Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι παίζει με Κουρμπέλη!

Ανοικτές τις «κεραίες» τους έχουν στον Ολυμπιακό για τα συμβαίνοντα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στο μάτι, όπως αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ», τον Δημήτρη Κουρμπέλη και θα περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟ για να κάνουν τις κινήσεις τους. Προεργασία έχει γίνει, αλλά όχι σε επίσημο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός, τον περασμένο Γενάρη, πλησίασε μέσω τρίτου τον Παναθηναϊκό για τον Μολέδο, ενώ έγινε κουβέντα και για τον Κουρμπέλη. Η θέση των πράσινων ήταν να μην παραχωρήσουν κανέναν ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό. Τώρα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκέφτονται να κάνουν, μαζικά, προσφυγή για να μείνουν ελεύθεροι.

Σε αυτή την περίπτωση θα λυθούν τα χέρια των πειραιωτών, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να τον αποκτήσουν για την μεσαία γραμμή της ομάδας. Στα υπ’όψιν βρίσκεται και ο Ντανίλο της Μπράγκα, με την οποία ο Ολυμπιακός έχει καλές σχέσεις μετά από την παραχώρηση των Βιάνα και Φιγκέϊρας. Ο Ντανίλο αρέσει στον Μαρτίνς, ο οποίος έχει εισηγηθεί για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού χαφ των Πορτογάλων.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ