Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

«Δεν ασχολούμαστε…»

Όλοι περίμεναν σήμερα στην Κρήτη να υπάρχει αντίδραση του Ολυμπιακού. Να διαμαρτυρηθούν οι «ερυθρόλευκοι» για την απόφαση που έχει πάρει η Ομοσπονδία και η Πολιτεία εδώ και μήνες. Το ξέρουν όλοι άλλωστε οι «κάτοικοι» της μασονικής στοάς. Αυτή ήταν η πρόθεση της ΕΟΚ πριν βγει το ζευγάρι του τελικού και σύμμαχος σ’ αυτό ήταν από την αρχή και ο Βασιλειάδης. Όλοι περίμεναν τον Ολυμπιακό να φωνάζει, να κάνει τελικά η Ομοσπονδία αυτό που είχε αποφασίσει και επικοινωνιακά να υπάρξει στο τέλος ήττα.

Τι έκανε ο Ολυμπιακός; Έστειλε τον εκπρόσωπο ασφαλείας της ομάδας, τους είπε ότι δεν ασχολούνται με το τι θα κάνουν και να αποφασίσουν ότι αυτοί θέλουν. Έκανε δηλαδή αυτό που κάνει από την αρχή της χρονιάς με τις όποιες εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας στις οποίες απαιτείται παρουσία των παραγόντων του. Αδιαφορεί. Μ’ αυτή την πρακτική κάποιοι θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός συμφωνεί. Και φυσικά αφού δεν εξέφρασε κάποια ένσταση για την όποια διαδικασία είναι σαν να συμφώνησε. Λογικό είναι να παρουσιάζεται έτσι. Έτσι είναι όμως έτσι επί της ουσίας; Φυσικά και όχι.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βρεθεί σε καμία κλήρωση των διαιτητών της Α1. Δεν έχει καν βγάλει κάποια δυσαρέσκεια για τη διαδικασία και δεν έχει εκφράσει ούτε με διαρροή κάποιο παράπονο. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνεί με τα όσα κάνει η ΕΟΚ; Φυσικά και όχι. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν εδώ και πολλά χρόνια να γκρεμίσουν το σάπιο σύστημα του ελληνικού μπάσκετ. Έχουν κάνει τα πάντα. Έχουν καταγγείλει επώνυμα και με στοιχεία όλη τη σαπίλα. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Η Πολιτεία αδιαφορούσε και συνεχίζει να αδιαφορεί. Δεν τα ξέρει αυτά ο κ. Βασιλειάδης;

Πριν κάποια χρόνια στο Ελληνικό σ’ ένα τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είχε γίνει με παρουσία 300 φιλάθλων από την κάθε ομάδα και είχαν γίνει επεισόδια, ο Ολυμπιακός είχε δημοσιεύσει τις λίστες με τα άτομα που είχε διαθέσει τις προσκλήσεις του και καλούσε τον Παναθηναϊκό και την ΕΟΚ να κάνει το ίδιο. Είδατε ποτέ αυτά τα ονόματα; Ποτέ. Η Πολιτεία τι είχε κάνει; Τίποτα.

Και τι κέρδισαν οι Αγγελόπουλοι; Έχουν βρεθεί ακόμα και Ολυμπιακοί και τους κατηγορούν ότι βαρέθηκαν να διαβάζουν τις καταγγελίες τους και τις ανακοινώσεις τους. Βαρέθηκαν δηλαδή να διαβάζουν την αλήθεια.

Ας γυρίσουμε όμως στα σημερινά. Ο Ολυμπιακός με το που έληξε η σύσκεψη στην Κρήτη, ξεκαθάρισε τη θέση του και υπήρχε καταγεγραμμένη σε όλα τα Μέσα. Από νωρίς το μεσημέρι και πριν ακόμα ταξιδέψει η ομάδα για τη Μόσχα: «Αδιαφορούμε για το τι αποφασίζει η ΕΟΚ. Δεν μας απασχολεί που θα γίνει ο τελικός, ποιος διαιτητής θα σφυρίζει, ποιος θα δώσει το κύπελλο. Τίποτα. Δεν ασχολούμαστε με την Ομοσπονδία».

Την ίδια στάση συνεχίζουν να έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν. Τι πιο ξεκάθαρο απ’ αυτό; Και ο Ολυμπιακός αυτή τη στάση την έχει από την αρχή της χρονιάς.

Από τη στιγμή λοιπόν που ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού δεν πήγε στην Κρήτη για να πάρει θέση κι απλά στο τέλος συμφώνησε με όσα ειπώθηκαν, είναι σαν να συμφώνησε με την απόφαση της ΕΟΚ. Έτσι είναι όμως; Φυσικά και όχι. Έτσι είναι για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Τους πειράζει γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί τους. Έχουν αρρωστήσει και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν θα τους περάσει.

Κι αν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το καλό του αθλήματος και όχι για τις εντυπώσεις, ας προτείνει να γίνει ο τελικός σε γεμάτο γήπεδο και όχι με 600 θεατές. Και όποιος κάνει μαλακίες να τιμωρηθεί. Αυτό είναι το σωστό κι αυτό γίνεται σ’ όλα τα κράτη. Εκεί όπου οι Ομοσπονδίες και η Πολτεία θέλουν και μπορούν να το κάνουν.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ