Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Χάρντεν: «Ο… αδελφός μου ο Μπράουν»

Ο Τζέιμς Χάρντεν, εκτός από ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ΝΒΑ, αυτή τη στιγμή, είναι και αδελφικός φίλος του Μπόμπι Μπράουν, με τον ηγέτη των Χιούστον Ρόκετς, να μιλά στο δεύτερο τεύχος του «We Are Olympiacos».

«Ο Μπόμπι είναι ένας πολύπειρος παίκτης με χαρακτήρα νικητή. Έχει παίξει σε πολλά μέρη του κόσμου, σε όλα τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας κι έχει ανταποκριθεί με το παραπάνω. Είναι τόσο ανταγωνιστικός σε βαθμό που σε τρομάζει, αγαπάει το άθλημα τόσο πολύ και θεωρώ πως είναι γεννημένος νικητής», αναφέρει ο Χάρντεν, που στην συνέχεια μίλησε για τις πρώτες εμπειρίες του φίλου του στην Ελλάδα.

«Είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Μιλάμε αρκετά συχνά, είναι σαν μεγάλος μου αδερφός και συζητάμε για πολλά θέματα. Και για μπάσκετ και για εκτός μπάσκετ. Αυτό που έχει πει είναι πως είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, περνάει πολύ όμορφα και βρίσκεται σε ένα κορυφαίο οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός».

Ο Χάρντεν έκανε ξεχωριστή αναφορά και στον Βασίλη Σπανούλη, λέγοντας πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού και ο Μπράουν, μπορούν να γίνουν ότι και οι Χάρντεν και Πολ.

«Ναι, πιστεύω πως Μπράουν και Σπανούλης μπορούν να γίνουν οι Χάρντεν και Πολ του Ολυμπιακού και να φτάσουν στην κορυφή. Και οι δύο λατρεύουν να παίζουν μπάσκετ, να συνεργάζονται και να νικάνε. Και φυσικά να σκοράρουν. Αυτός θεωρώ πως είναι συνδυασμός που σε οδηγεί στην κορυφή».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ