Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ασχολείστε τελικά ή όχι;

Είναι δεδομένο ότι σε αυτούς που απευθύνεστε, αυτοί που έχουν επιλέξει να σας διαβάζουν έχουν κάποιο θέμα. Γιατί δεν γίνεται μέσα σε διάστημα λίγο ημερών να τους λέτε εντελώς διαφορετικά πράγματα και να μην σας έχουν πετάξει πατσαβούρες.

Φωνάζει ο Ολυμπιακός για τους τέσσερις παρανόμως κομμένους διαιτητές της Ευρωλίγκας από τις εγχώριες διοργανώσεις, σας καλεί να πάρετε θέση και βγάζετε τα παπαγαλάκια σας και γράφουν και λένε στα ραδιόφωνα ότι ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με τη διαιτησία.

Λίγες μέρες μετά κάνετε σημαία ένα λογαριασμό στα social media (μάλλον δικός σας είναι) ο οποίος παρουσιάζει την κακή Ευρωλίγκα και το πόσο μίσος έχει για τον Παναθηναϊκό και ότι βάζει τους διαιτητές να σφυρίξουν εναντίον σας. Βγάζετε φωτογραφίες ευρωπαίων διαιτητών, κάνατε αφιερώματα σε βολές (εκεί είναι που γελάει ο κόσμος), βγάζετε βίντεο με φάσεις, βγάζετε λανθασμένα σφυρίγματα (ο Θεός να τα κάνει λανθασμένα) και δημιουργείται ένα κλίμα άνευ προηγουμένου.

Γιατί; Γιατί ξέρετε ότι χωρίς τον Παναγιώτου και την παρέα του την Παρασκευή θα έχετε πρόβλημα. Φοβάστε ότι ο Ολυμπιακός παρότι αγωνιστικά δεν είναι έτοιμος θα έρθει και σας κερδίσει. Και σ’ αυτή την ιδέα τρέμετε. Γιατί μετά το παραμύθι δεν θα έχει δράκο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ