Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διώχνει και τους υπόλοιπους ο Αλαφούζος και διαλύει τον ΠΑΟ. Θα παίζει με τους μικρούς!

Πλέον δεν υπάρχει επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Αλαφούζος πήρε απόφαση για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ, ουσιαστικά μηδενίζοντας κάθε συμβόλαιο που υπάρχει.

Ο «mr. ΣΚΑΪ» και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το πλάνο πωλήσεων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για να βγει η χρονιά από τα έσοδα, μετά την απόφασή του να τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης και να βάλει τον σύλλογο σε διαδικασία καθημερινής επιβίωσης, ενημέρωσε όσους έχουν απομείνει στην ΠΑΕ ότι το μπάτζετ θα πρέπει να πέσει σε επίπεδα ομάδας που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία! Όχι το καλοκαίρι, αλλά άμεσα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, κάτι που πρακτικά είναι πολύ δύσκολο και ποδοσφαιρικά πολύ επικίνδυνο!

Το αρχικό πλάνο έκανε λόγο για 5.7 εκατομμύρια ευρώ μικτά μετά τις αποχωρήσεις κάποιων εκ των βασικών στο τέλος του μήνα αλλά ο Αλαφούζος ζήτησε να πέσει αυτός ο αριθμός άμεσα στα 4 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσουν οι περισσότεροι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας και να απομείνουν μοναχά όσοι έχουν μικρά συμβόλαια και τα πιτσιρίκια από την ομάδα Νέων!

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ