Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Αποφασισμένος να τους λιώσει!

Ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι τύπος είναι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, σίγουρα, δείχνει διάθεση να δουλέψει. Βρίσκεται αρκετές ώρες στου Ρέντη, μιλάει συνεχώς με τους συνεργάτες του, έχει επαφές με την διοίκηση, παρακολουθεί τα πάντα που αφορούν τον σύλλογο.

Βέβαια θα τον κρίνουμε και αυτόν, εκ των αποτελεσμάτων. Ολοι εκεί κρίνονται.

Ομως, το γεγονός ότι έδωσε εντολή η προετοιμασία να ξεκινήσει δέκα μέρες πιο νωρίς από ότι γνωρίζαμε, ίσως να λέει αρκετά. Η έναρξη στις 15 Ιουνίου σημαίνει πολλή τρέξιμο στο βουνό, πολλή ιδρώτα, βάση στην φυσική κατάταση.

Ο Μαρτίνς είδε ότι είχαμε δει και όλοι μας. Οτι η ομάδα από ένα σημείο και μετά ήταν σκασμένη, πλήρωσε το γεγονός ότι ο Χάσι ουδέποτε έκανε σοβαρή προετοιμασία, για να στηρίξει τους παίκτες σε βάθος χρόνου, παρά μόνο για να μπορέσουν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο στα προκριματικά του Champions League.

Και αυτό ήταν τελικά (κατά τη γνώμη μου) αυτό που πλήρωσε ο Ολυμπιακός, αυτό το λάθος που με τους συνεχόμενους αγώνες δεν υπήρξε ποτέ χρόνος για να διορθωθεί, που δεν δόθηκαν ευκαιρίες από νωρίς σε άλλους παίκτες, που η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν επέτρεψε να συνεχιστεί το rotation, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να βγουν εκτός όλων των στόχων τους.

Φέτος λοιπόν θα δούμε διαφορετική προετοιμασία. Με αρκετό τρέξιμο, ενδυνάμωση και κατόπιν “δέσιμο” στον αγωνιστικό χώρο.

Περισσoτερα για RED BLOGS