Ακολουθήστε μας

BET

Bet: Πιο ανταγωνιστικός ο Τιμ αλλά το φαβορί δεν αλλάζει

Τελικός στο Ρολάν Γκαρός όπως και πέρυσι, Ράφα Ναδάλ εναντίον Ντόμινικ Τιμ. Ο Αυστριακός είναι σαφώς βελτιωμένος και αναμένεται να έχει πιο ανταγωνιστική εικόνα από το 6/4, 6/3, 6/2 του 2018.

Γράφει στο Foxbet.gr ο Νίκος Καπίρης

Ο Τιμ απέδειξε τον τελευταίο χρόνο ότι μπορεί να κερδίζει τον Ναδάλ στο χώμα, αλλά αυτό έχει συμβεί σε τουρνουά που κρίνονται στα δύο νικηφόρα σετ και όχι στα τρία. Ο Ναδάλ στο Παρίσι νιώθει πως βρίσκεται στο φυσικό του χώρο, έχει ρεκόρ 92-2 και η αυτοπεποίθησή του φτάνει στο μέγιστο.

Ο Ισπανός είναι εφικτό να χάσει σετ, όμως αυτό απέχει πολύ από το σενάριο να χάσει τρία! Ο Ναδάλ είχε ρεπό την ώρα που ο Τιμ τα έδινε όλα εναντίον του Τζόκοβιτς και τα αποθέματα ενέργειας θα παίξουν ρόλο όσο περνά η ώρα.

Από την άλλη ο Τιμ έχει την εμπειρία πια για να διαχειριστεί καλύτερα τέτοια ματς. Ο περσινός τελικός θα του κάνει καλό τώρα, όπως και οι νίκες σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη.

Θεωρώ πως μπορεί να κατακτήσει σετ και να πιέσει τον Ναδάλ, ο οποίος ωστόσο αναμένεται να φτάσει στον τίτλο. Πιθανότερο σκορ το 3-1. Έτσι μπορεί να προκύψει το Over στα γκέιμ, ενώ το under για τον Τιμ είναι εφικτό ακόμη κι αν πάρει ένα σετ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για BET

Follow Us