Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Χελάκης για τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Φορτούνη και την σύγκριση

Ο Γιώργος Χελάκης αρθρογραφεί στην εφημερίδα Sportday. Ακολουθεί απόσπασμα από το σημερινό άρθρο του με θέμα τον αντικαταστάτη του Κώστα Φορτούνη. Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην εφημερίδα Sportday.

“Όταν η απομάκρυνση δεν γίνεται με ευθύνη του παίκτη, τότε η ανάμνηση του παραμένει για καιρό δυνατή και φυσικά ο παίκτης και η προσφορά του αντί να ξεθωριάζουν, εξιδανικεύονται. Αυτό συμβαίνει ήδη με τον Κώστα Φορτούνη που για χρόνια ήταν ο αγαπημένος της «ερυθρόλευκης» εξέδρας. Επόμενο είναι κάθε παίκτης που ακούγεται για αυτή τη θέση να περνάει από… γερό κοσκίνισμα. Το ίδιο συμβαίνει και τον Γκουστάβο Σκάρπα, που είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος με το ιταλικό διαβατήριο είναι παίκτης πρώτης γραμμής.

Αυτή τη στιγμή θεωρείται από τους καλύτερους επιθετικούς χαφ (παίζει και εξτρέμ συγκλίνοντας) στη Βραζιλία. Αν καταφέρει να τον φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, θα πρόκειται για επιτυχία πρώτου μεγέθους. Αριστεροπόδαρος με άψογες εκτελέσεις φάουλ, δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και διεισδύσεις στην αντίπαλη περιοχή. Παίκτης που θα ξεσηκώσεις τους οπαδούς με τις επινοήσεις του. Στις ομάδες κλείνουν συχνά μεγάλα κεφάλαια. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν ανοίγουν αμέσως άλλα. Ο Ολυμπιακός με τον Γκουστάβο Σκάρπα επιχειρεί να πετύχει μία πολύ σπουδαία μεταγραφή. Να φέρει έναν παίκτη που σκοράρει και μοιράζει ασίστ. Που προσφέρει θέαμα. Και όλοι γνωρίζουν πόσο το στερήθηκαν αυτό, την περασμένη χρονιά οι φίλοι του Ολυμπιακού…”

Περισσoτερα για RED BLOGS