Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Αρσενόπουλος: «Αφιερωμένη η διάκριση στους συμπαίκτες μου»

Στην καλύτερη πεντάδα του Adidas Next Generation Tournament, συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νίκου Αρσενόπουλου, με τον γκαρντ του Θρύλου να αφιερώνει αυτή τη διάκριση στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά:

“Είναι μια τιμητική διάκριση για εμένα, όμως, την αποδίδω στους συμπαίκτες μου και την ομαδική δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα. Χωρίς τα παιδιά δεν θα μπορούσα να καταφέρω κάτι. Δεν το λέω τυπικά. Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα. Επαναλαμβάνω πως είναι ομαδική η προσπάθεια, όχι ατομική”.

“Για όλους μας ήταν μια φοβερή εμπειρία. Είδαμε πως είναι το υψηλότερο επίπεδο στην ηλικία μας και είναι δεδομένο πως οι εικόνες που πήραμε από αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσουν στο μέλλον. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, για να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Πριν έρθουμε στο Μόναχο δεν είχαμε εικόνα για το τί θα αντιμετωπίσουμε. Παρόλα αυτά είχαμε μια αξιοπρεπή παρουσία…  Χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό, ενώ η 4η θέση που καταλάβαμε είναι μια σχετικά ικανοποιητική θέση. Ανεξάρτητα, πάντως, από την τελική κατάταξη, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από οτιδήποτε άλλο είναι οι εμπειρίες που κερδίζεις”

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ