Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Χένρι: «Θέλω ΝΒΑ, αλλά…»

Ο Πιέρια Χένρι, με δηλώσεις του, τόνισε πως πρώτος στόχος του παραμένει το ΝΒΑ, όμως αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο, αυτό να αλλάξει στο μέλλον… κλείνοντας το μάτι στον Ολυμπιακό.

“Ο στόχος μου είναι να μείνω στο σπίτι μου, αρκεί οι σωστοί ή ο σωστός άνθρωπος να μου προσφέρουν την ευκαιρία να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να διορθώνω τις αδυναμίες μου. Απλά να πάρω μία ευκαιρία. Θα έμενα σίγουρα εδώ, αλλά δεν αποκλείω τίποτα. Αυτό είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου και εμένα. Η καριέρα μου συνεχίζεται”, δήλωσε αρχικά ο Χένρι στη “Boston Hearld”, μετά τη νίκη των Σέλτικς επί των Χιτς στο Summer League του Λας Βέγκας.

Σχετικά με τα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που βίωσε, ανέφερε: “Ξεκίνησαν όλα όταν ήμουν νεότερος. Όλα όσα πέρασα και βίωσα, η καταγωγή μου, η πόλη μου ανάμεσα σε εκείνα τα βουνά, απλά δεν είχα ευκαιρίες. Έδινα τα πάντα και μπορώ να πω ότι πάλεψα μέσα από όλες τις καταστάσεις. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα”.

Για την εμπειρία της Ευρώπης, τόνισε: “Αντιμετώπισα τις διαφορές στον τρόπο ζωής, στο φαγητό και σε πολλά ακόμα. Δεν θέλω να υποτιμήσω κάποιον, αλλά έμεινα χωρίς ρεύμα και θέρμανση μέσα στον χειμώνα για δύο με τρεις εβδομάδες. Δεν είναι ίδιες οι συνθήκες παντού. Βρήκα το δρόμο μου. Προσαρμόστηκα. Όλα αυτά μου επέτρεψαν να ανοίξω κάποιες πόρτες στην καριέρα μου. Ήταν σημαντική εμπειρία, με την οποία είδα τη μεγαλύτερη εικόνα”.

“Αν τα καταφέρεις σε μία μικρή χώρα, μπορείς να τα καταφέρεις οπουδήποτε. Αποκτάς αυτοπεποίθηση. Στο εξωτερικό σου επιτρέπουν να παίξεις πιο πολύ όπως θέλεις εσύ. Οι συμπαίκτες σου βοηθούν ο ένας τον άλλον και σε διευκολύνουν. Αποκτάς εμπειρίες και μαθαίνεις καλύτερα το παιχνίδι παίζοντας σε αυτό το επίπεδο και σε αυτές τις ταχύτητες”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ