Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Χελάκης για Βρσάλικο: “Θα τον λατρέψουν οι φίλοι του Ολυμπιακού”

Ο Γιώργος Χελάκης αρθρογραφεί στην εφημερίδα Sportday. Ακολουθεί απόσπασμα του σημερινού του θέματος για την απόκτηση του Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό:

“Για την κλάση του Βρασάλικο δεν θέλω ούτε να συζητήσω. Δεν νομίζω ότι το θέμα αυτό σηκώνει συζήτηση. Ο Κροάτης είναι ένας απ΄ τους καλύτερους δεξιούς μπακ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αν κάναμε αυτή τη συζήτηση πριν από 4-5 χρόνια θα σας έλεγα ότι είναι μέσα στους τρεις καλύτερους. Όπως και να΄ χει το πράγμα ο Κροάτης διεθνής εξακολουθεί να είναι ποδοσφαιριστής υψηλών προδιαγραφών. Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, βρίσκεται μόλις στα 30 του και έχει μπροστά του κάμποσα χρόνια πολύ καλού ποδοσφαίρου.

Αν τελικά ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή παίρνοντας παίκτη απ’ την Ατλέτικο, για μία ακόμα φορά θα συζητηθεί με θετικό τρόπο στην Ευρώπη. Πέραν αυτού, θα έχει λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δεξιό άκρο της άμυνας… Ο Βρσάλικο είναι λόγος για να πάει κάποιος στο γήπεδο. Επιθετικά, με σέντρα – φαρμάκι και διεμβολισμούς, θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει ως εξτρέμ. Αμυντικά, σκυλί του πολέμου, όπως κάθε αμυντικός του Σιμεόνε. Ξέρει να κόβει προς τα μέσα και να αλλάζει το παιχνίδι. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα τον λατρέψουν για το πάθος που βγάζει και γρήγορα θα δημιουργήσει στενές σχέσεις με την εξέδρα. Ο Βρσάλικο ταιριάζει στον Ολυμπιακό”.

Περισσoτερα για RED BLOGS