιακος και Ερυθρός Αστέρας θα έρθουν αντιμέτωποι, το βράδυ της Παρασκευής (26/1) για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

Ωστόσο, οι φανατικοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα απειλούν να μποϊκοτάρουν το ματς με τον Ολυμπιακο, για έναν απίστευτο λόγο. Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα ήλθε σε συμφωνία με τον σέντερ, Άλεν Όμιτς, o οποίος έχει γεννηθεί στη Βοσνία.

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, Delije,  δεν έχουν πρόβλημα μαζί του για αγωνιστικούς λόγους, αλλα επειδή, όπως προείπαμε έχει γεννηθεί στην “αντίπαλη” Βοσνία, με την οποία οι Σέρβοι έχουν αντιπαραθέσεις θρησκευτικού είδους, καθώς οι Σέρβοι είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ενώ οι Βόσνιοι είναι Μουσουλμάνοι.

Ο νεοαποκτηθέντας σέντερ, Άλεν Όμιτς, προχώρησε κάποιες δηλώσεις, έχοντας ως σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα. Συγκεκριμένα ανέφερε: βλέπω τους ανθρώπους στη Σερβία ως φίλους μου. Έχω αρκετούς φίλους στη χώρα, η νοοτροπία των δύο λαών είναι πολύ κοντινή. Αυτό δεν είναι μυστικό. Σε ό,τι αφορά στην θρησκεία, αν κάποιος ενδιαφέρεται, πρέπει να πω ότι είμαι άθεος. Επομένως, μην σας απασχολεί κάτι, γιατί το μπάσκετ είναι αυτό που μετράει“.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ