Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφωνεί με την διακοπή του πρωταθλήματος η Superleague

Η Superleague δεν συμφωνεί με την διακοπή του πρωταθλήματος, όπως είναι λογικό άλλωστε. Η θέση της λίγκας εκφράστηκε δια στόματος του προέδρου της, Γιώργου Στράτου, μετά από την συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις.

Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, Θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ό,τι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ