Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Απογοήτευσε, αμφισβητήθηκε, έμεινε και τώρα απομένει η δικαίωση

Ο μισός τίτλος και κάτι παραπάνω μπορεί να αναφέρεται σχεδόν για όλο το περσινό ροστερ. Όλοι απογοήτευσαν και αμφισβητήθηκαν είτε άδικα είτε δίκαια. Ωστόσο, για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θέλω να αναφερθώ στον Βέλγο σέντερ μπακ, Μπιόρν Ένγκελς.  ο οποίος -όπως δείχνουν όλα- θα παραμείνει στον Ολυμπιακο. 

Ο 23χρονος στόπερ αποκτήθηκε επι Χάσι, όντας η ακριβότερη μεταγραφή επι Μαρινάκη εποχή, δαπανώντας 7εκ. ευρώ. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση στην πρώτη του χρονιά δεν έκανε απόσβεση. Σαφώς και δεν ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας, αλλά δεν έκανε τη διαφορά όπως και αναμενόταν.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως με την ελληνική και ολυμπιακή νοοτροπία που έχουμε, πολλούς παίχτες με την πρώτη τους καλή εμφάνιση και σεζόν τους κάνουμε “θεούς” και αντιστοίχως τους καταστρέφουμε τις καριέρες. Επίσης, σε έναν παράγοντα που έχει αδικηθεί ο Ένγκελς είναι πως στο πλάι του χρειάζεται έναν στόπερ ευκίνητο και γρήγορο. Ναι, όπως αδικήθηκε ο Σιόβας μετά τον Μανωλά και πάει λέγοντας. Ο Βέλγος είναι “πύργος” και σίγουρα δε χρειάζεται άλλον έναν “πύργο” δίπλα του. 

Γι’ αυτό, ας μην προτρέχουμε και σχηματίζουμε άποψη με το παραμικρό. Ο κάθε παίχτης θέλει το χρόνο του και εκτός αυτού, όλο και κάτι θα είδαν στα “μάτια” του οι ιθύοντες του Ολυμπιακου, ώστε να πείσουν τον Μαρινάκη να δώσει αυτό το υπέρογκο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

Οπότε, ο χρόνος θα δείξει και αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, εάν δοθούν ευκαιρίες στον Ένγκελς να αγωνιστεί, θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με το περσινό.

Περισσoτερα για RED BLOGS