Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χασάν: “O Λάζαρος και ο Μάνος έκαναν σπουδαία δουλειά”

O Aχμέντ Χασάν έσπασε όλα τα κοντέρ και θα γυρίσει πιο γρήγορα απ’ ότι προβλεπότανε μετά τις πρώτες εκτιμήσεις απο τον τραυματισμό του. Ωστόσο, ο Αιγύπτιος φορ έκανε δηλώσεις στη κάμερα της Nova και αναφέρθηκε σε όλους και όλα.

Οι δηλώσεις του Αιγύπτιου επιθετικού στη «Nova»:

Για τον τραυματισμό του.

Οταν τραυματίστηκα φάνηκε πως θα μείνω εκτός 3-4 εβδομάδες, αλλά δούλεψα καλά με το ιατρικό τιμ, το μέλη του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και με βοήθησαν να επιστρέψω νωρίτερα.

Για το πόσο θα βοηθήσει η επιστροφή του. 

Δυστυχώς είχαμε ατυχία με τους τραυματισμούς, ειδικά στην επίθεση. Έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα για αυτή τη θέση, όπως ο Λάζαρος που έκανε σπουδαία δουλειά. Ο Μάνος έδωσε πολλές βοήθειες. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα θα βρίσκει λύσεις. Δουλειά όλων είναι να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για την ποιότητα του Άρη. 

Νομίζω ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, διαφορετική από τους υπόλοιπους. Όλες οι ομάδες που μας συναντούν θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα δώσουμε τα πάντα, θα παλέψουμε για το καλύτερο και τη νίκη! Είναι καλύτερο να παίζουμε με ομάδες που θέλουν να επιτεθούν γιατί είναι πιο εύκολο και για εμάς να δημιουργήσουμε. Απέναντι σε αμυντικές ομάδες είναι δύσκολο να παίζεις όμορφο ποδόσφαιρο.

Για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Περνάω όμορφα στην Ελλάδα. Η κίνηση στο Κάιρο δεν μπορεί να συγκριθεί με καμμία πόλη. Αν εξαιρέσεις την κίνηση

Για τη συνύπαρξη του με τον Σαλάχ στην εθνική ομάδα. 

Είναι ένα πολύ καλό πρόσωπο, δεν επιδεικνύεται. Είναι ο ίδιος άνθρωπος από τα 16 του χρόνια, είναι ταπεινός.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ