Ακολουθήστε μας

BET

Bet: Ήρθε η σειρά της Άλκμααρ

Καλημέρα στην παρέα. Την Κυριακή ασχοληθήκαμε με το ζευγάρι Βίλεμ – Αλκμααρ και αναφέραμε τους λόγους για τους οποίους πιστεύαμε πως θα κερδίσει η γηπεδούχος. Το έπραξε με 2-1 και απόψε διεξάγεται η δεύτερη… πράξη, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

 

Πιστεύω πως σήμερα η Άλκμααρ είναι αυτή που έχει το προβάδισμα, αφού το Κύπελλο είναι ο διακαής πόθος του προπονητή Φαν ντεν Μπρομ. Αναμένεται να αποχωρήσει από το σύλλογο έπειτα από σχεδόν 5 χρόνια και θέλει να το κάνει χαρίζοντας ένα τρόπαιο. Εξάλλου, έφτασε τις δύο προηγούμενες σεζόν στον τελικό, αλλά δεν το σήκωσε. Επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες πως στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ, με τον οποίο έχουν τεράστια κόντρα.

 

Δε θέλουμε να υποτιμήσουμε τη Βίλεμ, ούτε υποστηρίζουμε πως θα κάτσει να χάσει, μακριά από μας τέτοιες εικασίες. Απλά άφησε πολλές δυνάμεις την Κυριακή, γιατί ήταν πιο σημαντικό το ματς για εκείνη λόγω της μάχης για την παραμονή, σε αντίθεση με την Άλκμααρ που ήταν χαλαρή, έως αδιάφορη, ιδιαίτερα μέχρι να δεχτεί τα δύο πρώτα γκολ. Σχεδόν διπλασιάζει το διπλό με Over 1.5.

 

Βρείτε τα πάντα για τις νομιμες εταιριες στοιχηματος στο Bet-hoven.net

Περισσoτερα για BET

Follow Us