Ακολουθήστε μας

BET

Bet: Ελέγχει την κατάσταση η Πλίσκοβα                 

Στην Τσεχία και σε χωμάτινη επιφάνεια ορισμένες από τις κορυφαίες τενίστριες της χώρας δίνουν αγώνες επίδειξης, μα ακόμη περισσότερο προετοιμασίας για τη συνέχεια της σεζόν, η οποία στο καλύτερο σενάριο θα πλησιάσει την… κανονικότητα τον Αύγουστο.

Μάθε τα πάντα για τα Virtual Sports

Η Καρολίνα Πλίσκοβα, το Νο 3 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο 54). Η Πλίσκοβα είναι η ποιοτικότερη παίκτρια της διοργάνωσης και ξεκίνησε με καλή εμφάνιση και νίκη επί της Στρίκοβα (7/5, 6/1). Χρειάστηκε χρόνο για να βρει ρυθμό στο πρώτο σετ της πρεμιέρας της, αλλά στη συνέχεια δεν είχε πρόβλημα. Η Σινιάκοβα έχει δώσει τρεις αγώνες μετά τη διακοπή, αλλά δεν παρουσιάζει σταθερότητα. Νίκησε τη Χραντέτσκα (Νο 470) με 6/3, 6/4, πάλεψε και έχασε φυσιολογικά από την Κβίτοβα (7/5, 6/4), ενώ κατέρρευσε εναντίον της Στρίκοβα (6/2, 6/1).

Παραδοσιακά παρουσιάζει σοβαρή εικόνα απέναντι στην Πλίσκοβα, όμως το φαβορί έχει 2/2 στα μεταξύ τους με 6/2, 6/4 και 6/4, 6/4. Η δύναμη της Πλίσκοβα και η ένταση που βγάζει με το φόρχαντ δυσκολεύουν πολύ την άμυνα κάθε αντιπάλου της.

Στο 1.15 η νίκη της Πλίσκοβα, σε πολύ καλύτερη απόδοση το under στα γκέιμ μιας και το πιθανότερο είναι ότι θα τελειώσει το ματς σε δύο σετ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για BET

Follow Us