Προσοχή. Η είδηση δεν είναι τρολ. Είναι πραγματικότητα και βγαίνει μέσω του ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, το οποίο ακολουθεί από το sportdog.gr: “Ως γνωστόν, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνέτριψε τα κορίτσια του «τριφυλλιού» κερδίζοντας το περασμένο Σαββάτο στο κλειστό της Γλυφάδας με 102-29. Κι όλα αυτά με την ομάδα του Παναθηναϊκού να απαρτίζεται κυρίως από νεάνιδες.
Στις τάξεις της «πράσινης» ΚΑΕ επικράτησε μεγάλη δυσαρέσκεια για όλα όσα συνέβησαν, ιδίως από τις δηλώσεις του Κώστα Μίσσα. Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισε να προσκαλέσει επίσημα την ομάδα των γυναικών στο ντέρμπι της Δευτέρας (29/1) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια συμβολική κίνηση αφού ενόχλησε τους πάντες η αντιμετώπιση που είχαν στο ματς της Γλυφάδας. Μάλιστα, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού θα καθίσουν και σε περίοπτη θέση, ακριβώς πίσω από τον πάγκο της ομάδας”.
Οπως το διαβάσατε. Θα τις τιμήσουν γιατί έχασαν με 73 πόντους διαφορά από τον Ολυμπιακό!


Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Καρπετόπουλος: Που είναι η άμυνα κόουτς;
Εγινε τόση φασαρία για τις δυο ήττες του Ολυμπιακού στα δυο τελευταία φιλικά του...
-
Viral γκράφιτι του “Αντετοκούνμπο” με… μουστάκι! (video)
Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να έχει καταγωγή από την Κρήτη; Ίσως και ναι, πάντως...
-
Παπάζογλου για την διαχείριση Μαρτίνς στα φιλικά εν όψει Μακάμπι
Ο Μπάμπης Παπάζογλου στην Έρασπορ για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της προετοιμασίας...
-
Πούλησε και την τελευταία του εταιρεία ο Κόκκαλης
Τέλος εποχής για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σωκράτη Κόκκαλη και αλλαγή σελίδας στην Intrakat....