Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα ΠΑΟ και Πανιώνιος!

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος δεν αδειοδοτήθηκαν για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι “πράσινοι” δεν αδειοδοτήθηκαν για πέντε άρθρα του κανονισμού αδειοδότησης και πλέον αντιμετωπίζουν τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών από τη νέα σεζόν και απαγόρευσης ελεύθερης πραγματοποίησης μεταγραφών.

Ο Πανιώνιος επίσης δεν πήρε άδεια, όμως μόνο για το άρθρο 52 που αφορά το πλάνο βιωσιμότητας, με συνέπεια να κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο και γι’ αυτό ήδη απέκτησε τον 27χρονο τερματοφύλακα Ζερεμί Μαλέρμπ, που σε περίπτωση που είχε τις κυρώσεις των “πρασίνων”, δεν θα ήταν σε θέση να τον υπογράψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του την 12/06/2018, εξέτασε τους φακέλους των τεσσάρων ΠΑΕ της Α’ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, προκειμένου να αποφασίσει για τη χορήγηση ή μη άδειας συμμετοχής τους στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, λόγω μη εκπλήρωσης των άρθρων 47, 48, 49, 50 και 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Δεν χορηγεί άδεια συμμετοχής στη διοργάνωση της Α’ Επαγγελματικής Κατηγορίας (άδεια Super League) στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ, λόγω μη εκπλήρωσης του άρθρου 52 του Κανονισμού Αδειοδότησης Ομάδων ΕΠΟ (εκδ. 2017).

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ