Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Δείξε μου το όπλο σου να σου πω ποιος είσαι…

Στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρακολουθήσαμε επικές στιγμές μετά το “ακυρωθέν” προς στιγμής γκολ του ΠΑΟΚ. Πρόσωπα ξεδιπλώθηκαν, έδειξαν την αληθινή τους αξία και το ποιόν που τους διακατέχει. Ότι και να πούμε, ότι και να δηλώσουμε, οι εικόνες μιλούν απο μόνες τους. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η εξυγίανση αποκαλύφθηκε και το πόσο θέλουν το ποδόσφαιρο “καθαρό” οι αντίπαλοι του Ολυμπιακου, φάνηκε απο τις προθέσεις και τους ισχυρισμούς του σκοποβόλου, ο οποίος είναι και ο αρχηγός των εξυγιαντών.

Επίσης, με αφορμή τα χθεσινά αίσχη -και όχι μόνο- (π.χ. μη ξεχνάμε και τα αίσχη του τελικού κυπέλλου) αποδείχθηκε πως δεν ισχύει η προπαγάνδα, που θέλουν να περάσουν στα “αντικειμενικά” ΜΜΕ σχετικά με την “δειλία” του Ολυμπιακου να μην αγωνίζεται στα ντέρμπι και με το παραμικρό να τινάζει τον αγώνα. Ε ναι, όταν στο κόρνερ στο γήπεδο της Λεωφόρου βλέπεις μασκοφόρους με ρόπαλα, όταν πετάνε μαλαματίνες στην Τούμπα και πολλά ακόμη, δεν είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακος και ο κάθε Ολυμπιακος να τα δέχεται.

Το που θέλουν οι ανώτερες δυνάμεις να κάνουν την απονομή είναι κάτι παραπάνω απο ευδιάκριτο. Μόνο και μόνο απο τους 3 βαθμούς που πήρε πίσω ο ΠΑΟΚ απο την έφεση. Σε περίπτωση, που δεν αφαιρεθούν τελικά οι 3 βαθμοί του Ολυμπιακου για τον αγώνα με την ΑΕΚ, θα “ψήνεται” μία ανατροπή μεγατόνων για το πρωτάθλημα. Βέβαια, ακόμη και οι 3 βαθμοί να μην αφαιρεθούν, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει και 6, ακόμα και 16 βαθμούς για να “ασφαλίσει” και να κατοχυρώσει το πρωτάθλημα.

Απλά, έτσι ενδεικτικά και αναφορικά, το άρθρο 19 των ειδικών πειθαρχικών αδικημάτων αναφέρει, ότι οποιοσδήποτε εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα, (στην προκειμένη τον διαιτητή) τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο, απαγόρευση εισόδου απο τα γήπεδα και εάν είναι υπαίτια η ομάδα (στην προκειμένη ο πρόεδρος) η ομάδα κινδυνέυει με διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, με αφαίρεση βαθμών και υποβιβασμό ομάδας. Με όσα προκύπτουν απο τα ρεπορτάζ σχετικά με τα λεγομένα του Σαββίδη, πόσο βαρύ κρίνετε το παράπτωμα; Χμ…

Τέλος, θα ήθελα να παραθέσω ένα τελευταίο ερώτημα: Πόσο εύκολα και με οποιαδήποτε οικονομική πρόταση μπορείς να προσελκύσεις έναν ποιοτικό παίχτη, ο οποίος θα είναι όνομα και θα κάνει την διαφορά, όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση και το ελληνικό ποδόσφαιρο όλο και δυσχεραίνει;

 

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ