Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ας μην βιάζονται να πανηγυρίσουν στον Παναθηναϊκό

Ηρθε λοιπόν ο Παιρότζ ο Ταϋλανδός, έγινε και η συνάντηση, η οποία είναι η αλήθεια ότι δεν διήρκησε και πολλές ώρες. Ας δούμε λοιπόν τι κρύβει η ανακοίνωση που εκδόθηκε από κοινού με τον Αλαφούζο, γιατί βλέπω πανηγυρισμούς από τους φίλους του ΠΑΟ.

Καταρχήν, πουθενά δεν αναφέρεται ότι θα βάλουν άμεσα χρήματα. Κάπου στην ανακοίνωση γράφουν ότι: Επιβεβαιώνονται απολύτως οι οικονομικές δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί από τις δύο πλευρές και οι οποίες έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί. Δηλαδή; Ποια είναι τα ποσά; Και πως θα μπουν;

Δεν θα μπουν. Αυτή είναι η απάντηση. Γιατί θα υπάρξει οικονομικός έλεγχος που θα διαρκέσει 2 μήνες. Μέσα σε δύο μήνες όπου θα κριθούν όλα. Και καταρχήν η αδειοδότηση. Και βέβαια, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν όλη την ευκαιρία να κάνουν τις προσφυγές τους. Μήπως και πάρουν κάποτε τα χρήματα που τους χρωστάνε.

Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει συμφωνία. Θα κάνουν φύλλο και φτερό τα στοιχεία της ΠΑΕ για δύο μήνες. Και η καταληκτική ημερομηνία για να επέλθει η συμφωνία είναι η 30η Ιουνίου.

Αυτά, για να μην σας τα πλασάρουν όπως θέλουν.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ