Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Συμφώνησε ο Παπανικολάου! (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου βγήκε απο τα γραφεία της Arcadia μαζι με τους προέδρους και ανακοίνωσε πως θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Πειραιά για 3 χρόνια ακόμα.

Δε γινόταν να μη βρεθεί η χρυσή “τομή” μεταξύ προέδρων και παίκτη. Άλλωστε, όποιος θέλει, μένει και το δείχνει. Σειρά τώρα έχει ο Παπαπέτρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου:

«Όλα καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Δόξα τον Θεό, είχαμε μια πάρα πολύ καλή συζήτηση και συμφωνήσαμε για τρία χρόνια. Είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι».

«Από εδώ και πέρα όλα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Συνεχίζουμε την δουλειά για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του για άλλη μια χρονιά».

«Ίσως θα έπρεπε να βρεθούμε από κοντά, για να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία».

«Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μία ομάδα που είμαι χρόνια, που έχουμε φέρει πολλές καλές στιγμές μαζί. Ευελπιστούμε να έρθουν και άλλες . Πραγματικά είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται για να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε νέες επιτυχίες».

«Το κίνητρο υπάρχει μόνο και μόνο που βρίσκεσαι σε αυτόν τον σύλλογο. Όποιος είναι στον Ολυμπιακό γνωρίζει πως βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί, δεν πάει πιο ψηλά. Από εκεί και πέρα και η θέληση των προέδρων να με κρατήσουν αλλά και η θέληση η δική μου να μείνω, δείχνει αυτό που είπα πριν, πως υπάρχει μια σχέση, όχι μόνο επαγγελματική αλλά και φιλίας».

«Μακάρι να πάνε όλα καλά και με τον Ιωάννη. Το ξέρει και ο ίδιος πως το θέλω πάρα πολύ και όχι μόνο εγώ, αλλά όλα τα παιδιά. Θέλουμε πάρα πολύ να μείνει. Είμαι σίγουρος πως και οι πρόεδροι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει και αυτή η συμφωνία».

«Είμαι στον Ολυμπιακό, είμαι στο υψηλότερο επίπεδο, δεν νομίζω ότι μπορούσε να υπάρχει στην ομάδα προπονητής χαμηλότερου επιπέδου. Οι πρόεδροι έδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο αγαπάνε την ομάδα και θέλουν το καλύτερο».

Gepostet von Superbasket.gr am Donnerstag, 5. Juli 2018

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ