Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Δεν είναι Γιάννης, είναι… Ιωάννης!

” Μην αφήνεις ποτέ μια μικρή λεπτομέρεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία”. Και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αυτό ακριβώς πράττει!

Τι μας είπε, λοιπόν, μεταξύ άλλων μέσω της συνέντευξής του στο SDNA.GR; Ότι ακολούθησε πιστά τους κανόνες δεοντολογίας και δεν μίλησε εν μέσω τελικών με τον Ιωάννη Παπαπέτρου για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Και τον πιστεύουμε! Λέει αλήθεια!
Να, όμως, που μόνος του αποκάλυψε την λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά. Δεν ενόχλησε τον Ιωάννη, αλλά είχε κάνει κρούση στον μάνατζέρ του, Νίκο Λώτσο. Ναι, ναι, αυτόν για τον οποίο σε συνέντευξή του στις 13/09/2012 στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra”, είχε πει: “Ο κ. Λώτσος είναι εχθρός του Παναθηναϊκού και δεν θα συνεργαστούμε ξανά μαζί του”. Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια είχε ακυρώσει μεταγραφές παικτών όταν δεν εγκατέλειπαν τον εκπρόσωπό τους για το “τριφύλλι”. Περασμένα ξεχασμένα, όμως, έτσι είναι οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται (βλέπε Μπαλτάκος).

Ας μην ξεφεύγουμε, όμως, του θέματος. Να τί είπε στην τελευταία του συνέντευξη ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος… “Από την πρώτη στιγμή είχαμε εκφράσει στον ατζέντη το ενδιαφέρον μας. Ουδέποτε μιλήσαμε με τον παίκτη, σεβόμενοι ότι ήμασταν εν μέσω τελικών. Εγώ δεν έχω κάνει κρούση ποτέ σε παίκτη, όσο είναι σε άλλη ομάδα. Κρούσεις μου έχουν κάνει και ναι, έχω μπει σε διαδικασία συνομιλίας, εφόσον μου χτυπήθηκε η πόρτα. Ποτέ δεν έχω χτυπήσει πρώτος την πόρτα. Μιλήσαμε. Από ό,τι κατάλαβα στον Ολυμπιακό δεν ήταν ικανοποιημένος, δεν ξέρω το γιατί. Στον Παναθηναϊκό οι συνθήκες που του προσφέραμε ήταν αυτές οι οποίες ήθελε. Και γι’ αυτό και υπογράψαμε”.

Δηλαδή το είπε στην… γάτα, αλλά εκείνη δεν το είπε στην παραπονούμενη ουρά της. Περίμενε πρώτα να τελειώσουν οι τελικοί!

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ