Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Δωράκι στον ΠΑΟΚ το Champions League. Ή μήπως όχι;

Για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως ιδανικός αυτόχειρας, μην μπορώντας να διαχειριστεί καμία κατάσταση. Με την απώλεια του πρωταθλήματος η ομάδα έχει «αδειάσει» απολύτως. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα σαν αυτοσκοπό την κατάκτηση του τίτλου και μόλις χάλασε η «δουλειά», έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του.
Ολοι περιμένουν πως και πως πότε θα τελειώσει αυτή η σεζόν προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο. Ή μάλλον καλύτερα η υλοποίηση των σχεδίων, αφού ο σχεδιασμός έχει γίνει.

Ο Ολυμπιακός κάνει δωράκι στον ΠΑΟΚ την συμμετοχή του στα προκριματικά του Champions League. Σίγουρα για το πρεστίζ της ομάδας δεν είναι και ότι καλύτερο να βγει τρίτη στο πρωτάθλημα. Όμως στην κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, πιστεύω ότι θα του κάνει καλό. Εάν φυσικά μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά και έχει την ανάλογη ενίσχυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η τρίτη θέση οδηγεί στα πλέϊ οφ του Europa League, κάτι που σημαίνει αγώνες τέλη Αύγουστου και όχι τον Ιούλιο. Δηλαδή επιπλέον σημαντικός χρόνος για την υλοποίηση του σχεδιασμού και για το μοντάρισμα της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει όλο το καλοκαίρι να φτιάξει το ρόστερ που θέλει και να παρουσιάσει ένα σύνολο που όχι μόνο θα είναι αξιόμαχο αλλά θα μπορέσει και πάλι να πρωταγωνιστήσει.
Βέβαια όλα αυτά εφόσον δεν μειωθεί το μπάτζετ λόγω συμμετοχής σε υποδεέστερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Περισσoτερα για RED BLOGS

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ