Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Χωράει ο Οφόε στο σύστημα του Γκαρσία;

Ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε, είναι ένας παίχτης ιδιαίτερος. Έχει δείξει και τις δύο όψεις του, όσο βρίσκεται στον Ολυμπιακο, είναι η αλήθεια.  Απο την δόξα των πρώτων μηνών, στην γιούχα είτε δικαιολογημένα είτε όχι, απο τον κόσμο του Ολυμπιακου.

Ήταν αναμφισβήτητα, ο καλύτερος παίχτης, όσο βρισκόταν ο Χασι στον πάγκο του Ολυμπιακου. Ανέβαζε επίπεδα το κέντρο του Ολυμπιακου. Ωστόσο, όπως είναι γνωστό, μετά απο την διάρρηξη στο σπίτι του, ο Οφόε ζήταγε μεταγραφή. Και απο εκεί, όπου ήταν φευγάτος, ο Βέλγος χαφ θα παραμείνει.

Στην Τρίπολη θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακου. Αν αγωνιστεί δεν είναι σίγουρο ακόμη. Άλλωστε, δεν έχει κα μικρή αποχή απο τους αγωνιστικούς χώρους. Τελευταία του συμμετοχή, με την φανέλα του Ολυμπιακου, ήταν στο Αγρίνιο, στις 9/12, εναντίον του Παναιτωλικού, όπου μπήκε ως αλλαγή.

Το ερώτημα είναι αν ταιριάζει, στην φιλοσοφία και στο πλάνο Γκαρθία. Ο τεχνικός του Ολυμπιακου, χρησιμοποιεί το πρεσινγκ. Θέλει η ομάδα του να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, απο τους επιθετικούς έως και τον…Ζιλέ, που το έκανε με την Ξάνθη. Η αλήθεια είναι, ότι ο Οφόε, έχοντας την επιθυμητή φυσική κατάσταση, διαθέτει την εκρηκτικότητα και την ποιότητα να πιέσει. Στα ευρωπαικά ματς, όπως με Ριέκα και όχι μόνο, ήταν απο τους λίγους που πίεζαν στον βαθμό, που τώρα απαιτεί ο Γκαρθία.

*Το σίγουρο είναι πως ο καλός Οφόε, αποτελεί εσωτερική μεταγραφή. Ο Ολυμπιακος θα ανέβει κι άλλο επίπεδο, αν ο Οφόε είναι καλά πνευματικά και σωματικά.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ